Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

D

Deleted member 23222

Guest
Βαγγο, το άρθρο μιλάει για τους κινδύνους σε σεξουαλικά ενεργά άτομα...δε σε πιάνει στην ηλικία σου αγόρι μου!:p
Κολλάς και από τις καρέκλες ρε...
Με αυτά που φοράνε οι σημερινές...
[DOUBLEPOST=1536511048][/DOUBLEPOST]
Πού το ξέρεις εσύ βρε; :rolleyes::D
Με περιγελά ο νέος γιατί νοιώθει ασφαλής.
Στις ΚΟΒ απαγορεύεται κάθε μετατροπή της γεννετησίου εμφάνισης...

D

Deleted member 23222

Guest
Βλέποντας τη φωτό αυτού του άτυχου φαρμακοποιού, σκέφτομαι πόσο βαρύ είναι τελικά να στέλνεις στον θάνατο έναν άνθρωπο που δεν σου έχει κάνει τίποτα, κάποιον που δεν υπάρχει πια, εξαιτίας σου...

Για λεφτά...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.882
2. Άπλωσα για στέγνωμα.

View attachment 105049

Έχουν μείνει κι απο πέρσι που δεν έκανε κρύο 4-5 τόνοι ευκάλυπτοι, ελιές και κυπαρίσσια... Δεν ξέρω πού θα μπουν στην αποθήκη ώστε να μπορώ να περνάω. :)
Το σκεφτόμουν συνεχώς και προκειμένου να πάθω τίποτα απ' το άγχος προτίμησα να πάθει η μεσούλα μου. :D:rolleyes:
4+ ώρες με την καθαριότητα στο τέλος... Τα κυπαρίσια είναι άλλη μικρότερη ντάνα.

IMG_20180921_194557.jpg

Φέτος πρέπει να ξανακόψω ευκάλυπτους γιατί σε τέσσερα χρόνια απο το τελευταίο κλάδεμα έγιναν τέρατα. Πού θα μπουν όλα αυτά; :(

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Γαματο! !
[DOUBLEPOST=1537570076][/DOUBLEPOST]
Το σκεφτόμουν συνεχώς και προκειμένου να πάθω τίποτα απ' το άγχος προτίμησα να πάθει η μεσούλα μου. :D:rolleyes:
4+ ώρες με την καθαριότητα στο τέλος... Τα κυπαρίσια είναι άλλη μικρότερη ντάνα.

View attachment 105919

Φέτος πρέπει να ξανακόψω ευκάλυπτους γιατί σε τέσσερα χρόνια απο το τελευταίο κλάδεμα έγιναν τέρατα. Πού θα μπουν όλα αυτά; :(
Αγγίζεις την τελειότητα μωρο μου μπράβο !!:party:

Reaction score
16.487
Σήμερα στο Roy René Masters - ευρωπαϊκό τουρνουά μπριτζ που παίζεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες :

Αντίπαλο ζεύγος μας σ έναν από τους κύκλους,ήταν ένα ζευγάρι υπερηλίκων ( ο κύριος πάνω από 80 η γυναίκα του ίσως λίγα χρόνια νεότερη από αυτόν ). Πράος και μειλίχιος αυτός. - Κατσούφιασμενη,νευρικη,επιθετική,αρνητική αυτή . Σ έναν από τους τρεις γύρους παιχνιδιού που έπρεπε να συναγωνιστουμε κάνει μια προσφορά αυτή 2 σπαθί - από τις τρεις ισχυρότερες προσφορές,λέγεται και Semi forcing,το οποίο σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε ν απαντήσει ο παρτενέρ (και σύζυγος της) - με στάνταρ απάντηση,ακόμα και με μηδενικούς πόντους.

Αυτός όμως πάει πάσο κι έτσι μένουν σ ένα συμβόλαιο ( contract ) που δεν επιθυμούσε αυτή και δεν της αποφέρει και το μπόνους του mancher ( Μάνς ). Παίρνοντας το πολύ προσωπικά,ότι εξ αιτίας της βλακείας του θα χάσει το μπόνους (τους) ......και με αλλά πολύ όμορφα λόγια στολισμένα του λέει μπροστά μας: «Έτσι Μα τω Θεό θα ήθελα πολυ να σε σκοτώσω !»
Κι απαντά αυτός: « Το ξέρω.» :(

Πάνω στο παιχνίδι οχι μόνο βγαίνει,αλλά αναβλύζει ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου.

Τον λυπήθηκα πολύ.....

Κανονικά απαγορευται να μιλά κανείς και να σχολιάζει το οτιδήποτε κατά τη διάρκεια των προσφορών.

https://el.wikipedia.org/wiki/Μπριτζ

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