melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.332
σκάρους ψητούς με τα εντόσθια και μύδια αχνιστά
Να που μας βγήκε κομμουνιστής κι ο Άλεξ.Όχι βρε παιδιά κιμά στα γεμιστά.
έτσι τρώγονται αυτά, λένε, αν είναι ψαρεμένα το πρωί και είναι νηστικά. Είναι φυτοφάγα. Τη χολή βγάζεις μόνο με ένα μικρό σκίσιμο στο δεξί βράγχιο.Καλα τα εντοσθια επρεπε να τα αναφερεις?![]()
Από σένα δεν το περίμενα αυτό Αλεξ
Εμένα μου θυμίζει μαγειρική για σκύλο.
Ευτυχως εχουμε τους ραϊτλιμπερταριανιστές, που ξερουν απο γεμιστα!![]()
Να που μας βγήκε κομμουνιστής κι ο Άλεξ.![]()
Να σημειωσω πως οι ηλικιωμενοι επαε μαγειρευανε με παλιο λαδι - λαδι δηλαδη 13 ή και 15 γραμμες (με σταθερα τσι 8 για παρθενο ελαιολαδο και 3 με 5 γραμμες μεσο ορο η παραγωγη τωρα πια).Τσι 13 γραμμες τσ' εχω μετρημενες στσι γιαγιας μου της οποιας τα φαγητα (και τα γεμιστα) ητο παντοτε πεντανοστιμα.Τα καλύτερα ορφανά γεμιστά με διαφορά τα έχω φάει από μια ηλικιωμένη χανιωτισα νοικοκυριά.
φωτογραφίες δεν δίδομε we plead the fifthσκάρους ψητούς με τα εντόσθια και μύδια αχνιστά
και κουκουναρι να γινει οριτζιναλ πολιτικοΒάλτε ρε σταφιδουλες μαζί με το ρύζι στα γεμιστά και αφήστε τους κιμαδες..
Αυτό με τα...φρούτα μέσα στο φαγητό, ποτέ δεν το χώνεψα...Βάλτε ρε σταφιδουλες μαζί με το ρύζι στα γεμιστά και αφήστε τους κιμαδες..
Αυτό τώρα είναι ωραίο?Είναι αργά εκεί, αλλά εγώ το έφτιαξα για βράδυ.
Γιουβέτσι με μπούτια από κοτόπουλο.
Σταθερή αξία
View attachment 100203
Σε δέκα λεπτά, δεν θα υπάρχει αυτό το ζουμάκι...
Αχνίζει!!!
Το δικό μου ή των άλλων;;Αυτό τώρα είναι ωραίο?
Ελπιζω ν' ακους και γκαραζ καθως ψηνεις.View attachment 100163 View attachment 100164 View attachment 100165 απλά Κυριακάτικα...
τα ψιλά είναι γνήσια Τζουμαγιάς, τα χοντρά ίσως τα μοναδικά που κοντράρουν τα Τζουμαγιάς από φίλο καλλιτέχνη κρεοπώλη , οι μπριτσόλες είναι μπριτσόλες και τα μπιφτεκάκια χαιδευτήκαν από τα χεράκια μου.
Το τσίπουρο και οι Vergines στο αόρατο background
Cosmic Psychos & VeeBees που τραβάνε πολύ μπύραΕλπιζω ν' ακους και γκαραζ καθως ψηνεις.![]()
To'ξερα!Ελπιζω,ετσι να εμπνεεσαι και να ψηνεις καλυτερα και κριμα που βρισκομαι μακρια για να κρινω στην πραξη!Cosmic Psychos & VeeBees που τραβάνε πολύ μπύρα
Που χάθηκες τοσο καιρό?