Προβολέας 4Κ ή τεράστια TV;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.651
Ο Μανώλης παρατηρεί άμεσα αυτά που εγώ θα δω στο σπίτι μετά απο μέρες. ;)
Και τι θα κάνετε; Θα ανοίγετε τα κουτιά για να διαλέξετε την καλύτερη;
Μπορεί το πάνελ της demo να είναι καλό και το σφραγισμένο να έχει έντονο clouding.
Όσο μεγαλώνει η διάσταση τόσο δυσκολότερο είναι να κάτσει ομοιόμορφα το πάνελ στο σασί.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Συνήλθες;
Συνήλθα.

Μετά απο άφθονο κάψιμο των λίγων εγκεφαλικών κυττάρων που μου έχουν απομείνει και πολλές συζητήσεις, επέλεξα το 4.

4. Πάρε μεταχειρισμένο νεότερο του δικού σου

Πούλησα και το παλιό σαπάκι. Περιμένω το νέο σαπάκι με αγωνία γιατί το @ ο ιδιοκτήτης του περιμένει νέο σαπάκι.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.031
Συνήλθα.

Μετά απο άφθονο κάψιμο των λίγων εγκεφαλικών κυττάρων που μου έχουν απομείνει και πολλές συζητήσεις, επέλεξα το 4.

Πούλησα και το παλιό σαπάκι. Περιμένω το νέο σαπάκι με αγωνία γιατί το @ ο ιδιοκτήτης του περιμένει νέο σαπάκι.

Και τι πήρες, e-shift; Γιατί;

melina

Cargo 200
Reaction score
43.031
Γιατί κλ@νει το γατί. :p
Καλαααα! Οταν θα έρθει ο ΜΚ και θα σου λέει οτι αυτό που πήρες δεν ρυθμίζεται όπως αυτό που ειχες να με φωνάξεις βα σου δώσω ώμο για να κλάψεις.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.031
Γιατί να μη ρυθμίζεται; Πες, αν είναι να το ακυρώσω. Και να πάρω τιβί, σε νέο όμως θέμα για "φίλο του φόρουμ χωρίς πρόσβαση" γιατί εδώ δίκαια θα με σκίσετε. :roflmao::roflmao:
Ρώτα τον ΜΚ.
Ο φίλος χωρίς πρόσβαση να μην πάρει τιποτα ακόμα, δεν είναι ώρα.
Να περιμένει το φιέστα.
Από του χρόνου που θα είναι σε νέο χώρο θα σταθμίσει καλύτερα τις ανάγκες του στο dedicated που θα φτιαξει.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.031
Για να πάρει του χρόνου την νέα βελτιωμένη γενιά native 4Κ.
Δεν καταλαβαίνω τι θα του προσφέρει αυτή η γέφυρα; Τι παραπάνω θα έχει που δεν έχει τώρα;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Δεν καταλαβαίνω τι θα του προσφέρει αυτή η γέφυρα; Τι παραπάνω θα έχει που δεν έχει τώρα;
Θα αναβαθμιστεί , όταν τον βαρεθεί θα τον αλλάξει.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Αφού τον τρώει ο απαυτός του. :D

Θα του πάω του παιδιού μια φουσκωτή οθόνη προβολής, να την βάλει στον Αβλέμονα και να φτιάξει εκεί ένα Inflated Summer Atmos Cinema μούρλια, να ξεδώσει. :roflmao:
και πως θα κανει ο Dr. Kastrounis καλιμπραρισμα μετα;; θελει και ηχεια το παιδι...!!! :tongue:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.031
Θα αναβαθμιστεί , όταν τον βαρεθεί θα τον αλλάξει.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, σε τι θα αναβαθμιστεί; τι θα του δώσει και ποιο feature του νεότερου μοντέλου (από τον X55);

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.922
Προσωπική άποψη! Όποτε περνάω από κατάστημα του είδους, προσπαθώ να εντοπίσω τον λόγο εντυπωσιασμού από πολλούς ως αναφορά το μέγεθος των tv! Εμένα μου φαίνονται αδιάφορες! Πιο πολύ σαν ακριβά παιχνίδια τις βλέπω παρά σαν τεχνολογία! Ψεύτικα χρώματα, ψεύτικες εικόνες, καμία σχέση με την πραγματικότητα! Και ας γνωρίζω ότι είναι αρρύθμιστες! Όχι ο Προβολέας έχει άλλη αίσθηση! Αυτήν του Κινηματογράφου! Η tv όσο και να μεγαλώσει, tv θα παραμείνει!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, σε τι θα αναβαθμιστεί; τι θα του δώσει και ποιο feature του νεότερου μοντέλου (από τον X55);
Θα πρέπει να μιλήσεις με καλιμπράτορα ή loggeo.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29