ika
News
- Reaction score
- 15.329
http://www.gazzetta.gr/plus/perierg...itiria-tis-deth-poy-kanei-gyro-toy-kosmoy-pic
Φέρτε αράπη Σόιμπλε..
Φέρτε αράπη Σόιμπλε..
Κολλάς και από τις καρέκλες ρε...Βαγγο, το άρθρο μιλάει για τους κινδύνους σε σεξουαλικά ενεργά άτομα...δε σε πιάνει στην ηλικία σου αγόρι μου!
Με περιγελά ο νέος γιατί νοιώθει ασφαλής.Πού το ξέρεις εσύ βρε;
Υπάρχει ο κίνδυνος του οπορτουνισμού αν το ξυρισεις ΣΥΡΙΖΑ....Με περιγελά ο νέος γιατί νοιώθει ασφαλής.
Στις ΚΟΒ απαγορεύεται κάθε μετατροπή της γεννετησίου εμφάνισης...
Αφού εσύ μου είπες ρε πως προσπαθήσατε και δεν....Πού το ξέρεις εσύ βρε;
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να με παντρευτεί...Αφού εσύ μου είπες ρε πως προσπαθήσατε και δεν....
Το σκεφτόμουν συνεχώς και προκειμένου να πάθω τίποτα απ' το άγχος προτίμησα να πάθει η μεσούλα μου.2. Άπλωσα για στέγνωμα.
View attachment 105049
Έχουν μείνει κι απο πέρσι που δεν έκανε κρύο 4-5 τόνοι ευκάλυπτοι, ελιές και κυπαρίσσια... Δεν ξέρω πού θα μπουν στην αποθήκη ώστε να μπορώ να περνάω.
Γαματο! !
Αγγίζεις την τελειότητα μωρο μου μπράβο !!Το σκεφτόμουν συνεχώς και προκειμένου να πάθω τίποτα απ' το άγχος προτίμησα να πάθει η μεσούλα μου.
4+ ώρες με την καθαριότητα στο τέλος... Τα κυπαρίσια είναι άλλη μικρότερη ντάνα.
View attachment 105919
Φέτος πρέπει να ξανακόψω ευκάλυπτους γιατί σε τέσσερα χρόνια απο το τελευταίο κλάδεμα έγιναν τέρατα. Πού θα μπουν όλα αυτά;