Auro 3D

Reaction score
15.543
αφου εχεις 7.1.4 εχεις την δυνατοτητα να δοκιμασης το auro -auromatic κ.λ.π. upmix ;)
....εννοειτε με τον ιδιο αριθμο ηχειων για να μην μπερδευτεις..:)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Η μίξη, είναι καλύτερη απο τον original ήχο της κάθε ταινίας; γιατί έχω την αντίθετη άποψη!

Reaction score
15.543
εχεις auro Λιακο ;... δεν εχεις...:D

μπορεις να ακους ιοπως θελεις καλε ...:)
....το ιδιο κανουμε και εμεις......
εχουμε ολα τα original format και τα upmix τους και ακουμε οτι θελουμε.:party:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Για το πρώτο, απλά δεν το χρειάζομαι ακόμα!!! :p;), για το δεύτερο, έχεις δίκιο!

Reaction score
1.390
Για το πρώτο, απλά δεν το χρειάζομαι ακόμα!!! :p;), για το δεύτερο, έχεις δίκιο!
το χρειαζεσε γιατί με το οροματικ παιζουν ολα καλυτερα...
θα το ξαναγραψω οτι ακομη και ταινιες 7,1 με την ενδειξη ατμος , παιζουν καλυτερα στην επιλογη auro3d παρα στην atmos..
μιλαω παντα για ταινιες στον σκληρο δισκο και οχι με δισκακια bluray σε πλευερ
[DOUBLEPOST=1526749975][/DOUBLEPOST]ακόμη 4 είμαστε η έχομε πληθύνει :D :dance2:

Reaction score
15.543
ολο και καποιες κρυφες θα υπαρχουν οπως σε ολα :D

θελει 4 ηχεια υψους μινιμουμ και av με auro .....δυσκολο ναχεις και τα δυο σημερα.

Last edited:

Reaction score
22
Σκεύφτομαι να στήσω Auro 3D με τον Denon AVR-X4400 αλλά μου δημιουργούν αρκετά προβλήμα οι γωνίες των 30ο μοιρών για τα μπροστινά και 40ο για τα πίσω surround (για παράδειγμα η απόσταση από θέση θέασης οθόνη θα είναι μαξ 3,9μ οπότε αν έχω κάνει σωστά τους υπλογισμούς πρέπει τα μπροστινά να έχουν απόσταση 4,5μ μεταξύ τους και τα front hight να είναι τοποθετημένα στα 2,25μ ύψος). H Denon δίνει μία μεσοβέζικη λύση για μιξ εγκατάσταση όλων των φορμάτ με το να τοποθετήσεις τα πίσω hight ως back surround hight δεν λέει όμως την ακριβή θέση τοποθέτησης ( υποθέτω σε ευθεία και ύψος με τα μπροστινά front hight). Ο καναπές μου είναι κολλήμένος με τον τοίχο και τα ηχεία θα είναι ακριβώς πάνω από την θέση ακρόασης. Έχει κανείς άποψη στο θέμα αυτό;

Last edited:

Reaction score
15.543
25-40 μοιρες ειναι.

κανε μια ζωγραφια μετον χωρο και βαλε μετρα υ.π.μ συν θεση ακροασης

Reaction score
1.390
τα δυο ψηλα ηχεια μπαινουν ακριβως επανω απο το δεξι αριστερο..
με μια κλίση προς τη θεση ακροασης αλλα 50 cm πανω απο το κεφαλι του καθήμενου ακροατή-θεατή..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.522
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά ο φίλος γράφει ότι ο καναπές είναι κολλημένος στον πίσω τοίχο. Πώς θα τοποθετήσει τα surround back height;

Reaction score
15.543
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά ο φίλος γράφει ότι ο καναπές είναι κολλημένος στον πίσω τοίχο. Πώς θα τοποθετήσει τα surround back height;
δεν υπαρχει προβλημα.......

ασε να δουμε τον χωρο και τι ηχεια εχει και βλεπουμε

Reaction score
1.390
δεν υπαρχει προβλημα.......

ασε να δουμε τον χωρο και τι ηχεια εχει και βλεπουμε
Για πίσω νομιζω υπάρχει πρόβλημα ..
Δεν είναι μόνο τα επάνω.. που λύνονται με κάποια ηχεία σε κλίση με βάση η από κατασκευής..
Τα κάτω όμως? Από τη στιγμή που μιλάμε για auro 3d ..?
Γνώμη μου ότι εφόσον ο καναπές πάει τοίχο καλύτερα να μην υπάρχουν πίσω ηχεία παρά μόνο στο πλάι.
Ας δούμε φυσικά και την κάτοψη του χώρου..

Reaction score
1.390
στο πλαι ειναι εντος προδιαγραφον ( 90 - 135 μοιρες )κατω και πανω ηχεια....αν θελει πισω υπαρχουν τα dali alteco c1 που μπορει νατα βαλει απο πανω του....

https://www.dali-speakers.com/loudspeakers/alteco/alteco-c-1/
Ακριβώς αυτό είπα..
Ότι λύση για επάνω υπάρχει..
Αλλά το πρόβλημα παραμένει για τα κάτω.. :)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Επειδή και εμένα ο καναπές μου είναι τοίχο, δεν υπάρχει λύση για back, τέλος! απλά τα πλαϊνά εάν είναι δίπολα, ή όπως τα δικά μου τρίπολα (δεν νομίζω ότι υπάρχουν πια!), τότε δημιουργείται η ''αίσθηση'' και των back!

Reaction score
1.390
Επειδή και εμένα ο καναπές μου είναι τοίχο, δεν υπάρχει λύση για back, τέλος! απλά τα πλαϊνά εάν είναι δίπολα, ή όπως τα δικά μου τρίπολα (δεν νομίζω ότι υπάρχουν πια!), τότε δημιουργείται η ''αίσθηση'' και των back!
Τι εννοείς τριπολα ?
Μέσω ανακλασεων λες αλλά δε ξέρω Κατά πόσο χρονικά είναι σωστό

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.556
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM