Προβολέας 4Κ ή τεράστια TV;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.025
1. Κάτσε στ' αυγά σου κακομοίρα!
2. Πάρε LCD 85" αλλά μην τολμήσεις να γκρινιάξεις
3. Πάρε DLA-N5 για να μην κλαις τον N7 σε 1-2 χρόνια
4. Πάρε μεταχειρισμένο νεότερο του δικού σου
5. Πάρε τ' @@ μου, μας γκάστρωσες
1. Σιγά μην άντεχες:p
2. Πάρ' την να γελάμε :laugh:
3. Σοφή επιλoγή, σιγά μην την κάνεις:whistling:
4. Θα τρώγεσαι σε λίγο και θα ξανανοίξεις το ίδιο θέμα, που θα το κλειδώσω:roflmao:
5. Το μόνο βέβαιο :lolsign:

Reaction score
4.327
Εγώ λέω ότι άμα πας για μεγάλη tv, κάτι λιγότερο από oled θα σε ξενερώσει. Οπότε άκου την κυρά και περίμενε κανα 2 χρόνια να πάρεις καμιά από κείνες τις ταπετσαρίες σε 100'

50€ για την συμβουλή σε lucifer μπύρες :p:roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Οπότε άκου την κυρά και περίμενε κανα 2 χρόνια να πάρεις καμιά από κείνες τις ταπετσαρίες σε 100'
Με το περίμενε άλλοι έχουν ακόμα CRT και DVD. :D Τώρα λέμε, περίμενα αρκετά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Τι σε χαλάει στον προτζέκτορα δεν εχω καταλάβει
Εσύ. :D Μη σε πιάσω κι εσένα. :p
Οι OLED είναι μικρές.

Παναδώ κανιά ταινία στο προβόλι με μεγάλη εικόνα πριν έρθει η τιβίτσα και κλαίω.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Εσύ. :D Μη σε πιάσω κι εσένα. :p
Οι OLED είναι μικρές.

Παναδώ κανιά ταινία στο προβόλι με μεγάλη εικόνα πριν έρθει η τιβίτσα και κλαίω.
ξερεις μετα οτι δεν θα χεις home theater....αλλα home tv theater..... οοοο τι του πααααααα....:p

θα γυρνας σπιτι και θα λες ας αναψω την τιβι. :tongue: που 'ναι εκεινη η λαχταρα της μεγαλης χορταστικης εικονας..... :whistling:

ασε που το ντολμαδακι δε θα ρχεται κοντα σου να βλεπει και θα πηγαινει κατω στην υπογα μονο του με κουβερτακι....ετσι για σπασιμο. :laugh:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Αγαπητέ μου Zizik πιστευω οτι πρεπει να κανεις την αλλαγη και να ανοίξεις τον δρόμο σήμερα σε αυτό που ειναι ήδη εδώ και δεν τον βλέπουμε (δεν θελουμε )όλοι εμείς !!;)
Σύντομα όλοι θα ακολουθήσουν στην ευκολία χρήσης και την αμεσότητα .:whistling:
Προφανώς και θα πρεπει να κινηθείς σε minimum 88" για να μην ξενερώσεις .:thumbsup:

Last edited:

Reaction score
864
Σε αυτές τις διαστάσεις οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Αν και δεν θες Κορεάτικες, εγώ θα έπαιρνα τη Samsung NU8000 82" (μοντέλο 2018).

Πολύ καλός βαθμός στο εγκυρότατο rtings.com.
Τιμή από 3250€
Πολυ ενδιαφερουσα προταση στα χρηματα αυτα,γνωριζουμε κατι? εγω εχω βαλει στοχο την sony 75xf9005 αλλα 82 ειναι τερας !!

Reaction score
6.495
Παρε μερικα τηλ, αν βρεις κανονισε ραντεβου με δικο σου υλικο σε στικ και ταινια προσωμιωσε συνθηκες φωτισμου ,αποστασης και αφιερωσε 1/2 ωρα οχι λιγοτερο σε θεαση.της ... αλλο να σου λενε και αλλο να διαπιστωσεις περισσοτερα πραματα που μπορει να σου αρεσουν ή ενοχλουν και σε τι βαθμο... βεβαια και οι ρυθμισεις εργοστασιου και τι επιλογες πολλαπλων στανταρ ρυθμισεων ειναι ενα θεμα....

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Σε όσες δοκιμές γίνουν, θα κουβαλάω μαζί (με το ζόρι) ένα Καστρουνάκι. :party:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.675
Σε όσες δοκιμές γίνουν, θα κουβαλάω μαζί (με το ζόρι) ένα Καστρουνάκι. :party:
Πάλι με μετρήσεις θα μπλέξεις;
Πάρε μία από τις δύο που κυκλοφορούν, πες στον Μανώλη να σου κάνει μία βασική ρύθμιση και δες ταινίες να ευχαριστηθείς.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Πάρε μία από τις δύο που κυκλοφορούν, πες στον Μανώλη να σου κάνει μία βασική ρύθμιση και δες ταινίες να ευχαριστηθείς.
Ο Μανώλης παρατηρεί άμεσα αυτά που εγώ θα δω στο σπίτι μετά απο μέρες. ;)

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Πολυ ενδιαφερουσα προταση στα χρηματα αυτα,γνωριζουμε κατι? εγω εχω βαλει στοχο την sony 75xf9005 αλλα 82 ειναι τερας !!
Έχω δει την A1 (77", & 65"), καθώς και την AF 8 (65"), 2018, OLED αμφότεροι οι τύποι.

Πέρα από την ποιότητα εικόνας, έστω και με demo υλικο, και σε συνθήκες φωτισμού καταστήματος (public), αυτό που μου ειχε κάνει εντύπωση ήταν ο ήχος τους.

Αντιγραφω:

Acoustic Surface.

" ειδικά σχεδιασμενοι ενεργοποιητες δονούν αόρατα το πάνελ, δημιουργώντας εξαιρετικό ήχο που έρχεται κατ' ευθείαν από την οθόνη. Έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη ενοποίηση εικόνας και ήχου"

Η μεγαλύτερη βγαίνει σε 77". Εάν μπορούσα να πάρω τώρα tv, κάποιο από αυτά τα μοντέλα θα έπαιρνα..

Last edited by a moderator:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.025
Κάτσε στα ωά σου.
Αφού τον τρώει ο απαυτός του. :D

Θα του πάω του παιδιού μια φουσκωτή οθόνη προβολής, να την βάλει στον Αβλέμονα και να φτιάξει εκεί ένα Inflated Summer Atmos Cinema μούρλια, να ξεδώσει. :roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Θα μπορούν άραγε να στηριχθούν ηχεία στις επάνω άκρες της φουσκωτής οθόνης ώστε να υπάρχει η δυνατότητα Ψώρο θριντί; :)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.025
Θα μπορούν άραγε να στηριχθούν ηχεία στις επάνω άκρες της φουσκωτής οθόνης ώστε να υπάρχει η δυνατότητα Ψώρο θριντί; :)
Περίμενε να δούμε τι απαιτήσεις έχει και το IMAX, μην κάνουμε μισές δουλειές. :roflmao:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29