Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Σήμερα ήρθε και σε μένα το φως, ευρυζωνικο βέβαια αλλά δε χρησιμοποιούμε τηλέφωνο όποτε καλά είναι.
Αν συνεχίσεις τα speedtest, πάνε τα γκίγκαΑαα, έπεσα σήμερα.
Έχω ήδη ξοδέψει καμιά δεκαπενταργιά γκίγκα...
Δεν μπορώ να κρατηθώ, είμαι πολύ κ@υλwμένος.
Ζήτησα εγώ την ηχογραφημένη συνομιλία από τη WIND, και μου απάντησαν ότι είναι μόνο για....δική τους χρήση.Μια ερώτηση παρακαλώ.
Όταν έχεις συμφωνήσει τηλεφωνικά σε μια προσφορά double-play ξέρω ότι η κλήση ηχογραφείται και θεωρείται ουσιαστικά σαν συμβόλαιο.
Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει στην κατοχή της το αρχείο της συνομιλίας, γνωρίζετε εάν έχει και ο πελάτης το δικαίωμα να ζητήσει το ίδιο αρχείο (κάτι δηλαδή σαν αντίγραφο του "συμβολαίου".
Είναι νόμιμο αυτό; Αν π.χ το ζητήσεις εγγράφως ή με κάποιον επίσημο ας πούμε τρόπο;Ζήτησα εγώ την ηχογραφημένη συνομιλία από τη WIND, και μου απάντησαν ότι είναι μόνο για....δική τους χρήση.
Ψάχνοντας λίγο στο ιντερνετ βρήκα αυτό το χρήσιμο αρχέιο https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdfΕίναι νόμιμο αυτό; Αν π.χ το ζητήσεις εγγράφως ή με κάποιον επίσημο ας πούμε τρόπο;
Ασφαλώς και δεν είναι νόμιμο, ζητώ κάτι το οποίο με αφορά αμεσα. Τι να μου δώσουν όμως, όταν δεν υπάρχει τίποτε απολύτως; ουδέποτε υπήρξε συνομιλία μου με αυτούς. Ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιο.Είναι νόμιμο αυτό; Αν π.χ το ζητήσεις εγγράφως ή με κάποιον επίσημο ας πούμε τρόπο;
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να το ζητήσει, και ειδικά σε περίπτωση αμφισβήτησης των όρων, ο πάροχος οφείλει να το παρέχει ως τεκμήριο της αποδοχής τους από τον πελάτη.Μια ερώτηση παρακαλώ.
Όταν έχεις συμφωνήσει τηλεφωνικά σε μια προσφορά double-play ξέρω ότι η κλήση ηχογραφείται και θεωρείται ουσιαστικά σαν συμβόλαιο.
Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει στην κατοχή της το αρχείο της συνομιλίας, γνωρίζετε εάν έχει και ο πελάτης το δικαίωμα να ζητήσει το ίδιο αρχείο (κάτι δηλαδή σαν αντίγραφο του "συμβολαίου".
Έχουν μείνει καμιά δεκαριά.@Zizik τα καταναλώσεις τα δεδόμενα που λέει η Μαρία με τα κίτρινα;
Πήγαινε στα Goody's με laptop.Έχουν μείνει καμιά δεκαριά.
Να δούμε τι θα γίνει αύριο-μεθαύριο.