- Reaction score
- 88.681
Δεν ειναι μετάφραση. Ειναι ελληνικά με μακεδονικούς χαρακτήρες, οπως τα greeklishΗ μετάφραση (τυχαία) μου έβγαβε αυτό - ''Gresie μου την κούπα''
Σε κοροιδέψανε;![]()
Δεν ειναι μετάφραση. Ειναι ελληνικά με μακεδονικούς χαρακτήρες, οπως τα greeklishΗ μετάφραση (τυχαία) μου έβγαβε αυτό - ''Gresie μου την κούπα''
Σε κοροιδέψανε;![]()
Γιατί τώρα δεν γελάμε; Και χωρίς να περάσουν 2-3 χρόνια!Να δεις που σε 2-3 χρόνια θα διαβάζουμε για Auro 3D, θα το θυμόμαστε και θα γελάμε....![]()
1)Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο 203 και το 205? Γιατί διαβάζω από δω, διαβάζω από κει και το μόνο που κατάλαβα με σιγουριά είναι διαφορά στο ντακ.
2)Μετά τη γνωστή ανακοίνωση της Οppo, πόση "βιωσιμότητα" έχει η αγορά δικού της προϊόντος? Μη τυχόν, λέω εγώ τώρα, θα ήταν φρονιμότερη η αναμονή να δούμε ποιοι και πώς θα καλύψουν το κενό που αφήνει?
Though OPPO Digital will gradually stop manufacturing new products, existing products will continue to be supported, warranties will still be valid, and both in-warranty and out-of-warranty repair services will continue to be available. Firmware will continue to be maintained and updates released from time to time. Customers can rest assured that they will continue to receive the high quality service and support that they have come to expect from OPPO Digital.
''Τέλος εποχής για την Οppo Digital''
Γιαννουκο παλι εκτος θεματος εισαι !!!.... ολο ετσι θα το πηγαινεις ;Να δεις που σε 2-3 χρόνια θα διαβάζουμε για Auro 3D, θα το θυμόμαστε και θα γελάμε....![]()
Τι είναι αυτό πάλι;auro3d
Σωστά ! Αυτά έχω διαβάσει κι εγώ. Στον μηχανικό και στον ψηφιακό τομέα, πριν την d/a μετατροπή υπάρχουν διαφορές?1.Το UDP-205 παρέχει ποιότητα ήχου σε επίπεδο αναφοράς μέσω των αναλογικών εξόδων, βελτιώνει την ακρίβεια ρολογιού της εξόδου ήχου HDMI και αυξάνει την ισχύ του ενσωματωμένου ενισχυτή ακουστικών. Για τα στάδια της αναλογικής εξόδου, το UDP-205 χρησιμοποιεί δύο DAC ES9038PRO, οι οποίοι αποτελούν τη ναυαρχίδα της σειράς ESS Saber Pro, παρέχοντας κορυφαίες επιδόσεις ήχου στην κατηγορία.
Σταυρο παρακατω που διαφερουν τα δυο player, σιγουρα ο μηχανισμος ειναι ο ιδιος και στα δυο απο κει και περα αλλαζει ολη η φιλοσοφια στα υπολοιπα.Σωστά ! Αυτά έχω διαβάσει κι εγώ. Στον μηχανικό και στον ψηφιακό τομέα, πριν την d/a μετατροπή υπάρχουν διαφορές?