Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.995
Τώρα μπερδεύτηκα... Ακουστικές εντυπώσεις?Magico...Tragico...
Τώρα μπερδεύτηκα... Ακουστικές εντυπώσεις?Magico...Tragico...
Όχι πλαστικά στη θάλασσαΡε γατάκια της Wilson ,μια είναι η Σαμπρίνα...
Σαρκοφάγο,για την ακρίβεια...To ηχείο της fink team μόνο σε μένα θυμίζει... φέρετρο;
Ο ίδιος πάλι υποθέτω ότι υποθέτεις...ρητορικώς.Καθως δεν γνωριζω να υποθεσω οτι ο μπουτια επισκεφθηκε την εκθεση.
Δεν παύει όμως να είναι...προσωπική.Γενικώς δεν βρίσκεται εύκολα ψεγάδι στις εκθεσιακές παραστάσεις των Wilson,με το βαθμό συναισθηματικής εμπλοκής από πλευράς ακροατή να είναι ποικίλος και σε συνάρτηση με την επάρκεια οδήγησης από τα συνοδά,το πρόγραμμα και τη συμπεριφορά του χώρου σε συνδυασμό με το όλο στήσιμο.Μπουτια Θελω αποψη για τα wilson. Δεν είναι ανάγκη να ειναι ειρωνική, αρκει να ειναι τίμια.
Στον αντίθετο πόλο των TAD...Κατορθώνουν με κάποιον τρόπο να ακούγονται αδιάφορα υπό τις εκθεσιακές συνθήκες του MOC.Τώρα μπερδεύτηκα... Ακουστικές εντυπώσεις?
mbl..."Τί πάει να πει..." σηκώθηκε έκπληκτος ο κοντραμπασίστας έχοντας αφήσει στη μέση το παίξιμο "...ότι η εκτέλεσή μου έχει περισσότερο γρέζι και κατώτερη λεπτοφυή ροή σε σχέση με το ηχοσύνολο;;;"
Παρακαλούμε...Ευχαριστοὐμε
Mε όλο το σεβασμό μια μικρή-μικρή διόρθωση αγαπητέ cello είναι το όργανο η ελληνιστί βιολοτσέλο κατά συνέπεια τσελίστας η βιολοτσελίστας ο "παίκτης" του οργάνου.mbl..."Τί πάει να πει..." σηκώθηκε έκπληκτος ο κοντραμπασίστας διακόπτοντας το παίξιμο "...ότι η εκτέλεσή μου έχει περισσότερο γρέζι και κατώτερη λεπτοφυή ροή σε σχέση με το ηχοσύνολο;;;"
Μήπως βιολοντσέλο;βιολοτσέλο
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! είναι βιολοντσέλο MEA CULPA!Μήπως βιολοντσέλο;
Τρεις καταστάσεις βέβαιες στο παρόν Σύμπαν είναι ο θάνατος,η φορολογία και τα εκ παραδρομής λάθη για όποιον συγκεράζει πολλές ασχολίες εντός ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου.Mε όλο το σεβασμό μια μικρή-μικρή διόρθωση αγαπητέ cello είναι το όργανο η ελληνιστί βιολοτσέλο κατά συνέπεια τσελίστας η βιολοτσελίστας ο "παίκτης" του οργάνου.
Η παρουσίαση τα σπάει! Please more!
Μιλάμε για παλιοχαραχτήρα .... επικών διαστάσεων!Τρεις καταστάσεις βέβαιες στο παρόν Σύμπαν είναι ο θάνατος,η φορολογία και τα εκ παραδρομής λάθη για όποιον συγκεράζει πολλές ασχολίες εντός ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου.
Και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας,καθότι κρίνεται ανόητο να παρεξηγούμαστε με όσους ξέρουμε ότι έχουν δίκιο...
Τα B&W 800 D3 έπαιζαν ρόλο front-end στην οικεία πλέον επίδειξη των παρελκομένων από την Audioquest με τον απομονωτή δικτύου Niagara πρωτοστατούντα και τα μονομπλόκ σε τάξη Α της Sugden σε ρόλο...rear-end - αφού μας είχαν αγενώς γυρισμένα τα οπίσθια,προωθώντας έτσι τις Αρχές του...καλωδιοφιδέλιτι.
Η ακροαματική επίδοση είχε σε μεσαίες στάθμες αξιοσημείωτη συνοχή κι εξυψωτικό αντίκτυπο με χαμηλές-μεσαίες οκτάβες εν τάξει και αρμονική συνάφεια προς το μουσικό δρώμενο,όπου διάφοροι διακριτοί τονισμοί στις υψηλές οκτάβες πετύχαιναν να μη γίνονται ενοχλητικοί.
