Και επιμένω...Αυτό θα είναι εντάξει;Μέχρι εκεί ...άλλωστε για ταινίες το χρησιμοποιώ ...Όχι για επαγγελματική χρήση..
https://www.skroutz.gr/s/6150406/Kl...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Και επιμένω...Αυτό θα είναι εντάξει;Μέχρι εκεί ...άλλωστε για ταινίες το χρησιμοποιώ ...Όχι για επαγγελματική χρήση..
Μια χαρά είναι.Και επιμένω...Αυτό θα είναι εντάξει;
Δεν σε κατάλαβα...500€ δήλωσες μπατζετ για ολα τα ηχεία χτες; Ή μόνο για το σαμπ;Και επιμένω...Αυτό θα είναι εντάξει;
https://www.skroutz.gr/s/6150406/Kl...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Πόσα έχεις να διαθέσεις; Έχω κάτι στο νου μου που θα ξεμπερδεψεις μια και καλή.Σε αυτά που έγραψα από ενισχυτή ηχεία και subwoofer και για χρήση αποκλειστικά ταινίων τι πιστεύεις πρέπει να αλλάξω ;μη μου πεις όλα....
Γιατί δεν το κάνεις εσύ;Πόσα έχεις να διαθέσεις; Έχω κάτι στο νου μου που θα ξεμπερδεψεις μια και καλή.
Σου είπα χθες για τα ηχεία ότι μπορώ να τα αλλάξω σταδιακά...το κυρίως πρόβλημα μου είναι το subwoofer..Για εκεί μπορώ να διαθέσω μέχρι 500...Όσο για τα υπόλοιπα μπορεί να αλλάξω αρχικά μόνο τα μπροστά Ίσως το κεντρικό αργότερα και τα πίσω μπορεί να μην τα αλλάξω...Δεν ξέρω αν είναι σωστό το σκεπτικό...Για αυτό μπήκα στο site...Για βοήθεια...Δεν σε κατάλαβα...500€ δήλωσες μπατζετ για ολα τα ηχεία χτες; Ή μόνο για το σαμπ;
500€ για καθε ζεύγος; 500€ για τα ηχεία και 500€ για το σαμπ;
Τι απ´ ολα;
Δείξε μου τι εννοείς ...Δεν κοστίζει κάτι να δείξεις...Έτσι δεν είναι;Γιατί δεν το κάνεις εσύ;
Κεντρικό και μπροστινά πάνε μαζί, ώστε να είναι παρόμοια ή ίδιας σειράς.Όσο για τα υπόλοιπα μπορεί να αλλάξω αρχικά μόνο τα μπροστά Ίσως το κεντρικό αργότερα και τα πίσω μπορεί να μην τα αλλάξω...Δεν ξέρω αν είναι σωστό το σκεπτικό...Για αυτό μπήκα στο site...Για βοήθεια...
Το σύστημα θα είναι 5.1...το subwoofer θα είναι αυτό που είπα...Για αρχή θα αλλάξω αυτό...Για κεντρικό και μπροστά τι προτείνεις;το να μην αλλαξω τα πίσω είναι λάθος;τα πίσω συμμετέχουν λιγότερο σε ταινίες..κανω λαθος;Κεντρικό και μπροστινά πάνε μαζί, ώστε να είναι παρόμοια ή ίδιας σειράς.
Μπορείς να κάνεις τα μπροστινά surround.
Σε σύγχρονα (των τελευταίων 13 ετών) αρχεία καλής ποιότητας, ναι κάνεις λάθος.τα πίσω συμμετέχουν λιγότερο σε ταινίες..κανω λαθος;
Μάλιστα ...Για μπροστινα αυτά πως σου φαίνονται;https://www.skroutz.gr/s/5978047/Kl...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΣε σύγχρονα (των τελευταίων 13 ετών) αρχεία καλής ποιότητας, ναι κάνεις λάθος.
Αν και το κεντρικό με το sub κάνουν την πολλή δουλειά, τα υπόλοιπα κανάλια πρέπει κανονικά να είναι αντίστοιχα.
Για μπροστινά είναι μεγάλα χωρίς λόγο, αφού τις χαμηλές συχνότητες τις αναλαμβάνει το subwoofer.Μάλιστα ...Για μπροστινα αυτά πως σου φαίνονται;https://www.skroutz.gr/s/5978047/Kl...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Κι αν δεν είναι τα ίδια είναι επιθυμητό να είναι μικρότερα της ίδιας σειράς, ή τουλάχιστον αξιοπρεπών επιδόσεων με καλή απόκριση απο 80hz.Τα πίσω δηλαδή πρέπει να είναι τα ιδια;
Δείξε μου κάποια να σταματήσω να σε πρήζω...Για μπροστινά είναι μεγάλα χωρίς λόγο, αφού τις χαμηλές συχνότητες τις αναλαμβάνει το subwoofer.
Τα αντίστοιχα βάσης θα είναι καταλληλότερα και φθηνότερα, επιτρέποντας να αγοράσεις αντίστοιχο κεντρικό ή και surrounds.
Κι αν δεν είναι τα ίδια είναι επιθυμητό να είναι μικρότερα της ίδιας σειράς, ή τουλάχιστον αξιοπρεπών επιδόσεων με καλή απόκριση απο 80hz.
7 ίδια...* Γκουχ.... Γκουχ.....*Σε σύγχρονα (των τελευταίων 13 ετών) αρχεία καλής ποιότητας, ναι κάνεις λάθος.
Αν και το κεντρικό με το sub κάνουν την πολλή δουλειά, τα υπόλοιπα κανάλια πρέπει κανονικά να είναι αντίστοιχα.
Δείξε μου κάποια να σταματήσω να σε πρήζω...
Σε ευχαριστώ..Κάτι τέτοιο ζητούσα...παραδείγματα. .να μπορώ να καταλάβω που πρέπει να κοιτάξω...Μπορείς να δεις και ηχεία της Dali και της Monitor Audio που θα βγουν πιο φθηνά από Klipsch.
Μη με ρωτήσεις πια είναι καλύτερα.Και οι τρεις εταιρίες είναι αξιόλογες.
Παραδείγματα..
Σύμφωνα με τα δεδομένα..δε νομίζω.Τον ενδιαφέρει;
Κατά την άποψή μου..Σε ευχαριστώ..Κάτι τέτοιο ζητούσα...παραδείγματα. .να μπορώ να καταλάβω που πρέπει να κοιτάξω...