- Reaction score
- 15.543
δωστου μια ευκαιρια εστω και 2καναλο !!!!η μάχη τότε τελείωσε πρι καν ξεκινήσει.![]()
....μην το πετας στα σκουπιδια το καημενο
![Dance2 :dance2: :dance2:](/forum/images/smilies/traditional/dance2.gif)
δεν λυπασε τον dimi !!!!
δωστου μια ευκαιρια εστω και 2καναλο !!!!η μάχη τότε τελείωσε πρι καν ξεκινήσει.![]()
99% ναι...Σίγουρα;
Στην δεύτερη φωτό φαίνεται να έχει κάνει επεξεργασία
καλά όλα...το ''σπαθί'' τι το θέλεις κάτω δεξιά?Mac καλό μόνο νεκρό. του κάνω χειρουργείο ανοιχτής καρδίας
View attachment 105270
[DOUBLEPOST=1536698491][/DOUBLEPOST]
η μάχη τότε τελείωσε πρι καν ξεκινήσει.![]()
Οκ, δεκτό.99% ναι...
θυμάμαι τότε που το είχα δοκιμάσει...
έπαιρνε κανονικά μέτρηση και στο τέλος έβγαζε 2 κανάλια να ακούσεις μόνο
εντυπωσεις δεν μας ειπες κ$υφ@λιτσ@ !!!!θυμάμαι τότε που το είχα δοκιμάσει...
έπαιρνε κανονικά μέτρηση και στο τέλος έβγαζε 2 κανάλια να ακούσεις μόνο
τα είχαμε πει τότε με τον @Georgesod σε pm κάποιες εντυπώσειςωραιο δοκιμαστικο εχουν !!!!!!
[DOUBLEPOST=1536699528][/DOUBLEPOST]
εντυπωσεις δεν μας ειπες κ$υφ@λιτσ@ !!!!![]()
Δεν επιτρέπει το trial παρεμβάσεις;αν άφηνε να σκαλίσω κιόλας ίσως να είχα πιο ολοκληρωμένες εντυπώσεις
μέτρηση καναπέ...θυμόμουν από παλιά που είχε υποθείΜέτρησες σε “καναπέ” ή σε “πολυθρόνα”;
και πάλι θα απαντήσω για το τότε...όχιΔεν επιτρέπει το trial παρεμβάσεις;
κατσε να δουμε τι θα μας πει και ο ankokdog και τι θα δει δειξει το rewαυτό που μου έκανε εντύπωση πλην των χαμηλών.... που χαμήλωνε υπερβολικά τη στάθμη(τα έσφιγγε μεν..και ένιωθες όλο το φάσμα των συχνοτήτων.... αλλά δεν μπορούσα να το ακούσω αυτό σε μεγάλη ένταση) και έπρεπε να είχα 4πλάσια αποθέματα ισχύος(όπως έχω τώρα) για να πάρω κέρδος...
.....ήταν τα μεσουψηλά, που για κάποιο λόγο μαζευόταν η σκηνή...γινόταν πιο φλατ οπωσδήποτε...αλλά έχανα αυτό τον όγκο-το ξεχείλισμα που είχα πριν
δεν έχανε το τρισδιάστατο του ήχου...αλλά σαν από τα 2 μέτρα που είχα σκηνή...να μου τα συμπίεζε στο 1,5
κάτι που το audyssey δεν το έκανε ποτέ
κατσε να δουμε τι θα μας πει και ο ankokdog και τι θα δει δειξει το rew
λες αν βαλει ο dimi audyssey τωρα που εχει μαζεψει λιγο τον χωρο με τα Skyline και τις κρεμαστες μπουχαρες να το πεταξει το dirac ;![]()
Είτε φροντισμένος είτε αφρόντιστος, το ίδιο ισχύει, αυτό που λες.σε ένα χώρο μη φροντισμένο το καλύτερο αν δεν είναι inwall τα ηχεία τότε θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά στο μπροστά τοίχο. κάτω από 20cm ώστε να μη μπορεί να γίνει ακύρωση από την αντανάκλαση στο μπροστά τοίχο. τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.
Ναι ένας τύπος Thomas Barefoot έχει φτιάξει και ένα calculatorΤην μεγάλη ακύρωση από το τοιχωματικό όριο του πίσω τοίχου, μπορείς φυσικά να την υπολογίσεις σε ποια συχνότητα πέφτει, και αν διαβάσεις αυτά που έχω γράψει, μπορείς να την εκμεταλλευτείς αυτήν την ακύρωση, ώστε να συμπέσει με την ενίσχυση στο βασικό ιδιοσυντονισμό του δωματίου (ταβάνι) και να ακυρώσει το ένα το άλλο.
Για να γίνει αυτό, πρέπει η απόσταση του μεγαφώνου από τον πίσω τοίχο να είναι ακριβώς το μισό του ύψους του ταβανιού.
Τα ξαναγράφω, για να τα διαβάζουν κι άλλοι, όχι συ απαραιτήτως, που δε σε παίρνει τέτοια τοποθέτηση.
Αυτά ακριβώς.Ναι ένας τύπος Thomas Barefoot έχει φτιάξει και ένα calculator
http://arqen.com/acoustics-101/speaker-placement-boundary-interference/
Λογικό και αναμενόμενο.όμως μετρήσεις στις ακριβός διπλανές θέσεις δείχνουν άλλα πράγματα.
Τίποτα.Στη περίπτωση μου @costas EAR που έχω τόση διαφορά μέσα σε ένα μέτρο απόσταση τι κάνω?
https://www.avsite.gr/forum/threads/umik-1-rew.166574/page-39#post-2339496
το ότι χρειάστηκε να ανεβάσω ένταση στο sub για να έρθει έτσι μαζί με τα front είναι λάθος? γιατί με spl meter αν το μετρήσεις είναι πιο δυνατό από τα υπόλοιπα.Τίποτα.
Καλά είναι.
Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα.
Πάλι καλά να λες.