- Reaction score
- 8.348
εγω ακουσα ότι εσωσε με τη σκαλίτσα του 30 ανθρώπους.Αν ισχυει αυτό,προσωπικα χέστηκα να μου κανουν μήνυση οι εγκληματίες.Το πιο πιθανό είναι να τον μηνύσουν για την παράνομη σκάλα.
Τέτοιες πολύ μικρές παραλίες δημιουργούνται εκεί που τελειώνουν τα βράχια, από την άμμο που εναποτίθεται λόγω καιρού. Μπορεί και ο ιδιοκτήτης να συνέβαλε στην εξωμάλυνση του χώρου για να φτιάξει μια πρόσβαση για μπάνιο.
εγώ πιστεύω πώς υπάρχουν σοβαρές ποινικές ευθύνες.Αποδεδειγμένα δεν ειδοποίησαν καν εγκαίρως τον κόσμο να φύγει.Και μονο του αυτό ειναι εγκλημα.Φυσικά και μέσα στον πανικό θα κατευθυνθείς όπου δεν υπάρχει φωτιά. Η 13χρονη κοπελίτσα σκοτώθηκε πηδώντας στον γκρεμό για να γλυτώσει από τη φωτιά.
Αυτό που δεν δέχομαι όμως με τίποτα είναι η προσπάθεια από πολλούς να μεταφέρουν ποσοστό ευθύνης (ή και όλη την ευθύνη αναλόγως της σκατοψυχίασης του καθενός) στους κατοίκους της περιοχής.
Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο εκκένωσης, δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ Δήμων, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού, Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Υπουργείου Εσωτερικών. Η Πυροσβεστική είχε προτείνει εκκένωση αλλά η φωτιά δεν περίμενε να πάρουν μπρος οι σαστισμένοι.
Θα μου πεις, γνωρίζοντας ότι μας κυβερνά ο Μπόλεκ κι ο Λόλεκ της πολιτικής, θα έπρεπε να έχουμε προνοήσει για υπόγεια καταφύγια και οικογενειακά ελικόπτερα. Εδώ 4 ώρες μετά την εύρεση των πρώτων νεκρών,ο ηθοποιός που το παίζει πρωθυπουργός μας είπε ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν νεκροί. Και το άλλο παιδοβούβαλο πήγε να μαλώσει όσους γλύτωσαν, βάζοντας συνυπεύθυνο στην καταστροφή τον Πορτοσάλτε!!!!!
Ζώα όρθια, που μου θέλουν και Διαστημική Υπηρεσία...