- Reaction score
- 21.741
Και το καρδιοειδές μοτίβο θα ισχύει προφανώς από το κάτω όριο απόκρισης...Το λιγότερο 30.000.
Όποτε μην κάνετε πολύ όρεξη....
ΟΚ. Πιστεύω όμως ότι ο Κώστας θα ήθελε τα συγκεκριμένα υποβαθύφωνα εις τετραπλούν ώστε να φτάνουν μέχρι την οροφή, ξέρεις, για να λύσει το θέμα mode από οροφή και να έχει και πιο πολύ headroom ώστε να μην τον πειράζει ο ντιμι.Όπως θα σημείωνε και ο Ear,το περίφημο Kii αποκτά επιτέλους την...κανονική του βάση στήριξης...
Ακριβώς! Κι ένα ψιλο-αρέϊ το βλέπω ήδη. Εσείς;Όπως θα σημείωνε και ο Ear,το περίφημο Kii αποκτά επιτέλους την...κανονική του βάση στήριξης...
Κι όχι μόνο. Προβλέπεται χαμηλή πτώση στάθμης σε κάθε διπλασιασμό απόστασης, αλά αρέι.Και το καρδιοειδές μοτίβο θα ισχύει προφανώς από το κάτω όριο απόκρισης...
Αυτό ήδη είναι εφικτό με το άνωθεν σχέδιο.ΟΚ. Πιστεύω όμως ότι ο Κώστας θα ήθελε τα συγκεκριμένα υποβαθύφωνα εις τετραπλούν ώστε να φτάνουν μέχρι την οροφή, ξέρεις, για να λύσει το θέμα mode από οροφή και να έχει και πιο πολύ headroom ώστε να μην τον πειράζει ο ντιμι.
Πούτσης ρουλζζζζ, μας γάμσε ασαλιώτως...
8 γούφερς έχει το κάθε υποβαθύφωνο. 4 μπροστά και 4 στα πλαινά τοιχώματα για τη δημιουργία του cardio. Πίσω δεν έχει.Εγώ γιατί βλέπω 12 μεγάφωνα/ηχείο και όχι 16;(αναφέρομαι στο κάτω κομμάτι)
Που τέτοια τύχη,εκτός αν βρεθεί χορηγόςΤυχερούλη ;-)
Να ψαξουμε κανα καλο μωρο σιγα σιγα στη Μυκονο η κανα Μοντε Καρλο η Αγια Ναπα μπας κ χτυπησουμε κι εμεις κανα πληρες Kii !Που τέτοια τύχη,εκτός αν βρεθεί χορηγός
Μήπως εννοείς καμια γριά κότα;κανα καλο μωρο
Έχω μεγάλη περιέργεια τι ακριβώς έχει σκαρφιστεί και τι έχει πετύχει ο Πούτσης με τα υποβαθύφωνά του. Cardio σε πιο χαμηλές από ότι είχε καταφέρει με το απλό Kii, πολύ δύσκολο. Ίσως λίιιγο πιο χαμηλά.
...
Επίσης θα παίζει σίγουρα και αυτό που λέει ο Κώστας, δηλαδή κατευθυντικότητα τύπου line array στα μπάσα και καλύτερη συμπεριφορά ως προς το κάθετο mode. Ειδικά εάν παίζει σενάριο τα υποβαθύφωνα να στοιβάζονται μέχρι το ταβάνι, δηλ. το σενάριο καλαμά-κιι.
Ή κάτι άλλο - συνηθίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα ο Πούτσης.
Και όχι μόνο....
Τα μικρά γούφερς τον βοηθούν πάντως να μεγιστοποιήσει τις αποστάσεις τους για δεδομένο μέγεθος καμπίνας.
...
Μερική μόνο αποσυμφόρηση....
Ίσως απλά μεγαλύτερο headroom και αποσυμφόρηση του δορυφόρου που στο απλό Kii ήταν πολύ έντονη σε μέρος του φάσματος. (Το τελευταίο δεν το ξέρω / λέω εγώ αλλά ένας από τους σοφούς του φόρουμ.)
...
Μη διαβάζετε Kessler γιατί θα βγάλετε τρίχες στα μάτια.Και κάτι άσχετο: διαβάστε ένα πολύ όμορφο άρθρο tribute στον Franco Serblin από τον Ken Kessler:
https://www.soundstagehifi.com/index.php/international/soundstage-uk/1159-franco-phile
'Αλλη λογική, άλλη φιλοσοφία αλλά άφησε και αυτός την υπογραφή του στο χόμπυ μας με τον καλύτερο τρόπο.
Επειδή είσαι παθιάρης.Εγώ γιατί βλέπω 12 μεγάφωνα/ηχείο και όχι 16;(αναφέρομαι στο κάτω κομμάτι)