- Reaction score
- 751
Μη μου πείτε τώρα ότι μοιάζει με drone !!!
Βλέπε για να πάρεις θάρροςΣτο λέμε. Μοιάζει με drone.
Βάψε και συ βρε πουλάκι μου τις βίδες μαύρες. Μαύρη πρόσοψη με ασημί βίδες δε λέει.Βλέπε για να πάρεις θάρρος
Θα βρω τις κατάλληλες που θα πάει...Στην πραγματικότητα όμως το μάτι πηγαίνει στα vu απευθείας και γι αυτό δε με πειράζει...Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι μάλλον τις συνήθισα και δεν μπορώ να τις αποχωριστώ!!!Βάψε και συ βρε πουλάκι μου τις βίδες μαύρες. Μαύρη πρόσοψη με ασημί βίδες δε λέει.
Τέτοια vu όπως του SANSUI ξέρει κανείς που τα βρίσκουμε?Θα βρω τις κατάλληλες που θα πάει...Στην πραγματικότητα όμως το μάτι πηγαίνει στα vu απευθείας και γι αυτό δε με πειράζει...Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι μάλλον τις συνήθισα και δεν μπορώ να τις αποχωριστώ!!!
Ωραιο κουτι to Sansui ! το πουλας ? ..... να βαλω μεσα τους first one.Μουαχαχαχα
[DOUBLEPOST=1527672838][/DOUBLEPOST]Ομοίως
Εάν βλέπω σωστά, όπως έχεις τοποθετήσει τους ανεμιστήρες, αυτοί σπρώχνουν τον αέρα πάνω στις ψύκτρες.
στο Μοναστηρακι[DOUBLEPOST=1527679631][/DOUBLEPOST]
Τέτοια vu όπως του SANSUI ξέρει κανείς που τα βρίσκουμε?
Έχει μικρή διαφορά.Η πρότασή μου βασίζεται στη λειτουργία των συνδυασμών ανεμιστήρα/ψύκτρας επεξεργαστών ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Στα πισιά φυσούν και για να ψύχουν τα VRMs, το chipset, τις μνήμες και άλλα εξαρτήματα των motherboards.Οι ανεμιστήρες στους υπολογιστές φυσάνε προς την ψύκτρα.
Η (πιο απλή και) σωστή υλοποίηση υπαγορεύει ότι στο κουτί του PC έχει έναν ανεμιστήρα μπροστά και χαμηλά, ο οποίος εισάγει κρύο αέρα κι έναν ανεμιστήρα πίσω και ψηλά (συνήθως κάτω από το τροφοδοτικό) για να εξάγει τον ζεστό αέρα.Κι εγω ετσι ξερω.
Του κουτιου φυσανε προς τα εξω.
Η προδιαγραφή της Intel δεν αναφέρει τίποτα για ανεμιστήρα στην εισαγωγή, ο οποίος σε ένα κουτί που τηρεί τις προδιαγραφές αυτές έχει νόημα μόνο σε συνδυασμό με φίλτρο ώστε όλος ο εισερχόμενος αέρας να περνάει μόνο απο εκεί.Η (πιο απλή και) σωστή υλοποίηση υπαγορεύει ότι στο κουτί του PC έχει έναν ανεμιστήρα μπροστά και χαμηλά, ο οποίος εισάγει κρύο αέρα κι έναν ανεμιστήρα πίσω και ψηλά (συνήθως κάτω από το τροφοδοτικό) για να εξάγει τον ζεστό αέρα.
Τεο πες μου σε ποιο στενό είναι να πάω...στο Μοναστηρακι
Τεο πες μου σε ποιο στενό είναι να πάω...
Τελικά πρέπει να ρουφάει η να φυσάει ?Η προδιαγραφή της Intel δεν αναφέρει τίποτα για ανεμιστήρα στην εισαγωγή, ο οποίος σε ένα κουτί που τηρεί τις προδιαγραφές αυτές έχει νόημα μόνο σε συνδυασμό με φίλτρο ώστε όλος ο εισερχόμενος αέρας να περνάει μόνο απο εκεί.
Ιτ'ς αδιάφοραλ.Τελικά πρέπει να ρουφάει η να φυσάει ?