- Reaction score
- 86.209
Καλό και δυνατό το επικ- για τα λεφτά του.εγω παλι νομιζω οτι το epik δε το "πιανει" κανενα svs
Τα μεγάλα Svs ομως το περνάνε και σε στάθμες και σε παραμορφώσεις. Και εχουν και καλύτερη καμπίνα.
Καλό και δυνατό το επικ- για τα λεφτά του.εγω παλι νομιζω οτι το epik δε το "πιανει" κανενα svs
Μ'αρέσεις που απαντάς σοβαρά.Καλό και δυνατό το επικ- για τα λεφτά του.
Τα μεγάλα Svs ομως το περνάνε και σε στάθμες και σε παραμορφώσεις. Και εχουν και καλύτερη καμπίνα.
το δεξι rack ειναι για την ωρα άδειο, εκει θα μπουν ενα Dune HD Pro 4K και ενα NAS Synology DiskStation DS418.....Καλημέρα, βλέπω ότι το αριστερό rack δεν μπορεί να κουνηθεί λόγω καλωδίων συνδέσεων και φαινεται πιο σωστή θέση για το sub αλλά... Το δεξιά όμως rack το βλέπω άδειο γιατί δεν βάζεις εκεί το sub;
Βάλε το κάτω από το κεντρικό ...
έχω παραγγείλει απλα θα αργησειΒάλε το κάτω από το κεντρικό ...
ευχαριστώ για την πρόταση σασ αλλα εχω ηδη πληρωση την βασηδεν κανει φιλε μου να βαλεις το sub και απο πανω το κεντρικο....
.....δεν χωραει να κατεβει σωστα η οθονη
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κοψεις την παραγγελια βασης κεντρικου και να κανεις μια αλλη ωστε να παιρνει τα μηχανηματα που θες απο κατω ......και διπλα στο καναλ L η R να βαλεις το sub
ωραιος..!!Τελικα με την βοηθεια του Kostas Kefalas νομιζω βρηκα την πιο καταλληλη θεση για τον sub
το μονο κακο ειναι οτι η βαση του κεντρικου ηχειου ειναι αχρηστη
ποτε μην λες ποτε....Μεγειά!
Το δεύτερο πότε έρχεται;
συμφωνα με τις μετρησεις ο χορος ειναι οκ Αnthem ARCδεν χρειαζεται αν δεν εχει θεματα με τον χωρο....
Αυτό δεν υπάρχει. Πάντα χρειάζεται, πάντα υπάρχουν θέματα.δεν χρειαζεται αν δεν εχει θεματα με τον χωρο....