- Reaction score
- 38.293
Ολη η αληθεια για την σατανικη ροκ μουσικη3. Τελος, το death metal δεν ειναι σατανιστικη μουσικη
Η ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ - Φυλαχτείτε χριστιανοί από τα δόντια του σατανά!
Η rosinante πρεπει να ειναι ιερεια του Βιπρασεξ

Ολη η αληθεια για την σατανικη ροκ μουσικη3. Τελος, το death metal δεν ειναι σατανιστικη μουσικη

στο παρα φυση δινει εμφαση ή ιδεα μου ειναι;

Γειἀ σου ρε Λἀνσελοτ θεραπευτἠ !,μετά άλλαξε γνώμη για τις προτιμήσεις της και έγινε straight.
ΚαλημέραΓειἀ σου ρε Λἀνσελοτ θεραπευτἠ !
Καλημἐρα

Μπας και έχεις κρατήσει κανένα τηλεφωνάκι από τις δύο αδερφές ,να το δώσεις σε εμάς που παραμένουμε αμαρτωλοί?Όλοι έχουμε κάνει αμαρτίες.
Μια που μου έρχεται στο μυαλό μου είναι όταν ήμουν νεώτερος μου άρεσε να κάνω σεξ με όμορφες κοπέλες,άλλοτε μοντέλα,άλλοτε famous αλλά φυσικά δεν τις παντρευόμουν.Βαριόμουν εύκολα και ήμουν μαζί τους από 1 μέρα μέχρι το πολύ 6 μήνες.
Άλλοτε φυσικά ήμουν την ίδια χρονική περίοδο με 2 ή 3 κοπέλες.Η μια δεν ήξερε για τις άλλες.
Άλλες φορές πήγαινα ταυτόχρονα με 2 μαζί,πχ μου είχε τύχει με 2 αδερφές (γυναίκες μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας) να κάνουμε σεξ την ίδια στιγμη.Γαλανομάτες,ξανθιές,τέλειες αναλογίες,πως να αντισταθείς.
Έχει τύχει να πάω και με λεσβία του καλλιτεχνικού ρεπερτορίου..κουκλάρα,μετά άλλαξε γνώμη για τις προτιμήσεις της και έγινε straight.
Φυσικά όλα αυτά είναι παρελθόν γιατι ΜΕΤΑΝΟΗΣΑ.
Από τη στιγμη που παντρεύτηκα είμαι 100% μονογαμικός.
Βασικά αυτά που είπα είναι πάνω από μια αμαρτία αλλά δε πειράζει,τα λάθη συγχωρούνται αρκεί να μην τα επαναλάβεις.

Δεν πιστεύω κι ερευνώ!Πίστευε και μη,ερεύνα.
Fixed!Εγώ κατουρούσα σετοίχουςRehdeko, μεγάλη αμαρτία.![]()