- Reaction score
- 7.878
δεν έχει νομίζω νόημα να τα μετρήσω ξεχωριστά γιατί η διόρθωση πάει στα front από το app και όχι ξεχωριστά left right.Μετράς και τα δυο ηχεία μαζί;
Don’t.
δεν έχει νομίζω νόημα να τα μετρήσω ξεχωριστά γιατί η διόρθωση πάει στα front από το app και όχι ξεχωριστά left right.Μετράς και τα δυο ηχεία μαζί;
Don’t.
Mmmm. Η πρέπει να κάθομαι λίγο δεξιά και να χαμηλώσω το sub. Η όποιος έρχεται να δει μαζί μου θα ακούει το subΤίποτα.
Καλά είναι.
Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα.
Πάλι καλά να λες.
Ασχέτως με το πως διορθώνει το app, θα τα μετράς ένα ένα. OK?δεν έχει νομίζω νόημα να τα μετρήσω ξεχωριστά γιατί η διόρθωση πάει στα front από το app και όχι ξεχωριστά left right.
Hola!απόλυτα φυσιολογικές οι μετρήσεις...
Εάν τοποθετήσεις το σαμπ, ενάμιση μέτρο >από τον μπροστινό τοιχο(αυτόν που όλοι λένε πίσω
και στο κέντρο του δωματίου(άρα και ίδια περίπου απόσταση από δύο πλάινους τοίχους) θα έχεις αποτελεσματικότητα καταστροφικη συμβολή στις συχνοτητες που εμφανίζεται έντονα στάσιμο 55-60hz ολων των πιθανών θέσεων που μέτρησες . .![]()
Οοοοχι αυτό είναι τo πρώτο που έχω στα σκαριά. Ενα δευτερο pb2kΤο κατάλαβα, η απόλυτα σωστή ειναι αυτή και επίσης ίδια τοποθέτηση θα ήταν ένα δεύτερο στο πίσω τοιχο, αυτόν πίσω από τον καναπέ.. όνειρα ξέρω....![]()
Στην ίδια απόλυτα σωστή θέση που περιέγραψα ποιο πάνω που όμως δε μπορείς, άρα θα είναι διπλά χειρότερα, και όχι καλύτερα τα δύο...Το κατάλαβα, η απόλυτα σωστή ειναι αυτή και επίσης ίδια τοποθέτηση θα ήταν ένα δεύτερο στο πίσω τοιχο, αυτόν πίσω από τον καναπέ.. όνειρα ξέρω....![]()
Στην ίδια απόλυτα σωστή θέση που περιέγραψα ποιο πάνω που όμως δε μπορείς, άρα θα είναι διπλά χειρότερα, και όχι καλύτερα τα δύο...![]()
Αυτήν..μόνο.Hola!απόλυτα φυσιολογικές οι μετρήσεις...
Εάν τοποθετήσεις το σαμπ, ενάμιση μέτρο >από τον μπροστινό τοιχο(αυτόν που όλοι λένε πίσω
και στο κέντρο του δωματίου(άρα και ίδια περίπου απόσταση από δύο πλάινους τοίχους) θα έχεις αποτελεσματικότατη καταστροφικη συμβολή στις συχνοτητες που εμφανίζεται έντονα στάσιμο 55-60hz ολων των πιθανών θέσεων που μέτρησες . .![]()
Δεν είπα αυτό. αλλά σε γενικές γραμμές ένα δεύτερο (τρίτο - τέταρτο) ότι βελτιώνει την απόκριση στις χαμηλές.Τι διάβαζεις τότε; είναι η πρώτη φορά που ακούω ότι όπου τα πετάξεις επειδή θα είναι περισσότερα θα παίζουν καλύτερα;
[DOUBLEPOST=1536948604][/DOUBLEPOST]
Αυτήν..μόνο.
Αυτό δεν είναι γενικό..Οοοοχι αυτό είναι τo πρώτο που έχω στα σκαριά. Ενα δευτερο pb2k
Ούτε αυτό είναι γενικό...
Στην ίδια απόλυτα σωστή θέση που περιέγραψα ποιο πάνω που όμως δε μπορείς, άρα θα είναι διπλά χειρότερα, και όχι καλύτερα τα δύο...![]()
Τις στάθμεςοπως έχω ανεφέρει και σε προηγούμενο post για κάποθο λόγο τις βγάζει πολύ πάνω σε σχέση με το audyssey μικρόφωνο. Ακόμα και trim -12 να κατεβάσω σε κάθε ηχείο στα -31dbfs μετράει 78-79 db στο 0.απο την αρχη ειπαμε να κανεις μετρησεις περιξ ....
![]()
τις σταθμες να φτιαξεις στα 73-74 με το ....
APP ......μπορεις
Να κάνω και τις καμπύλες με αρνητικά κοψίματα γίά νά κάτάφέρω 75db μετά δε θα με φτάνει το volume για να ακούσω στην ένταση που θέλω. Γίνεται πολυ χαμηλό.Τις στάθμεςοπως έχω ανεφέρει και σε προηγούμενο post για κάποθο λόγο τις βγάζει πολύ πάνω σε σχέση με το audyssey μικρόφωνο. Ακόμα και trim -12 να κατεβάσω σε κάθε ηχείο στα -31dbfs μετράει 78-79 db στο 0.
τοτε αστες στο 79 db
μια χαρα ειναι το umιk
πως μπορεις και ακους σε αυτες τις σταθμες ;