stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Πρός τα έξω ,του το είχα τονίσει του μάστορα.- προς τα που ανοίγει όμως ; . . .
http://alphacoustic.com/en/
Πρός τα έξω ,του το είχα τονίσει του μάστορα.- προς τα που ανοίγει όμως ; . . .
- έτσι εξηγούνται όλαΠρός τα έξω ,του το είχα τονίσει του μάστορα.
http://alphacoustic.com/en/
στο σωστό ντεντικειντεντ μπαινεις με καταπακτή από την οροφή
Με υποενότητα το "πόμολα πόρτας και καμπύλες Marylin Manson"..(ή όπως αλλιώς τον λένε αυτόν που μας τα έχουν κάνει τούμπανο οι δγυο γιατροί και ο μπούτχιας..)- παρακαλώ να ανοιχθεί θέμα : . . . '' highend - πόρτες '' , και : . . . '' πιστοποίηση κουφωμάτων κατά harman international ''
Και τούμπανο που σας τα κάναμε, πάλι μυαλό δε βάζουν αρκετοί, συνεχίζοντας το ίδιο μοτίβο με καβλώδια και σαπχιοηχεία, με αναιμικά ενισχυτικά και χωρίς σαμπ, χωρίς ισοσταθμιση χώρου, λες κι η φυσική θα κάνει για αυτούς εξαίρεση, κι ένα 6-ιντσο θα γεμίσει σωστά το σαλόνι, ιδίως με καμία λάμπα. Τα ίδια και τα ίδια, αναμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα. Τρελό, ε;μας τα έχουν κάνει τούμπανο οι δγυο γιατροί και ο μπούτχιας.
αρα παρθηκε η αποφαση για τα ηχεια?Οι "κανονικές" πόρτες ηχομόνωσης, αυτές που βάζουν οι στουντιάδες, είναι ιδιαίτερα ακριβές.
Ο Στάθης πιθανώς έχει βάλει τέτοια.
Εγώ κινήθηκα πολύ πιο οικονομικά σε αυτό το θέμα..
5 τεμάχια 310 χρειάζεται να μαζέψω (για αρχή)...
Οικονομία..
Τώρα;αρα παρθηκε η αποφαση για τα ηχεια?
Τώρα;
Πάρθηκαν και τα πρώτα τεμάχια λέμε... Ένα 870 και δγιό 310.
Την έφαγε η προσφορά που μου έκανε ο φλας, ο οποίος ξεφόρτωσε πάνω μου...
Που πήγε η ADAM καλέ?!
Θέλω να δω πως θα τα τοποθετήσεις; Θα τους δώσεις την απόσταση που λέει η neumann;Τώρα;
ENA 870;;;;; Η ζωή ξεκινά από τα 4 και άνω, κάποιος πρέπει να στα πει αυτάΤώρα;
Φυσικά, έχει και αλλα δύοENA 870;;;;; Η ζωή ξεκινά από τα 4 και άνω, κάποιος πρέπει να στα πει αυτά
Να κανουμε κοπη τη πιτα στο Σαλονικα μπιτς φετος, στο EAR STUDIOS.Αυτό που θα φτιάξει ο έαρ θέλω να το ακούσω κάποια στιγμή.
Ταιριάζουν και τα γούστα μας στη μουσική
Δεν μεγάλωσε με γαλλικά,κλασική μουσική και πιάνο όπως ο ντιμιποδης
Α, θα μου πάρεις δώρο για τη γιορτή μου;