Massive Attack παίζουν αυτά τα δγιαολια ή όχι;Τώρα;
Πάρθηκαν και τα πρώτα τεμάχια λέμε... Ένα 870 και δγιό 310.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Massive Attack παίζουν αυτά τα δγιαολια ή όχι;Τώρα;
Πάρθηκαν και τα πρώτα τεμάχια λέμε... Ένα 870 και δγιό 310.
PANIC ROOM το εκανες...Μπήκε πόρτα.
Επιλογή ήταν μια βαριά πόρτα πυρασφάλειας, διότι εμπεριέχει υλικό που προσφέρει ηχομόνωση, κλείνει έως και η κλειδαρότρυπα αεροστεγώς, και είναι αρκετά οικονομική επιλογή:
View attachment 105113
View attachment 105114
View attachment 105118
View attachment 105117
Τώρα μένει να γίνει το γύρισμα στο κάσωμα με γυψοσανίδα, να καλύψει τον αφρό πολυουρεθάνης και το μεταλλικό κάσωμα, και να μπει σοβατεπί..
Α, έχω και νέα: οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν με 870 και 310. Ωιμέ τι ξεπεσμός...
Μη σου πω οτι σε αυτο το χωρο τα maggie θα παίζουν καλύτερα απο τα kh310 για δικαναλο μιλώντας πάντα. Τρομερες αναλογίες και σχήμα χώρου.Εξαιρετική τοποθεσία.
Ωραίο σπίτι, έξυπνη διαρρύθμιση.
Ο χώρος θα παίξει, χωρίς αμφιβολία.
Δικάναλο;για δικαναλο μιλώντας πάντα.
Ειπαμε να πουμε καμια μ.....α να περασει η ωραΔικάναλο;
Καλό, καλό....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Λάμπες τέλος. Μόνο λεντ.Μπορει να βαλει και βινύλιο αμα λάχει με λαμπατους ενισχυτές.
Η περίχυση είναι σημαντική...Αν δεν προσέλθεις εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να τα παραλάβεις, υπάρχει η πιθανότητα να κατασχεθούν και να τοποθετηθούν σε δικό μου χώρο για διακοσμητικούς σκοπούς βεβαίως, αλλά και για την περίθλαση, αντήχηση, διάχυση, απόσβεση,διάθλαση, συνήχηση, περίχυση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, των ήχων που παράγονται από τα υπάρχοντα ηχεία στον χώρο.
Ασταυτα, πάρε σιλικόνη, φέρτα δω και κόλλα τα κιόλας.Προς το αξιότιμο μέλος costas EAR:
Αγαπητέ μου αξιομνημόνευτε και αξιολάτρευτε φίλε Κώστα, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι έχεις αφήσει στον χώρο του μαγαζιού μου μερικά κιβώτια τα οποία περιέχουν κάποια τετράγωνα φελιζόλ, με ανώμαλο σχήμα που αποτελούνται από διάφορα τετραγωνάκια διαφορετικού μήκους και είναι βαμμένα μαύρα.
Αν δεν προσέλθεις εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να τα παραλάβεις, υπάρχει η πιθανότητα να κατασχεθούν και να τοποθετηθούν σε δικό μου χώρο για διακοσμητικούς σκοπούς βεβαίως, αλλά και για την περίθλαση, αντήχηση, διάχυση, απόσβεση, διάθλαση, συνήχηση, περίχυση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, των ήχων που παράγονται από τα υπάρχοντα ηχεία στον χώρο.
Διατελώ μετά τιμής.
Το σωστό είναι "ορθοπεδικό"Κανόνισε να πέσεις κάτω, να ψάχνουμε ορθοπαιδικό..
Έπρεπε να βάλεις μια πόρτα λίγο πιο ακριβή, αλλά ασφαλέστερη.Μπήκε πόρτα.
Επιλογή ήταν μια βαριά πόρτα πυρασφάλειας, διότι εμπεριέχει υλικό που προσφέρει ηχομόνωση, κλείνει έως και η κλειδαρότρυπα αεροστεγώς, και είναι αρκετά οικονομική επιλογή:
ΑΜΑΝ !!! μην έρθει κι αυτή διαμάχη εδώ, χαθήκαμεεεεε !!!!!!!
Θα μπορούσες να ασχοληθείς και με τα υποβρύχια ΜιχάληΈπρεπε να βάλεις μια πόρτα λίγο πιο ακριβή, αλλά ασφαλέστερη.
Όπως αυτή που μπορώ κι εγώ να σου φτιάξω μία, αν θέλεις.
View attachment 105274
Έχω ξαναφτιάξει, όχι για home cinema, αλλά για ένα γείτονα που φοβάται τους "πρόσφυγες".
Έχω φτιάξει ήδη μια πόρτα για το USS Seawolf.Θα μπορούσες να ασχοληθείς και με τα υποβρύχια Μιχάλη
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Περίμενα μήπως δω απάντηση μα δεν. Αφού θέλουμε να περνάν τα κύματα από τον (υπαρκτό? ανύπαρκτο? πάει, μπερδεύτηκα) τοίχο, γιατί τρώνε πόρτα... στην πόρτα??Τι σλαστιχα ...εδω διπλα οι τοιχοι , ειναι δεν ειναι , σαν να μην υπαρχουν την ηχομονωση δεν καταλαβα...
Εγω περιμενα να ειναι γεματη τρυπες οπως διπλα δηλαδη...οχι πως εμα ενα δραπανο δεν μπορεις δηλαδη