- Reaction score
- 101.639
Και μπορεί κι ο Κώστας!Βάλε αγείωτες, θα πετάξει ο ήχος!
Και μπορεί κι ο Κώστας!Βάλε αγείωτες, θα πετάξει ο ήχος!
Λέει ο Θεούλης:Όχι, ακούμε τα ηχητικά κύματα που δημιουργεί η κίνηση των μεγαφώνων.
Εγώ μόλις απομόνωσα τις γειωσεις όλες άκουσα μεγάλη διαφορά!!Και μπορεί κι ο Κώστας!
Οκ. Βάλ'τες πίσω τώραΕγώ μόλις απομόνωσα τις γειωσεις όλες άκουσα μεγάλη διαφορά!!
Γιατί προς τα μέσα, τόσο μεγάλη πόρτα που ανοίγει 180 μοίρες, καταλαμβάνοντας διπλάσιο πλάτος, όλο και πάνω σε κάποιο ηχείο θα μπορούσε να βρει, δεν βλέπω να υπάρχει εκεί μέσα "νεκρός" χώρος τέτοιου πλάτους!έλα... πες μας τώρα και γιατί την έβαλες να ανοίγει προς τα έξω...
ΤΙ?!Γιατί προς τα μέσα, τόσο μεγάλη πόρτα που ανοίγει 180 μοίρες, καταλαμβάνοντας διπλάσιο πλάτος, όλο και πάνω σε κάποιο ηχείο θα μπορούσε να βρει, δεν βλέπω να υπάρχει εκεί μέσα "νεκρός" χώρος τέτοιου πλάτους!
Έχει βόμβο η γείωση στη πολυκατοικία.Οκ. Βάλ'τες πίσω τώρα
Η ύπαρξη της όμως είναι θέμα σχεδιασμού. Εφόσον ο κατασκευαστής σου έχει ακροδέκτη στο iec είναι θέμα ασφαλείας η σύνδεση της.Έχει βόμβο η γείωση στη πολυκατοικία.
Δεν μπορώ να κάνω πολλά μέχρι να το φτιάξουν ,αν το φτιαξουν
Και γω που νόμιζα ότι θα μου'λεγες για την ανακλαστική επιφάνεια της πόρτας..και εγώ που νόμιζα ότι θα μας έλεγες για κανέναν ιδιοσυντονιζμό του μεντεσέ με το υπόλοιπο σώμα του μετάλλου της πόρτας.... ότι κάνει ουρά στις χαμηλομεσαίες κλπ κλπ
- προς τα που ανοίγει όμως ; . . .Η πόρτα του Στάθη μαμαει...
Γενικά ο χώρος του Στάθη γ@μεί και δέρνει..Η πόρτα του Στάθη μαμαει...