Το δικό μου ηχοσύστημα (spiros62)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.882
Στο 1kHz και σε σταθερό ωμικό φορτίο, δηλαδή σε κάθε άλλο παρά ρεαλιστικές συνθήκες...
Και δώστου χαρά ο Μάρκου... :D

Έτσι.

Επίσης, κάποια από αυτά μετρημένα σε πλείστες των περιπτώσεων σε μη ρεαλιστικές συνθήκες.
Και δώστου χαρά ο Μάρκου (δις)... :D

We love you! :drinks:

Αντίσταση εξόδου, αρμονική παραμόρφωση, και πολλά άλλα, δίνονται σε διαγράμματα και όχι ως ξερά νούμερα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη γνώση.

ΥΓ.
Επ' ουδενί δε "στη λέω" με τα παραπάνω εσένα.
Σε κάτι άλλους πανύβλακες όμως...

Ξέρεις βέβαια τι σου λέει ο Μάρκου. :fuckyou:

Reaction score
523
Αρα μεχρι εκεινο το σημειο φιλε μου, δεν ηξερες τι εβλεπες....παραυτα ειχες αποψη...
Φανταζομαι βεβαια, τωρα εχεις μαθει μουσική....θεωρητική....και μπορεις να εκτιμήσεις τι ακους.....
Γιατί ο συσχετισμός ειναι αυτός....όχι τα pdf...
Δε μπερδευομαι φιλε μου βετ....απλά σε θυμηθηκα και χαρηκα....
Ειναι κάλο αυτό....νασαι καλά

Υ.γ. χωρις ιχνος ειρωνίας

D

deleted user 10898

Guest
Αρα μεχρι εκεινο το σημειο φιλε μου, δεν ηξερες τι εβλεπες....παραυτα ειχες αποψη...
Φανταζομαι βεβαια, τωρα εχεις μαθει μουσική....θεωρητική....και μπορεις να εκτιμήσεις τι ακους.....
Γιατί ο συσχετισμός ειναι αυτός....όχι τα pdf...
Δε μπερδευομαι φιλε μου βετ....απλά σε θυμηθηκα και χαρηκα....
Ειναι κάλο αυτό....νασαι καλά

Υ.γ. χωρις ιχνος ειρωνίας
Φυσικά!
Και ειναι καταγεγραμμένες οι μ@λ@κιες που έγραφα επειδή είχα άποψη.
Ο Ζαπαντης με ξεσκιζε.
Και καλα μου έκανε.
Και διάβασα και άκουσα και διάβασα και άκουσα.
Και έμαθα.
Να μην εχω άποψη.
Το χόμπι αυτό δεν εχει άποψη.
Εχει γνώση.

Reaction score
4.704
Όχι ότι δεν είναι εφικτο αλλά...
Δεν ενδιαφέρει κανένα να κάτσει να συσχετίζει μετρήσεις με αποτελέσματα ακροάσεων.
Γιατί περί αυτού πρόκειται. Μα κανέναν όμως.
Εκτός ίσως από καποιον απελπισμένο μεταπτυχιακο φοιτητή .

Ο κατασκευαστής που φτιάχνει κάτι με εξαιρετικές μετρήσεις είναι ευτυχισμένος.
Ο κατασκευαστής που φτιάχνει κατι που ακούγεται εξαιρετικά είναι ευτυχισμένος.
Ο κατασκευαστής που φτιάχνει κατι ασηκωτο με λουσατη προσοψη κι αυτος ευτυχισμένος ειναι.
Και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχει αγοραστικό κοινό.

Τα άλλα είναι για να περνάει ή ώρα...

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.134
Πωωωπωω!
Πάνω που ζήτησα συγγνώμη και αποφάσισα να βάλω φρένο...

Το ναμήσαμε το νήμα του Σπύρου. Δεν γίνεται κάποιος mod να μεταφέρει τις σοφίες μας αλλαχού;
Αν δεν είχαμε παρεμβληθεί, ίσως είχαν δημοσιευθεί περισσότερα ουσιώδη επι του θέματος που τον ενδιαφέρει: το σύστημά του.

Reaction score
199
Όλα τα νήματα έτσι καταλήγουν.
Και ξέρεις γιατί?
Γιατί κάποιοι έχουν για απόλυτο κριτή το αυτί τους.
Εγώ προτείνω αν φυσικά το θέλει και ο νοικοκύρης του νήματος να διαγραφούν όλα τα σχόλια που λίγο πολύ έβγαλαν κάποιοι άχρηστο το σύστημα του Σπύρου και να μείνουν μόνο τα θετικά σχόλια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Εγώ προτείνω αν φυσικά το θέλει και ο νοικοκύρης του νήματος να διαγραφούν όλα τα σχόλια που λίγο πολύ έβγαλαν κάποιοι άχρηστο το σύστημα του Σπύρου και να μείνουν μόνο τα θετικά σχόλια.
Απορρίπτεται.
Κανείς δεν έβγαλε άχρηστο το σύστημα και για μόνο θετικά σχόλια, όχι στο avsite.gr.

Reaction score
5.609
Το θέμα είναι αν μ αρέσει εμένα ή αν ακούγεται σωστά?
Το θεμα ειναι να σου αρεσει για να το ευχαριστιεσαι εσυ. Το αν ειναι σωστο η οχι για εμενα, ερχεται σε δευτερη μοιρα. Γι αυτο υπαρχουν και τοσες διαφορετικες εταιριες που ασχολουνται με τον ηχο, για να βρεις αυτο που σου αρεσει.
[DOUBLEPOST=1528780631][/DOUBLEPOST]
Φυσικά!
Και ειναι καταγεγραμμένες οι μ@λ@κιες που έγραφα επειδή είχα άποψη.
Ο Ζαπαντης με ξεσκιζε.
Και καλα μου έκανε.
Και διάβασα και άκουσα και διάβασα και άκουσα.
Και έμαθα.
Να μην εχω άποψη.
Το χόμπι αυτό δεν εχει άποψη.
Εχει γνώση.
Αν αυτο σου ταιριαζει εισαι χαρουμενος που το βρηκες και μπραβο.
Αλλα αν μονο αυτα που μετρανε σωστα ειναι τα σωστα τοτε γιατι ολα τα studio ηχογραφισεων ανα τον κοσμο δεν γραφουν με τον ιδιο τροπο; Μηπως δεν ξερουν; και γιατι υπαρχουν τοσα διαφορετικα μηχανηματα που το καθενα εχει τον ηχητικο του χαρακτηρα ; Μηπως και οι κατασκευαστες δεν ξερουν;

Reaction score
165
Σημαντικότερο από το engineering είναι το cooking. Αυτή την απάντηση μου έχω δώσει και όλα μια χαρά.

Reaction score
30.453
Αλλα αν μονο αυτα που μετρανε σωστα ειναι τα σωστα τοτε γιατι ολα τα studio ηχογραφισεων ανα τον κοσμο δεν γραφουν με τον ιδιο τροπο;
H διάκριση έχει γίνει δεκάδες φορές ,αλλά παραμένει μη κατανοητή για κάποιους.
Το θέμα δεν είναι τι έχει κάνει το studio ηχογραφήσεων ο παραγωγός ,ή ο καλλιτέχνης.
Το θέμα είναι το τελικό αποτέλεσμα που βγαίνει στην αγορά ,ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ,να αναπαράγεται όσο πιο πιστά γίνεται από το οικιακό ηχοσύστημα
και όχι αυτό να "επιβάλλει" στο αναπαραγόμενο προϊόν
τον ηχητικο του χαρακτηρα

Reaction score
15.467
Εγω παλι αναρωθιεμαι ...

αμα εχω φτιαξει το συστημα μου μετα απο πολυ ψαξιμο - αμα μ' αρεσει οπως παιζει - αμα εχω αυτη την αποψη για το πως πρεπει να παιζει ενα ηχοσυστημα

γιατι να μπαινω σ' ενα τεθιο φορουμ ?