Η υπόσχεση στον Σίγιου κρατήθηκε πάντως,δεν έγινε αναφορά στο ηχοσύνολο με τα Esoteric,αλλά στο σύστημα επίδειξης της...Audioquest.
To δίμετρο μοντέλο της γαλλικής Audionec Diva XL (248000 eu) περιλαμβάνει μια εξελιγμένη AMT μονάδα για τη ζώνη 200-20000 Hz,διαθέτουσα στον κινητήρα της μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου με ένταση παραγόμενου μαγνητικού πεδίου ανώτερη του 1 Tesla και δίπολη - παρακαλώ - αρχιτεκτονική.Τη ζώνη 20 - 45 KHz αναλαμβάνει supertweeter ταινίας,ενώ κάτω των 200 Hz λειτουργεί ζεύγος 15ιντσων woofer σε κλειστές υποκαμπίνες,με τις προδιαγραφές να υπόσχονται κάτω όριο απόκρισης συχνότητα 14Hz (+- 3dB) και τιμή ευαισθησίας 96 dB/Watt/m.Κι έδωσαν οι ιθύνοντες σ'ένα τέτοιο ηχείο που είχε όλα τα εχέγγυα για μια αξέχαστη εκθεσιακή εμπειρία να παίξει γλυκανάλατο πρόγραμμα οδηγούμενο από μονομπλόκ Jadis Ja-80 MkII με 90 γλομπάτα βατ κορυφής ανά κανάλι.
Όπως ήταν αναμενόμενο,το ακρόαμα διέθετε περίσσεια σαγήνη,φινέτσα αντάξια της μεμβρανώδους δίπολης σύστασης,μελωδική και αρμονική συνδρομή.Σχηματιζόταν στερεοφωνική σκηνή εκτεταμένη στις διαστάσεις πλάτους και ύψους και λιγότερο εντυπωσιακή στη διάσταση του βάθους.Και παρά όλες τις μικροδυναμικές εξάρσεις που κάνουν εθιστική τη συμμετοχή του ακροατή στο αντιλαμβανόμενο ξετύλιγμά τους,δεν πρόσφερε εκείνον τον γήινο αντίκτυπο που συμπαθεί τόσο πολύ ο γράφων.
΄΄We want MOBY , dicks and not dicksy chicks!΄΄ έλεγε μέσα από το δόντια του ο Σίγιου ΄΄Είναι κρίμα ένα ηχείο που φαίνεται ικανό για κάτι αναπάντεχο,να εμποδίζεται στην απόδοσή του για χάρη του αναμενόμενου...΄΄
"Ίσως πρέπει ν'αναρωτηθούμε ποια είναι η αξία μιας εκθεσιακής παράστασης..." πρόσθεσε σκεπτικός ο Μιγιάγκι-Χτος "...Να απευθύνεται σ'ένα δεδομένο πελατολόγιο με γνώριμους τρόπους και τα ενδιαφερόμενα μέρη να αλληλοσυγχαίρονται στο τέλος,ή να πρόσφερε υλικό για όνειρα προπαντός σε όσους δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν το αντικείμενο των ονείρων;"
Εν τω μεταξύ,από την αίθουσα των FM Acoustics...
"Θα ολοκληρώσει ποτέ αυτός ο ξινός ο...Σιμιουλέϊτορ πως τον λεν να τραγουδήσουμε κι εμείς μια φολκ μπαλάντα μπας και αγαλλιάσει λιγουλάκι η ψυχή του κοινού;"
- (Touraj Moghaddam) : ΄΄Καλά,άμα τελειώσει αυτός και πάψει να βλέπει το τσέλο κοντραμπάσο,εγώ θα γίνω διευθυντής ορχήστρας!Αυτό ήταν εξάλλου το κρυφό μου μεράκι,άσχετα που έπιασα να φτιάχνω βινυλιακά...΄΄
(Συνεχίζεται...)
Εγώ νόμιζα πως ο Τσακ είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη, που γνωρίζει ποιος είναι ο Μπούτια..!Ο Τσακ Νόριςθέλειονειρεύεται να γίνει σαν τον Μπούτια όταν μεγαλώσει.
Φυσικά το πρωτο φίλε...εμπορική είναι η εκθεση....Τρεις καταστάσεις βέβαιες στο παρόν Σύμπαν (περισσοτερες....αλλά τεσπα..)
