- Reaction score
- 93.514
Αν είναι αυτό και έχει happy ending μάλλον η μασέζ είναι ... ο Καρανίκας.Happy ending έχει;
Λές αυτό που είδα σε μία διαφήμιση 10 ευρώ τα 45 λεπτά;
Αν είναι αυτό και έχει happy ending μάλλον η μασέζ είναι ... ο Καρανίκας.Happy ending έχει;
Λές αυτό που είδα σε μία διαφήμιση 10 ευρώ τα 45 λεπτά;
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι............αμαν πχια.ολο εκει ο νους σου!Happy ending έχει;
Αμα εχεις τοπο να παρεις ενα πλαστικο ντεποζιτο του τονου και να ριξεις μια υδροροη μεσαΜετά τον καύσωνα των τελευταίων ημερών και την ανομβρία των τελευταίων μηνών....ξέσπασε τώρα μπόρα καλοκαιρινή.Ευκαιρια να μαζέψω νερό της βροχής για το πότισμα μερικών φυτών: με 4 κουβάδες των 10 λίτρων και δυο σκάφες των 30 περίπου....λίτρων...Μόλις γεμίσουν....θα ριξω το νερό τους στον κάδο / ντεπόζιτο για όμβρια ύδατα( )που έχω από περισι των 300 λίτρων.
Θέλει και ένα buffer στην αναρρόφηση.... και αν ο χώρος που θα μπει η δεξαμενή είναι ψηλότερα,
με μια μικρή αντλία με ηλεκτρικό φλοτέρ μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου.
Καλά όλα αυτά αλλά πρέπει να τα κάνω μόνος μου. Το ντεπόζιτο το αγόρασα,το μετέφερα και το τοποθέτησα μόνος μου και είχε και μια βρυσούλα σαν εξάρτημα την οποία δεν έχω βάλει ακόμα.πρεπει να βρω τρόπο να το ανύψωσω όταν θα είναι άδειο.Αμα εχεις τοπο να παρεις ενα πλαστικο ντεποζιτο του τονου και να ριξεις μια υδροροη μεσα
Οικονομικό,δε λέω...Εμένα όμως γιατί μου αρέσει το άλλο με τα 199,99€?Κυριλε πραματα θωρω - εγω ηλεγα για πραμα πιο μπρουταλ
View attachment 102300
επαε μεταχειρ. ειναι στα 60-80 γιουρος
ο αμφορεας ?Οικονομικό,δε λέω...Εμένα όμως γιατί μου αρέσει το άλλο με τα 199,99€?
Παράξενο....
Μέσα στο a/c είσαι όλη τη μέρα, δε χρειάζεσαι άδεια.Έμαθα εχθές πως αν συνεχίσω να εργάζομαι στο αεροδρομιο, καλοκαιρινή άδεια θα πάρω τον τέταρτο χρόνο .