- Reaction score
- 6.530
Σε μια απο τις RCA out ενος απο τα ηχεια σου , σε μια rca in του σαμπ σου.
Σε περίπτωση που θες να τα χρησιμοποιήσεις σαν monitor ή σαν ηχεία σε ένα μικρό πάρτι (με μικρό μήκος καλωδίων) δε χρειάζεσαι προενίσχυση. Λογικά θα χρειαστείς αντάπτορες διότι ο controller έχει μόνο rca εξόδους και τα ηχεία φαντάζομαι έχουν xlr ή καρφιά.
Ευχαριστώ για την απάντηση.. Έχω καλώδιο από rca σε καρφί (6,3 jack) απλά μου είπαν ότι δεν θα μπορούν τα ηχεία να δώσουν τα μέγιστα σε watt έχω (berhinger eurolive 112d)....Σε περίπτωση που θες να τα χρησιμοποιήσεις σαν monitor ή σαν ηχεία σε ένα μικρό πάρτι (με μικρό μήκος καλωδίων) δε χρειάζεσαι προενίσχυση. Λογικά θα χρειαστείς αντάπτορες διότι ο controller έχει μόνο rca εξόδους και τα ηχεία φαντάζομαι έχουν xlr ή καρφιά.
Κάτι σαν mackie mix 5 θα με κάλυψη ή πρέπει κάτι πιο καλό;;Είναι αλήθεια αυτό που σου είπαν. Θα παίξουν πάντως χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου κ γω έτσι νομίζω σιγά σιγά θα δω τι χρειάζομαι....Αν ήμουν στη θέση σου δε θα έπαιρνα τίποτα αρχικά. Βλέποντας αργότερα αν χρειαζόμουν προενίσχυση θα έπαιρνα κάτι καλύτερο από αυτό που δείχνεις.