wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.600
Έτσι, που λέτε, την Τετάρτη 13/06, μαζεύτηκαν κάμποσοι βλαμμένοι για να ακροαστούν τα KEF Reference 1 και τα ενισχυτικά της NVO (ολοκληρωμένος ενισχυτής και phono stages). Ως πηγές χρησιμοποιήθηκαν δύο πικ απ, το Pink Triangle PT anniversary εξοπλισμένο με βραχίονα SME 309 και κεφαλή την Van Den Hul Crimson Stradivarius κι ένα μοντέλο της Pro-Ject, του οποίου τα στοιχεία αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν. Το Pink Triangle ήταν συνδεδεμένο με το μεγάλο phono stage της NVO, το SPA-II ενώ το Pro-Ject με το μικρό phono stage, το SPA One. Τα δύο phono stages έστελναν το σήμα τους στον ολοκληρωμένο ενισχυτή ISA-2 κι αυτός οδηγούσε το ζεύγος των ηχείων της KEF.
Η ακρόαση έγινε σε γνωστό αντιπρόσωπο συσκευών ήχου και home cinema της Λευκωσίας, σε χώρο ο οποίος έχει δεχθεί, ηχητική φροντίδα μετά από σχετική μελέτη, ως είθισται. Η Ε.Β.ΚΥ. έδωσε σύσσωμη το παρόν της, αν και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Για όσο διάστημα ήμουν εκεί, οι μουσικές επιλογές κινήθηκαν σε jazz μονοπάτια - με την εξαίρεση ενός δίσκου του "Παύλου Παυλίδη και The B-Movies", τον οποίο έφερε ο @okakosolikos. Οι ακουστικές εντυπώσεις που μου άφησε το σύστημα ήταν ικανοποιητικές. Οι μονάδες των χαμηλών συχνοτήτων των ηχείων, αν και μικρές στο δέμας, κατάφεραν να αποδώσουν καλύτερα από ίσως κάποιος να περίμενε με δεδομένο το μικρό τους μέγεθος. Οι ομοαξονικές μονάδες μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων απέδωσαν εξίσου καλά. Η μουσική γέμιζε το χώρο ευχάριστα, χωρίς συχνοτικές υπερβολές ή εμφανείς απουσίες. Θεωρώ ότι για το πρόγραμμα το οποίο κλήθηκε να αποδώσει και στις στάθμες στις οποίες ακούσαμε, το σύστημα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Ακολουθούν φωτογραφίες:
1) Το σύστημα
2) Τα phono stages
3) To Pink Triange εν δράση
4) Το Pro-Ject εν δράση
5) Γενική άποψη του χώρου, με δύο ακροατές να απολαμβάνουν τις στιγμές
Η ακρόαση έγινε σε γνωστό αντιπρόσωπο συσκευών ήχου και home cinema της Λευκωσίας, σε χώρο ο οποίος έχει δεχθεί, ηχητική φροντίδα μετά από σχετική μελέτη, ως είθισται. Η Ε.Β.ΚΥ. έδωσε σύσσωμη το παρόν της, αν και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Για όσο διάστημα ήμουν εκεί, οι μουσικές επιλογές κινήθηκαν σε jazz μονοπάτια - με την εξαίρεση ενός δίσκου του "Παύλου Παυλίδη και The B-Movies", τον οποίο έφερε ο @okakosolikos. Οι ακουστικές εντυπώσεις που μου άφησε το σύστημα ήταν ικανοποιητικές. Οι μονάδες των χαμηλών συχνοτήτων των ηχείων, αν και μικρές στο δέμας, κατάφεραν να αποδώσουν καλύτερα από ίσως κάποιος να περίμενε με δεδομένο το μικρό τους μέγεθος. Οι ομοαξονικές μονάδες μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων απέδωσαν εξίσου καλά. Η μουσική γέμιζε το χώρο ευχάριστα, χωρίς συχνοτικές υπερβολές ή εμφανείς απουσίες. Θεωρώ ότι για το πρόγραμμα το οποίο κλήθηκε να αποδώσει και στις στάθμες στις οποίες ακούσαμε, το σύστημα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Ακολουθούν φωτογραφίες:
1) Το σύστημα
2) Τα phono stages
3) To Pink Triange εν δράση
4) Το Pro-Ject εν δράση
5) Γενική άποψη του χώρου, με δύο ακροατές να απολαμβάνουν τις στιγμές
Last edited: