- Reaction score
- 99.011
Για πες τιμή τη βραδιά με πρωινό...Πήγαινε στα Goody's με laptop.
Για πες τιμή τη βραδιά με πρωινό...Πήγαινε στα Goody's με laptop.
Μόνο με το 1308 να επικοινωνείς ντίαρ!Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της συνεχούς επικοινωνίας με το 13888
Σκορδόπιστη, σε τσίμπησα...Μόνο με το 1308 να επικοινωνείς ντίαρ!
Θα κάνω ντου βρε πονηρήΣκορδόπιστη, σε τσίμπησα...
Μελιτσούλα...
Η διαθεσιμότητα δικτύου δεν εξαρτάται από το πόσες γραμμές έχουν τερματιστεί στο κτίριο παλαιότερα.καλησπέρα και απο μένα. ας σας πω την ιστορία μου όσο πιο συντομα μπορώ και ελπίζω να με βοηθήσετε. μετακομιίζω σε άλλο σπίτι και αποφασίζω να βάλω wind σταθερό /ιντερνετ. κάνω αίτηση μέσω τηλεφώνου, συμβόλαιο,εξοπλισμός κομπλέ. μετα απο 1 εβδομάδα μ ενημερώνει τεχνικός οτι κ καλά υπάρχει ελειψη δικτύου και απλά...τα γνωστα δεν χρειάζεται να το αναλυσουμε το έχετε διαβάσει πολλές φορές. εκεί λοιπον που έχω αποφασίσει να περιμένω μήνες ολόκληρους, φωνάζω φίλο τεχνικό απο άλλη εταιρεία να έρθει κ να ρίξει κ αυτός μια ματιά κ να μου πει την άποψη του. φυσικά παρόλο που είναι απο την vodafone προσπαθεί να με εξυπηρετήσει. ανοιγει το κουτί που είναι στη αυλη μου και βρίσκει μια 10άρα ρεγκλέτα(αν το λέω σωστα) γεμάτη με 10 γραμμές και μια 5άρα ακόμη στην οποία έχει 4 θέσεις κενές. και μου λέει οτι αφού υπάρχουν κενές θέσεις δεν πρεπει να έχεις πρόβλημα.
πηρε τηλ οτετζή τεχνικό της περιοχής που είναι φίλος του και αυτός του λεει οτι κατα 90% θα μπορώ να έχω γραμμή,αλλά επειδη είναι σαββατο θα ξαναμιλη΄σουμε απο δευτέρα για να δει τι παίζει με την φάση. ε λοιπόν σήμερα δευτέρα και μ στέλνουν μνμ τα παιδια και λένε οτι κατι δεν παει καλα στο συστημα του οτε κ δεν εχουν καταχωρημενη τη μια ρεγκλετα με τις 5 γραμμες!!!
και ρωτάω εσάς, έχει συμβεί σε κανεναν αυτό? τι μπορεί να γίνει σαυτη την περίπτωση? πιστευετε θα βγάλω άκρη ή να αρχίσω να χάνω ελπίδα?
Και συνεχίζουμε. Μέσα στις γιορτές η ταχύτητα έπεσε στα 500Kbits, δήλωσα βλάβη μα δεν έκαναν τίποτα. Πριν 15 μέρες κόπηκε εντελώς και έμεινα χωρίς τηλέφωνο και DSL, μέχρι που πριν μια εβδομάδα μου ήρθε χαρούμενο μηνυματάκι οτι διορθώθηκε. Αλλά δεν διορθώθηκε, αν και άλλαξαν όλα τα καλώδια μέχρι 300 μέτρα απ' το σπίτι.Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της συνεχούς επικοινωνίας με το 13888 για να γίνει μια γ@μωδουλειά.
Ξανά προβλήματα με τη σύνδεση, ξανά τηλέφωνα αλλά τουλάχιστον το B(p)ooster δουλεύει άψογα και έχω internet. Όταν καλύφθηκαν οι 100GB ντάτες έπεσε στα 10Mbit.
Και συνεχίζουμε. Μέσα στις γιορτές η ταχύτητα έπεσε στα 500Kbits, δήλωσα βλάβη μα δεν έκαναν τίποτα. Πριν 15 μέρες κόπηκε εντελώς και έμεινα χωρίς τηλέφωνο και DSL, μέχρι που πριν μια εβδομάδα μου ήρθε χαρούμενο μηνυματάκι οτι διορθώθηκε. Αλλά δεν διορθώθηκε, αν και άλλαξαν όλα τα καλώδια μέχρι 300 μέτρα απ' το σπίτι.
Σήμερα Σάββατο! ήρθε επιτέλους καλός κύριος που πέρασε όλες τις κολώνες των τελευταίων 300 μέτρων (κάθε 20 μέτρα κολώνα και ένωση, έλεος... ), παρακάμπτοντας τις ρε(γ)κλέτες μέχρι που το βρήκε 50 μέτρα απ' το σπίτι, στη δεύτερη κολώνα.
Until next time και ας είναι καλά το Home B(p)ooster... το οποίο μάλλον μου απελευθέρωσαν αυτές τις μέρες γιατί ήταν κλειδωμένο στα 50Mbps αν και κάλυψα σε ελάχιστο χρόνο το όριο των 100GB και πρέπει να πέρασα τα 700GB με το Φλιξ.
Είμαι μετά απο πολλά χρόνια αισιόδοξος οτι τελείωσε ο εφιάλτης.
Kαι δεν της είπες ένα ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ να τελειώνουμε!Ήθελε να φύγει για ψώνια και γκρίνιαζε συνέχεια μέσ' στ' αυτί μου.
Θα έφευγε και θα έπρεπε να πάω εγώ στο σπίτι αντί να ελέγχω.Kαι δεν της είπες ένα ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ να τελειώνουμε!
Και κάπου εδώ ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια της Μελίνας...Είμαι μετά απο πολλά χρόνια αισιόδοξος οτι τελείωσε ο εφιάλτης.
Θα πάει το βράδυ με κουκούλα και κόφτη.Και κάπου εδώ ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια της Μελίνας...
δεν την έχεις ανάγκη...Θα έφευγε και θα έπρεπε να πάω εγώ στο σπίτι αντί να ελέγχω.