Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
16.511
Μετά τον καύσωνα των τελευταίων ημερών και την ανομβρία των τελευταίων μηνών....ξέσπασε τώρα μπόρα καλοκαιρινή.Ευκαιρια να μαζέψω νερό της βροχής για το πότισμα μερικών φυτών: με 4 κουβάδες των 10 λίτρων και δυο σκάφες των 30 περίπου....λίτρων...Μόλις γεμίσουν....θα ριξω το νερό τους στον κάδο / ντεπόζιτο για όμβρια ύδατα( :D )που έχω από περισι των 300 λίτρων.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.703
- μετά από όλα αυτά μήπως να άλλαζα την υπογραφή μου ; . . . αλλά αναφέρεται στον David Lynch . . . :thumbsdown: . . .

melina

Cargo 200
Reaction score
43.428
Το νου σας! Έχω βάσιμες υποψίες ότι κάπως έτσι δουλεύει και ο αλγόριθμος του φόρουμ. Κάντε το και εδώ καλού κακού.

Κι εγώ αποφάσισα να παρακάμψω την αλλαγή του αλγόριθμου του Facebook, σημειώνοντας ότι δεν βλέπω τόσους πολλούς φίλους.
Δείτε πώς να αποφύγετε να ακούτε τους ίδιους 25 φίλους του fb και κανέναν άλλο. Οι ενημερώσεις σας δείχνουν πρόσφατες μόνο δημοσιεύσεις από τους ίδιους λίγους ανθρώπους, περίπου 25, αρκετές φορές το ίδιο, επειδή το facebook έχει νέο αλγόριθμο. Το σύστημά τους επιλέγει άτομα που διαβάζουν τη δημοσίευσή σας. Ωστόσο, θα ήθελα να επιλέξω για τον εαυτό μου, γι ' αυτό σας ζητώ μια χάρη. Αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο, ένα "γεια", ένα αυτοκόλλητο, ό,τι θέλετε, έτσι θα εμφανίζεται στις ενημερώσεις μου. Διαφορετικά το facebook επιλέγει τι να μου δείξει, και δεν χρειάζομαι το facebook για να διαλέξω τους φίλους μου. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφορούν την επικοινωνία.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη αλληλεπίδραση με όλες τις επαφές σας και να παρακάμψετε το σύστημα.
Σας ευχαριστώ για την πληροφορία όσων έχουν ήδη αντιγράψει και επικολλήσει τα παραπάνω.
Πατήστε το δάχτυλο σε όλη τη δημοσίευση και εμφανίζεται " αντιγραφή ". πατήστε " αντιγραφή ", μετά πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας σε όλο το λευκό πεδίο. Φαίνεται "επικόλληση", κλικ και εδώ απλά αντιγραφή. Ευχαριστώ.

Reaction score
15.469
Μετά τον καύσωνα των τελευταίων ημερών και την ανομβρία των τελευταίων μηνών....ξέσπασε τώρα μπόρα καλοκαιρινή.Ευκαιρια να μαζέψω νερό της βροχής για το πότισμα μερικών φυτών: με 4 κουβάδες των 10 λίτρων και δυο σκάφες των 30 περίπου....λίτρων...Μόλις γεμίσουν....θα ριξω το νερό τους στον κάδο / ντεπόζιτο για όμβρια ύδατα( :D )που έχω από περισι των 300 λίτρων.
Αμα εχεις τοπο να παρεις ενα πλαστικο ντεποζιτο του τονου και να ριξεις μια υδροροη μεσα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.915
... και αν ο χώρος που θα μπει η δεξαμενή είναι ψηλότερα,

με μια μικρή αντλία με ηλεκτρικό φλοτέρ μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου.

D

Deleted member 23222

Guest
... και αν ο χώρος που θα μπει η δεξαμενή είναι ψηλότερα,

με μια μικρή αντλία με ηλεκτρικό φλοτέρ μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου.
Θέλει και ένα buffer στην αναρρόφηση.
[DOUBLEPOST=1533292386][/DOUBLEPOST]Πλησιάζει η ώρα να πάω τις προσχεδιασμένες διακοπές...
Αλλά πια δεν έχω διάθεση.
Η μελαγχολία των πρόσφατων γεγονότων κυριεύει...

Για τους άλλους και μόνο οκ...
Δεν μου αρέσει να σχεδιάζω γενικά διακοπές, αλλά είναι μονόδρομος σε κάποιες περιπτώσεις...

Last edited by a moderator:

Reaction score
16.511
Αμα εχεις τοπο να παρεις ενα πλαστικο ντεποζιτο του τονου και να ριξεις μια υδροροη μεσα
Καλά όλα αυτά αλλά πρέπει να τα κάνω μόνος μου. Το ντεπόζιτο το αγόρασα,το μετέφερα και το τοποθέτησα μόνος μου και είχε και μια βρυσούλα σαν εξάρτημα την οποία δεν έχω βάλει ακόμα.πρεπει να βρω τρόπο να το ανύψωσω όταν θα είναι άδειο.

Είναι αυτού του τύπου :

46C91ACB-8E27-4453-A0B0-C026739D49AC.jpeg

Αλλά θέλω ν αναβαθμιστω παιρνοντας τον παρακάτω αμφορέα:

1DAD8891-4D37-429D-A013-21184EB03D81.jpeg

Reaction score
15.469
Οικονομικό,δε λέω...Εμένα όμως γιατί μου αρέσει το άλλο με τα 199,99€?

Παράξενο....
ο αμφορεας ?
κι εμενα μ' αρεσει ,εξαρταται που θα τα βαλεις κι ανε τα θωρεις ετανα τα εργαλεια ή οϊ :thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.309
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Monarchix