"Ίσως πρέπει ν'αναρωτηθούμε ποια είναι η αξία μιας εκθεσιακής παράστασης..." πρόσθεσε σκεπτικός ο Μιγιάγκι-Χτος "...Να απευθύνεται σ'ένα δεδομένο πελατολόγιο με γνώριμους τρόπους και τα ενδιαφερόμενα μέρη να αλληλοσυγχαίρονται στο τέλος,ή να πρόσφερε υλικό για όνειρα προπαντός σε όσους δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν το αντικείμενο των ονείρων;"
[/spoiler]
Έχω την αισθηση οτι ουτε ο ιδιος ξερει..Εγώ νόμιζα πως ο Τσακ είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη, που γνωρίζει ποιος είναι ο Μπούτια..!
Εγώ νόμιζα πως ο Τσακ είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη, που γνωρίζει ποιος είναι ο Μπούτια..!
Γιατί, σου είπε κανείς πως θέλω να αλλάξω και να γίνω black forest;Εσύ τούρτα να παραμείνεις ως έχεις .
Εσύ παιδί μου είσαι ο Ρομπέν των Τουρτών,οπότε θα γινόσουν...Nottingham Forest.Γιατί, σου είπε κανείς πως θέλω να αλλάξω και να γίνω black forest; View attachment 98713
Σημειώνεται εκ μέρους του Μιγιάγκι-Χτου ότι άμα έχεις κάποιον γραμμένο,σκοπός είναι να τον έχεις τουλάχιστον...σωστά γραμμένο.Εσύ τούρτα να παραμείνεις ως έχεις .
Οσο για τον Τσακ , ξέρει αυτός καλύτερα από τον bhoutia.
Ε αγόρι μου? Bhoutia?
Εδώ όμως είναι το ζήτημα...Το πρώτο αποτελεί τον τακτικό στόχο,αλλά το δεύτερο αποτελεί έναν πιο εμπεριστατωμένο...στρατηγικό στόχο.Φυσικά το πρωτο φίλε...εμπορική είναι η εκθεση....
[DOUBLEPOST=1528745519][/DOUBLEPOST]
Έχω την αισθηση οτι ουτε ο ιδιος ξερει..
Κατι που εκτιμώ ως σωστο για το επιπεδο του
Όμως δεν ξεχνώ...τον Λαγκαδιανό.Παρά τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός θα τολμήσω μία ακόμα ερώτηση. Καμιά εμπειρία από τα Paradigm Persona είχατε?
Όχι κόπωση,αλλά...αυταπάρνηση ως προς τη συνείδηση του ακροατή.Ψυχανεμίζομαι "ακουστική κόπωση" ή δεν κατάλαβα καλά?
Γι αυτό λοιπόν καλέ μας AKARL,ο υποφαινόμενος είναι καταδικασμένος να γίνεται κάθε φορά κάτι διαφορετικό από αυτό που...΄΄αρκεί να μην είναι΄΄.Μιλάμε για παλιοχαραχτήρα .... επικών διαστάσεων!
Go on Carlito give us some pain!
Ωραία πράγματα...Είναι διατεταγμένα ανά ζεύγη σε διαφορική τοπολογία,με τα μέλη του εκάστοτε ζεύγους να πυροβολούν προς αντίθετες μεταξύ τους κατευθύνσεις,εξουδετερώνοντας έτσι αμοιβαία την παρασιτική μετάδοση ενέργειας στην καμπίνα.Τα μέλη καθενός εκ των ζευγών οδηγούνται από αυτόνομο ενισχυτή 700 Watt ελεγχόμενο με DSP έχοντας ενσωματωμένο μεταξύ άλλων το λογισμικό ARCTM της Anthem - συνοδευόμενο από μικρόφωνο παρακαλώ - για προσαρμογή απόκρισης στην ακουστική συμπεριφορά δεδομένου χώρου στην ομόλογη ζώνη.Η κατασκευή υπόσχεται ωφέλιμη και - πάνω απ'όλα ομαλοποιημένη - απόκριση από ύψος 19Hz (+-2dB).
Όμως δεν ξεχνώ...τον Λαγκαδιανό.
Ψυχανεμίζομαι "ακουστική κόπωση" ή δεν κατάλαβα καλά?Όσο και να ξεκινούσε με χαλαρές διαθέσεις,η ενασχόληση μαζί του ζητούσε αργά ή γρήγορα να κατατεθεί ένα επίπεδο συνείδησης από τον εμπλεκόμενο,χωρίς προοπτική αποκατάστασής του μετά το πέρας της διαδικασίας.