Oppo UDP-203 / UDP-205

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.404
Αποψη πάντα οτι όταν έχεις 3 χιλ δεν παίρνεις επσον 9300
Βάζεις κατι παραπάνω κ παίρνεις jvc
Δεν υπαρχει περίπτωση ένας προβολεας 3 χρόνων που ειναι ο Epson να παιζει καλύτερα απο το τρέχων η το προηγούμενο μοντελο jvc
Αποψη μου πάντα
Μακη επειδη εχω τον ιδιο δεν ειναι 3 χρονων αλλα 2. Ανακοινωθηκε Απριλιο 2016 και πηγαμε στην παρουσιαση της PSA 10/2016.

Ο προβολεας οπως ειπε και ο Κωστας ειναι για σαλονια και χωρους που θες φως. Εγω με 138" σε 16/9 θελω φως γι αυτο και τον επελεξα. Με JVC που ειχα δε μπορουσε να γινει τιποτα(και με νεα λαμπα)

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
5.100
Εαν θεωρείς φυσιολογικό τις 138 ιντσες ίσως
Αλλα νομίζω οτι πολλοί δεν μπορούν ουτε 120 ιντσες σπίτι τους
Πολυ αξιόλογος ο 9300 ασυζητητί αλλα jvc δεν ειναι σε ποιότητα εικόνας ειδικά εαν έχεις τα κατάλληλα συνοδα
Εχθρός του καλού το καλύτερο κ ο 9300 ανάγκασε την jvc και να ρίξει τιμες και να προσπάθησει περισσότερο
Αποψη μου πάντα

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.438
Μακη επειδη εχω τον ιδιο δεν ειναι 3 χρονων αλλα 2. Ανακοινωθηκε Απριλιο 2016 και πηγαμε στην παρουσιαση της PSA 10/2016.

Ο προβολέας όπως είπε και ο Κωστας ειναι για σαλονια και χωρους που θες φως. Εγω με 138" σε 16/9 θελω φως γι αυτο και τον επελεξα. Με JVC που ειχα δε μπορουσε να γινει τιποτα(και με νεα λαμπα)
Τάσο, ο jvc που είχες/είχαμε όντως δεν τα έβγαζε. Ο jvc που πήρα πριν 3 χρόνια σχεδόν, βγάζει και παραπάνω ίντσες.
Από rs400/500/600 και μετά (τρεις σειρές μοντέλα) πήγαμε απ τα 1200 lumens στα 1800/1900.
Ο Μάκης, για παράδειγμα, με τον 420 ανοίγει σχετικά άνετα στις 150 ίντσες 16/9!
Βέβαια βοηθάει ο χώρος και η εκπληκτική ρύθμιση του Καστρουνή.
Όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο epson δεν είναι ένα υπέροχο μηχάνημα. Κάθε άλλο! Απλά αφού ξεψειρίζουμε τη μαϊμού...

Κάτι τελευταίο. Ρίξτε μια ματιά στο θέμα. Το ansi contrast χάνεται σε συνθήκες σαλονιού, η διαφορά σε on/off δεν εξισώνεται όμως.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.404
Εαν θεωρείς φυσιολογικό τις 138 ιντσες ίσως
Αλλα νομίζω οτι πολλοί δεν μπορούν ουτε 120 ιντσες σπίτι τους
Πολυ αξιόλογος ο 9300 ασυζητητί αλλα jvc δεν ειναι σε ποιότητα εικόνας ειδικά εαν έχεις τα κατάλληλα συνοδα
Εχθρός του καλού το καλύτερο κ ο 9300 ανάγκασε την jvc και να ρίξει τιμες και να προσπάθησει περισσότερο
Αποψη μου πάντα
σε καμια περιπτωση δε θεωρω φυσιολογικο το να εχει καποιος 138" που εχω εγω. ο μεσος ορος σε διασταση ειναι πιο χαμηλα.Ευτυχως που υπαρχει και μια Epson εκει εξω να θυμιζει στην JVC να ριχνει τις τιμες της.(στο μεγιστο επιτρεπτο βαθμο)

Reaction score
3
Χαιρετώ την όμορφη παρέα!

Εξετάζω το ενδεχόμενο αγοράς player oppo,μάλλον UDP-203.
Όπως είδα εδώ: https://www.oppodigital.co.uk/greece.html

υπάρχουν πλέον 2 αντιπρόσωποι εδώ Ελλάδα (Projecting & Sounding Art, twindigital)

Σχετικά με τα oppo UDP-203 και UDP-205 ήθελα να σας ρωτήσω:

1. Γνωρίζει κάποιος αυτή τη στιγμή ποιά είναι η τιμή τους σε καθένα από τους 2 αντιπροσώπους εδώ Ελλάδα? Και στις 2 σχετικές ιστοσελίδες δεν αναφέρουν τιμή. Γνωρίζει κανείς αν τυχόν γίνονται κάποιες ευκολίες πληρωμής σε μέλη του φόρουμ (π.χ. δόσεις με πιστωτική κάρτα) ?
Στο εξωτερικό που κυμαίνονται οι τιμές?

2. Θα μπορούσατε κάποιοι από εσάς να μου αναφέρετε από που αγοράσατε το oppo σας ? Ακόμα και με pm αν υπάρχει θέμα από εδώ.

3. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να παραγγείλει κάποιος και να του στείλουν ένα player απευθείας από τα γραφεία της oppo στην Αγγλία ? Από εδώ εννοώ: https://www.oppodigital.co.uk/index.html
Από Αμερική όπως είδα δεν έχει stock λόγω του κλεισιματος,αλλά και να είχε χρειάζεται κάποιον ενδιάμεσο για να στείλει + το θέμα με το region free που θα χρειαστεί μετά.

Είδα και στο amazon uk να πωλείται αλλά δεν έχω καταλάβει από ποιό κατάστημα ακριβώς έρχεται...
'Εχω κι άλλα να ρωτήσω αλλά ας μην επιβαρύνω κι άλλο με ερωτήσεις για αρχή!Αναμένω αν είναι δυνατόν κάποιες απαντήσεις σε αυτά τα βασικά από εσάς τους κατόχους-γνώστες!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και θα επανέλθω!

Reaction score
2.200
Ελλάδα δεν υπάρχει σε stock.
H Projecting & Sounding Art δεν θα ξαναφέρει και η oppodigital θα με ειδοποιούσε όταν θα ξανά έφερνε. Eχει περάσει 1 1/2 μήνας από τότε. Μπορείς να το πάρεις από το Γερμανικό Amazon η κατευθείαν από εδώ
Εγώ το πήρα από το Αγγλικό αλλά στους πωλητές που φέρνουν Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον.

Reaction score
3
Ευχαριστώ πολύ φίλε dloger! Απ'ότι κατάλαβα λοιπόν όπως έχουν τα πράγματα μάλλον από Ελλάδα το ξεχνάμε...

Θα ήθελα να ρωτήσω:

1. αν κάποιος έχει υπόψιν του κάποια δοκιμασμένη εταιρεία από αυτές που κάνουν parcel forwarding, δηλαδή που σου δίνουν διεύθυνση στην Αγγλία ώστε να κάνεις την αγορά που θέλεις από κατάστημα ή πωλητή που δεν στέλνουν Ελλάδα.
Γνωρίζω από παιδιά στο διπλανό φόρουμ την ιστοσελίδα https://www.mailboxde.com/ για αγορές από Γερμανία.
Θα εκτιμούσα αν μου υποδεικνύατε κάποια ιστοσελίδα με μια δοκιμασμένη εταιρεία που κάνει αυτή τη δουλειά για την Αγγλία.

Έχετε μήπως εικόνα στο περίπου πόσο να αναμένω να μου κοστίσει αν χρησιμοποιήσω μια τέτοια εταιρεία? Στο περίπου φυσικά για να δω αν συμφέρει να προχωρήσω έτσι αν κάνω την αγορά τελικά.
Δυστυχώς δεν έχω έχω σχετική εμπειρεία από τέτοιες μεθόδους,δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ως τώρα!

2. Από το γερμανικό amazon ή κατευθείαν από το συγεκριμένο κατάστημα στη Γερμανία ,τι μεταφορικά περίπου υπάρχουν? Στο κατάστημα πρέπει να προχωρήσω τα βήματα της παραγγελίας για να μου βγάλει τιμές απ'ότι κοιτούσα!

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ και πάλι!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.001
2. Από το γερμανικό amazon ή κατευθείαν από το συγεκριμένο κατάστημα στη Γερμανία ,τι μεταφορικά περίπου υπάρχουν? Στο κατάστημα πρέπει να προχωρήσω τα βήματα της παραγγελίας για να μου βγάλει τιμές απ'ότι κοιτούσα!

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ και πάλι!
Από το γερμανικό amazon μόλις τώρα:

Oppo 203.png

και παράδοση 7-14 Ιουνίου

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.680
Πολύ ευαισθητούλι σε skipping το 203, ή είναι η ιδέα μου; Ξαφνικά τα μισά δισκάκια μου εχουν πρόβλημα;

Παλτό;

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.680
Πολύ ευαισθητούλι σε skipping το 203, ή είναι η ιδέα μου; Ξαφνικά τα μισά δισκάκια μου εχουν πρόβλημα;

Παλτό;
Τελικά ηταν θέμα ρυθμίσεων, τσάμπα το κατηγόρησα .
Πηδούσε συχνά σε Sacd multichannel (μια φορά τουλαχιστον στους μίσους δίσκους) έχοντας το output resolution σε custom 1080p. Οταν το έβαλα στο Auto σταμάτησε το skipping.
Κάποιο bug θα είναι.

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.680
Ξέρει κανείς τι ειναι τα δυο διαφορετικά Off στο μενού ρύθμισης του HDR?

FE7C5E02-2337-41C5-AF7B-870631D3F817.png

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.680
To HDR άστο στο Auto, το έβαλε ο μάστορας.:D
Μπερδεύεται στο Auto, και πηδάει (κλειδώνει -ξεκλειδώνει μάλλον) στην αναπαραγωγή sacd.

Μέχρι να αναβαθμίσω σε HDMI 2.0 τις εισόδους του prepro θα το έχω off. Αλλά ποιό off απο τα δυο?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μπερδεύεται στο Auto, και πηδάει (κλειδώνει -ξεκλειδώνει μάλλον) στην αναπαραγωγή sacd.

Μέχρι να αναβαθμίσω σε HDMI 2.0 τις εισόδους του prepro θα το έχω off. Αλλά ποιό off απο τα δυο?
Την εικόνα αφορά το HDR,το sacd που κολλάει;:lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.144
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda