- Reaction score
- 80.193
άσε μην πάρεις την κυρά στο χέρι...μηχανικό μοντ είναι εκείνομε προβληματιζει μονο αυτο με την ενσωματωμενη μπαταρια - αμα τα παιξει ειναι αχρηστο ολο το μηχανακι ?
απαυτά που σκάνε...
άσε μην πάρεις την κυρά στο χέρι...μηχανικό μοντ είναι εκείνομε προβληματιζει μονο αυτο με την ενσωματωμενη μπαταρια - αμα τα παιξει ειναι αχρηστο ολο το μηχανακι ?
άσε μην πάρεις την κυρά στο χέρι...μηχανικό μοντ είναι εκείνο
απαυτά που σκάνε...
για πειτε ... για πειτεΆμα θες να την ξεφορτωθείς με τρόπο, χωρίς να πας φυλακή βέβαια είναι η μόνη λύση ένα μηχανικό.....
για πειτε ... για πειτε
(αντε πεστε μου ... - να καμω και τη μεταφραση κατευθειαν καλου κακου ...)
το ειδα - το ειδα , το θεμα ειναι οτι η καλη μου θελει ενα αξεσουαρ ν' αντικαταστησει το τσιγαρο ... γυναικεςΤο Tesla wye 85w μαζί με τον Ναυτίλο της aspire το είδες?
Ότι έχει ενσωματωμένη μπαταρία και ειδικά όσα είναι τύπου σωλήνα θα έλεγα να μην τα κοιτάς καθόλου.
Έχουν συνήθως μικρές μπαταρίες και σε περίπτωση πτώσης από το χέρι υπάρχει θέμα αφού δεν έχεις πρόσβαση στη μπαταρία.
ναι ειναι ωραιος.....μου τον πηρε ενας συναδελφος για ΣΚ να τον δοκιμαση και αν ειναι να τον παρειVenus rda. Επιτέλους τον βρήκα σε ελληνικό κατάστημα. Τον έβαλα πάνω με μια αντίσταση απ' αυτές που είχε μέσα (καθώς είναι στα 0,25ω) και τα 65 βατ τολμώ να πω ότι είναι ίσως και καλύτερος σε γεύση από τον ψόφιο λαγό. Για 35€ είναι καρα - cool
To μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι έχει τις τρύπες για τον αέρα πιο χαμηλά απ' ότι το ψοφίμι και γι αυτό δεν παίρνει τόσο πολύ υγρό μέσα...ναι ειναι ωραιος.....μου τον πηρε ενας συναδελφος για ΣΚ να τον δοκιμαση και αν ειναι να τον παρει
Αυτο θα γινει,και εκει πηγαινε η δουλεια. Ειδαν οτι βρεθηκε εναλλακτικη λυση και την χτυπησαν.Μας βλέπω με τους αλήτες που μπλέξαμε να υπάρχουν στα ράφια μόνο 10μλ. με νικοτίνη.
Δεν το εχουν χασει.Ξερουν τι κανουν.Το χουνε χάσει εντελώς το θέμα.....