για ν' ακουω το κοντο και το μακρυ του καθ' ενος ?
για ν' αναγνωριστει η αξια τσι συστηματαρας μου απο τσ' ειδικους ?
για να το τριψω στα μουτρα τσι κενωνιας ?
για να πεισω για την ορθοτητα των επιλογων μου ?
για να παιξω κι εγω με τ' αλλα τα παιδια ?
για να κανω φιλους ?
για να καν' οχτρους ?
για να περνα η ωρα ?

προσωπικα παντως μπαινω για να 'χω προσβαση στο "καλημερα ..." :D

Reaction score
30.453
Εγω παλι αναρωθιεμαι ...

αμα εχω φτιαξει το συστημα μου μετα απο πολυ ψαξιμο - αμα μ' αρεσει οπως παιζει - αμα εχω αυτη την αποψη για το πως πρεπει να παιζει ενα ηχοσυστημα

γιατι να μπαινω σ' ενα τεθιο φορουμ ?

για ν' ακουω το κοντο και το μακρυ του καθ' ενος ?
για ν' αναγνωριστει η αξια τσι συστηματαρας μου απο τσ' ειδικους ?
για να το τριψω στα μουτρα τσι κενωνιας ?
για να πεισω για την ορθοτητα των επιλογων μου ?
για να παιξω κι εγω με τ' αλλα τα παιδια ?
για να κανω φιλους ?
για να καν' οχτρους ?
για να περνα η ωρα ?

προσωπικα παντως μπαινω για να 'χω προσβαση στο "καλημερα ..." :D
Πολλά μεταφυσικά ερωτήματα και υπαρξιακή αγωνία διακρίνω μετά την επέμβαση...:p:p:p

Reaction score
15.467
Πολλά μεταφυσικά ερωτήματα και υπαρξιακή αγωνία διακρίνω μετά την επέμβαση...:p:p:p
πως το λενε οι κολλητοι τσι ροζιναντε - απου θωρω και πατει και λα'ικ- η πραγματικοτητα ειναι μια ψευδαισθηση που οφειλεται στην ελλειψη αλκοολ - μα εδα εξετελεψα την αντιβιωση και θα ντακαρω τσι ρακες οσονουπω - πιστευω πως θα το ξεπερασω κι αφτο ...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Γι αυτο υπαρχουν και τοσες διαφορετικες εταιριες που ασχολουνται με τον ηχο, για να βρεις αυτο που σου αρεσει
Αγαπητοί φίλοι, έχετε πραγματικά αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν τόσες πολλές εταιρίες hi-fi, πολύ περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία τεχνολογικών / καταναλωτικών προϊόντων; Γιατί δεν υπάρχουν π.χ. τόσες πολλές εταιρίες πλυντηρίων, τηλεοράσεων, μίξερ, σεσουάρ για τα μαλλιά, κλπ.

Αν ναι, πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχουν για να βρει ο κάθε καταναλωτής αυτό που το αρέσει; Μήπως είναι λίγο αφελής αυτή η ερμηνεία; Μήπως πιθανότερη ερμηνεία είναι ότι:

1. Το περιθώριο κέρδους είναι τόσο μεγάλο ώστε κάθε μικρή βιοτεχνία να μπορεί να σταθεί στην αγορά;
2. Το περιθώριο διαφοροποίησης με βάση την "άποψη" είναι τόσο μεγάλο ώστε κάθε μικρή βιοτεχνία να μπορεί να σταθεί στην αγορά; "Άποψη" meaning "απόκλιση από το τεχνικά άρτιο".

Μήπως και το 1. και το 2. καθίστανται δυνατά επειδή υπάρχει αγοραστικό κοινό που είναι διατεθειμένο να αγοράσει "άποψη" σε τρελές τιμές; Μήπως αυτό λέει κάτι για το εμάς και το εγώ μας;

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος