Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
4.235
Μπήκε πόρτα.

Επιλογή ήταν μια βαριά πόρτα πυρασφάλειας, διότι εμπεριέχει υλικό που προσφέρει ηχομόνωση, κλείνει έως και η κλειδαρότρυπα αεροστεγώς, και είναι αρκετά οικονομική επιλογή:

View attachment 105113

View attachment 105114

View attachment 105118

View attachment 105117

Τώρα μένει να γίνει το γύρισμα στο κάσωμα με γυψοσανίδα, να καλύψει τον αφρό πολυουρεθάνης και το μεταλλικό κάσωμα, και να μπει σοβατεπί..

Α, έχω και νέα: οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν με 870 και 310. Ωιμέ τι ξεπεσμός... :p
PANIC ROOM το εκανες...

Reaction score
6.204
Εξαιρετική τοποθεσία.
Ωραίο σπίτι, έξυπνη διαρρύθμιση.

Ο χώρος θα παίξει, χωρίς αμφιβολία.
Μη σου πω οτι σε αυτο το χωρο τα maggie θα παίζουν καλύτερα απο τα kh310 για δικαναλο μιλώντας πάντα. Τρομερες αναλογίες και σχήμα χώρου.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.556
Προς το αξιότιμο μέλος costas EAR:

Αγαπητέ μου αξιομνημόνευτε και αξιολάτρευτε φίλε Κώστα, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι έχεις αφήσει στον χώρο του μαγαζιού μου μερικά κιβώτια τα οποία περιέχουν κάποια τετράγωνα φελιζόλ, με ανώμαλο σχήμα που αποτελούνται από διάφορα τετραγωνάκια διαφορετικού μήκους και είναι βαμμένα μαύρα.

Αν δεν προσέλθεις εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να τα παραλάβεις, υπάρχει η πιθανότητα να κατασχεθούν και να τοποθετηθούν σε δικό μου χώρο για διακοσμητικούς σκοπούς βεβαίως, αλλά και για την περίθλαση, αντήχηση, διάχυση, απόσβεση, διάθλαση, συνήχηση, περίχυση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, των ήχων που παράγονται από τα υπάρχοντα ηχεία στον χώρο.

Διατελώ μετά τιμής.

Last edited:

Reaction score
30.453
Αν δεν προσέλθεις εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να τα παραλάβεις, υπάρχει η πιθανότητα να κατασχεθούν και να τοποθετηθούν σε δικό μου χώρο για διακοσμητικούς σκοπούς βεβαίως, αλλά και για την περίθλαση, αντήχηση, διάχυση, απόσβεση,διάθλαση, συνήχηση, περίχυση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, των ήχων που παράγονται από τα υπάρχοντα ηχεία στον χώρο.
Η περίχυση είναι σημαντική...
Να του τα περιχύσεις με άσπρη λαδομπογιά του κερατά...!!!:p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.858
Προς το αξιότιμο μέλος costas EAR:

Αγαπητέ μου αξιομνημόνευτε και αξιολάτρευτε φίλε Κώστα, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι έχεις αφήσει στον χώρο του μαγαζιού μου μερικά κιβώτια τα οποία περιέχουν κάποια τετράγωνα φελιζόλ, με ανώμαλο σχήμα που αποτελούνται από διάφορα τετραγωνάκια διαφορετικού μήκους και είναι βαμμένα μαύρα.

Αν δεν προσέλθεις εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να τα παραλάβεις, υπάρχει η πιθανότητα να κατασχεθούν και να τοποθετηθούν σε δικό μου χώρο για διακοσμητικούς σκοπούς βεβαίως, αλλά και για την περίθλαση, αντήχηση, διάχυση, απόσβεση, διάθλαση, συνήχηση, περίχυση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, των ήχων που παράγονται από τα υπάρχοντα ηχεία στον χώρο.

Διατελώ μετά τιμής.
Ασταυτα, πάρε σιλικόνη, φέρτα δω και κόλλα τα κιόλας.
Τι νόμιζες; Έτσι θα τη βγάλεις;

ΥΓ.1. Δεν έχω σκάλα της προκοπής. Κανόνισε να πέσεις κάτω, να ψάχνουμε ορθοπαιδικό..

ΥΓ.2. Σιλικόνη λέω γω, αν λες κάτι άλλο, να το δούμε.

ΥΓ.3. έχεις να τροποποιήσεις τη βάση του προβολέα. Μη ξεχνιέσαι...

ΥΓ.4. Ακόμα;

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.858
Μακριά από μας η κωλοφυλλάδα του τας...:p

Έχει πιο ενδιαφέροντα awards στο χώρο, για αυτό:

Screenshot_20180911-142904.png

Πχ:

The editorial staffs of Pro Sound News and Pro Audio Review magazines presented the second annual ProSoundNetwork Best of Show Awards for the 133rd AES Convention in San Francisco.

Sennheiser USA president Greg Beebe with the Best of Show Award Neumann won for its KH 310A studio monitors.

Και άλλα συναφή:

Screenshot_20180911-143049.png

Screenshot_20180911-143042.png

Εκεί, το τας αισθάνεται ...άβολα:

received_2170110806581715.jpeg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.556
Μπήκε πόρτα.

Επιλογή ήταν μια βαριά πόρτα πυρασφάλειας, διότι εμπεριέχει υλικό που προσφέρει ηχομόνωση, κλείνει έως και η κλειδαρότρυπα αεροστεγώς, και είναι αρκετά οικονομική επιλογή:
Έπρεπε να βάλεις μια πόρτα λίγο πιο ακριβή, αλλά ασφαλέστερη.
Όπως αυτή που μπορώ κι εγώ να σου φτιάξω μία, αν θέλεις.

door.jpg

Έχω ξαναφτιάξει, όχι για home cinema, αλλά για ένα γείτονα που φοβάται τους "πρόσφυγες".

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Έπρεπε να βάλεις μια πόρτα λίγο πιο ακριβή, αλλά ασφαλέστερη.
Όπως αυτή που μπορώ κι εγώ να σου φτιάξω μία, αν θέλεις.

View attachment 105274
Έχω ξαναφτιάξει, όχι για home cinema, αλλά για ένα γείτονα που φοβάται τους "πρόσφυγες".
Θα μπορούσες να ασχοληθείς και με τα υποβρύχια Μιχάλη :p:roflmao:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.511
Τι σλαστιχα ...εδω διπλα οι τοιχοι , ειναι δεν ειναι , σαν να μην υπαρχουν την ηχομονωση δεν καταλαβα...
Εγω περιμενα να ειναι γεματη τρυπες οπως διπλα δηλαδη...οχι πως εμα ενα δραπανο δεν μπορεις δηλαδη :D
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Περίμενα μήπως δω απάντηση μα δεν. Αφού θέλουμε να περνάν τα κύματα από τον (υπαρκτό? ανύπαρκτο? πάει, μπερδεύτηκα) τοίχο, γιατί τρώνε πόρτα... στην πόρτα??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025