wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.598
Εσύ έχεις λεφτά.Ε, τουλάχιστον 2 σετ. Πολύ λίγο είναι ένα.
Εγώ έβαλα 5 σετ.
Χαχαχα, γελάσαμε.Βαλε τα υπόλοιπα τρία στην τουαλέτα
Εσύ έχεις λεφτά.Ε, τουλάχιστον 2 σετ. Πολύ λίγο είναι ένα.
Εγώ έβαλα 5 σετ.
Χαχαχα, γελάσαμε.Βαλε τα υπόλοιπα τρία στην τουαλέτα
Ρονγκ.Εσύ έχεις λεφτά.
Ναι, δεν τις παρακολουθώ. Αν ψωνίσω από Ελλάδα, μέχρι να έρθουν Κύπρο, θα έχουν γίνει 1000 κομμάτια.Ρονγκ.
Εγώ ψώνισα πολύ πιο φτηνά.
Δε παρακολουθείς τις αγγελίες...
απο που καλε τα πηρες για να βαλουμε και εμεις κανενα τετοιο?Προφανώς αυτό βλέπεις:
https://www.technosound.com.cy/easyconsole.cfm/page/product/product_id/2239
370 τα 6,
62 το τεμάχιο.
Περίπου στο 1/3 αυτής της τιμής τα ψώνισα τα δικά μου σε λευκό - άβαφα, και κόστισε περίπου 150€ το βάψιμο για 30 τεμάχια.
Εγώ δεν έκανα κάτι. Ο μηχανικός ακουστικής που έκανε τη μελέτη του χώρου!Το έκανες έτσι τριγωνικό για να μην έχεις παράλληλες επιφάνειες, ε;
Eιναι πετροβαβμακασ?Απο το χρωμα και την εμφανιση μου φαινεται υαλοβαμβακας,αλλα ισως κανω λαθος.Θυμασαι τι βαρος σου προτεινε ο Πανος?Φωτογραφία ευγενική χορηγία του συνεργείου που δημιουργεί το δωμάτιο:
Heraclith τοποθετημένο πάνω από τον πετροβάμβακα, πριν να "κλείσει" με διάτρηση γυψοσανίδα.
View attachment 109930
(όχι τόσο καλή φωτογραφία όσο θα ήθελα, αλλά ΟΚ)
Γιατί το λες αυτό; Γνωρίζεις κάτι σχετικό;Ερώτηση...
μήπως δεν κάνει να έρχεται σε πλήρη επαφή η γυψοσανίδα με σκληρή μόνωση?
Μπορεί και να είναι υαλλοβάμβακας. Στη μελέτη οι λέξεις πέτρο- και υαλλο- εναλλάσσονται, οπότε ό,τι και να σου πω θα είναι ψέματα.Eιναι πετροβαβμακασ?Απο το χρωμα και την εμφανιση μου φαινεται υαλοβαμβακας,αλλα ισως κανω λαθος.
Δεν νομιζω να παιζει τοσο σημαντικο ρολο τι ειναι,οσο το να τηρηθηκε το βαρος/παχος που προτεινε ο Πανος.Γιατί το λες αυτό; Γνωρίζεις κάτι σχετικό;
Ο μηχανικός που έκανε τη μελέτη δεν έδωσε κάποια αντίθετη οδηγία στο συνεργείο, οπότε (θέλω να πιστεύω ότι) είναι ΟΚ.
Μπορεί και να είναι υαλλοβάμβακας. Στη μελέτη οι λέξεις πέτρο- και υαλλο- εναλλάσσονται, οπότε ό,τι και να σου πω θα είναι ψέματα.
δεν υπονόησα κάτι....απλά το χερακλίθ απ όσο ξέρω...το βάζουν ως εξωτερική στρώση αντί γυψοσανίδαςΓιατί το λες αυτό; Γνωρίζεις κάτι σχετικό;
Ο μηχανικός που έκανε τη μελέτη δεν έδωσε κάποια αντίθετη οδηγία στο συνεργείο, οπότε (θέλω να πιστεύω ότι) είναι ΟΚ.
.