Σύνδεση ενεργών ηχείων με controler ?

Reaction score
6.530
Σε μια απο τις RCA out ενος απο τα ηχεια σου , σε μια rca in του σαμπ σου.

Reaction score
4
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,και την μεγάλη βοήθεια που δώσατε.Τελικά θα τα παραγγείλω αυτά τα ηχεία και ευχομαι να αξίζουν τα λεφτά τους.
Υπάρχει άλλη μία πρόταση που μου έκαναν http://www.djmarket.gr/skytec-sps122-speaker-set-12-stands.html#.VhulSVTtmkq ,τα οποία είναι το ενα ηχείο ενεργό και το αλλο παθητικό,αλλά θα πάρω μάλλον τα 15 άρια που έχουν πιό πολύ μπάσο και είναι και πιο δυνατά.

Reaction score
0
Καλησπέρα!! Καινούργιος στο forum και στο χώρο γενικότερα. Θέλω να συνδέσω μια κονσόλα rellop bit mix ll με ενεργά ηχεία 12'' και μου είπαν ότι χρειάζεται και προενίσχυση. ..δηλαδή να μην τα συνδέσω απ' ευθείας από την κονσόλα αλλά να μεσολαβήσει και ένας μικρός μίκτης για προενίσχυση.... ισχύει κάτι τέτοιο γιατί με μπέρδεψε....η κονσόλα δεν μπορεί να είναι μόνιτης????

Reaction score
4.587
Σε περίπτωση που θες να τα χρησιμοποιήσεις σαν monitor ή σαν ηχεία σε ένα μικρό πάρτι (με μικρό μήκος καλωδίων) δε χρειάζεσαι προενίσχυση. Λογικά θα χρειαστείς αντάπτορες διότι ο controller έχει μόνο rca εξόδους και τα ηχεία φαντάζομαι έχουν xlr ή καρφιά.

Reaction score
0
Σε περίπτωση που θες να τα χρησιμοποιήσεις σαν monitor ή σαν ηχεία σε ένα μικρό πάρτι (με μικρό μήκος καλωδίων) δε χρειάζεσαι προενίσχυση. Λογικά θα χρειαστείς αντάπτορες διότι ο controller έχει μόνο rca εξόδους και τα ηχεία φαντάζομαι έχουν xlr ή καρφιά.
Ευχαριστώ για την απάντηση.. Έχω καλώδιο από rca σε καρφί (6,3 jack) απλά μου είπαν ότι δεν θα μπορούν τα ηχεία να δώσουν τα μέγιστα σε watt έχω (berhinger eurolive 112d)....

Reaction score
4.587
Είναι αλήθεια αυτό που σου είπαν. Θα παίξουν πάντως χωρίς προβλήματα.

Reaction score
4.587
Αν ήμουν στη θέση σου δε θα έπαιρνα τίποτα αρχικά. Βλέποντας αργότερα αν χρειαζόμουν προενίσχυση θα έπαιρνα κάτι καλύτερο από αυτό που δείχνεις.

Reaction score
0
Αν ήμουν στη θέση σου δε θα έπαιρνα τίποτα αρχικά. Βλέποντας αργότερα αν χρειαζόμουν προενίσχυση θα έπαιρνα κάτι καλύτερο από αυτό που δείχνεις.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου κ γω έτσι νομίζω σιγά σιγά θα δω τι χρειάζομαι....

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.510
Members
38.332