F.O.- Ενισχυτής mosfet από τη Σλοβενία

Reaction score
69
Βάψε και συ βρε πουλάκι μου τις βίδες μαύρες. Μαύρη πρόσοψη με ασημί βίδες δε λέει.
Θα βρω τις κατάλληλες που θα πάει...Στην πραγματικότητα όμως το μάτι πηγαίνει στα vu απευθείας και γι αυτό δε με πειράζει...Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι μάλλον τις συνήθισα και δεν μπορώ να τις αποχωριστώ!!!
[DOUBLEPOST=1527679631][/DOUBLEPOST]
Θα βρω τις κατάλληλες που θα πάει...Στην πραγματικότητα όμως το μάτι πηγαίνει στα vu απευθείας και γι αυτό δε με πειράζει...Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι μάλλον τις συνήθισα και δεν μπορώ να τις αποχωριστώ!!!
Τέτοια vu όπως του SANSUI ξέρει κανείς που τα βρίσκουμε?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.598
View attachment 97644

Μη μου πείτε τώρα ότι μοιάζει με drone !!!
Εάν βλέπω σωστά, όπως έχεις τοποθετήσει τους ανεμιστήρες, αυτοί σπρώχνουν τον αέρα πάνω στις ψύκτρες.

Εάν ο σκοπός τοποθέτησής τους είναι η απαγωγή θερμότητας από τις ψύκτρες, προτείνω να τους τοποθετήσεις ανάποδα - κοινώς, να σπρώχνουν αέρα μακριά από τις ψύκτρες. Η πρότασή μου βασίζεται στη λειτουργία των συνδυασμών ανεμιστήρα/ψύκτρας επεξεργαστών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Reaction score
379
Οι ανεμιστήρες στους υπολογιστές φυσάνε προς την ψύκτρα.

Reaction score
751
Κι εγω ετσι ξερω, του επεξεργαστη φυσανε προς τη ψυκτρα.
Του κουτιου φυσανε προς τα εξω.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.470
Η πρότασή μου βασίζεται στη λειτουργία των συνδυασμών ανεμιστήρα/ψύκτρας επεξεργαστών ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Έχει μικρή διαφορά.
Οι ανεμιστήρες στους υπολογιστές φυσάνε προς την ψύκτρα.
Στα πισιά φυσούν και για να ψύχουν τα VRMs, το chipset, τις μνήμες και άλλα εξαρτήματα των motherboards.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.598
Κι εγω ετσι ξερω.
Του κουτιου φυσανε προς τα εξω.
Η (πιο απλή και) σωστή υλοποίηση υπαγορεύει ότι στο κουτί του PC έχει έναν ανεμιστήρα μπροστά και χαμηλά, ο οποίος εισάγει κρύο αέρα κι έναν ανεμιστήρα πίσω και ψηλά (συνήθως κάτω από το τροφοδοτικό) για να εξάγει τον ζεστό αέρα.

Είμαστε ήδη off topic, μια πρόταση έκανα. Καλή συνέχεια στην κατασκευή!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.470
Η (πιο απλή και) σωστή υλοποίηση υπαγορεύει ότι στο κουτί του PC έχει έναν ανεμιστήρα μπροστά και χαμηλά, ο οποίος εισάγει κρύο αέρα κι έναν ανεμιστήρα πίσω και ψηλά (συνήθως κάτω από το τροφοδοτικό) για να εξάγει τον ζεστό αέρα.
Η προδιαγραφή της Intel δεν αναφέρει τίποτα για ανεμιστήρα στην εισαγωγή, ο οποίος σε ένα κουτί που τηρεί τις προδιαγραφές αυτές έχει νόημα μόνο σε συνδυασμό με φίλτρο ώστε όλος ο εισερχόμενος αέρας να περνάει μόνο απο εκεί.

Reaction score
751
Η προδιαγραφή της Intel δεν αναφέρει τίποτα για ανεμιστήρα στην εισαγωγή, ο οποίος σε ένα κουτί που τηρεί τις προδιαγραφές αυτές έχει νόημα μόνο σε συνδυασμό με φίλτρο ώστε όλος ο εισερχόμενος αέρας να περνάει μόνο απο εκεί.
Τελικά πρέπει να ρουφάει η να φυσάει ?

Δεν εχω καταλάβει. :D

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.470
Τελικά πρέπει να ρουφάει η να φυσάει ?
Ιτ'ς αδιάφοραλ. :p
Έχεις ήδη καταστρέψει τον ήχο με τόσα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και eddy currents*. :roflmao:

*δινορεύματα, η νέα αγαπημένη μου λέξη.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Βαλε τη μια πλευρα να φυσαει και την αλλη να ρουφαει!
Μετα απο κανα τεταρτο, μέτρα τη θερμοκρασια σε καθε πλευρα.
Η χαμηλοτερη κερδιζει.:)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.816
Members
38.242
Νεότερο μέλος
ldrossos