Άντε να γίνει και λίγο juicy το thread!νομίζω με τις στάθμες το εξαντλήσαμε το θέμα, να περάσουμε παρακαλώ στις στάσεις αναπαραγωγής μελών.
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Άντε να γίνει και λίγο juicy το thread!νομίζω με τις στάθμες το εξαντλήσαμε το θέμα, να περάσουμε παρακαλώ στις στάσεις αναπαραγωγής μελών.
Σίγουρο είναι μόνο πως δεν θα...κάτσεις - ιδίως με τον επίμαχο καναπέ....Αλλά δε θα κάτσω να σκάσω.
...
Το συγκεκριμένο σαμπ που πήρες αγαπητέ άκαρδε, είναι στουντιακό και όχι για σπίτι, όπως λεν κάποιες γλώσσες ανάμεσά μας..
Αφού ρώτησε τη γνώμη μου, το ίδιο σαμπ πήρε κι ο αδερφός μου, εις διπλούν βεβαίως βεβαίως.
Δε του πολυγέμιζε το μάτι, καθότι μικρό και "άγνωστο" στους χώρους που συχνάζουν οι βλαμμένοι σαν κι εμάς, όπου άλλες επιλογές θεωρούνται πιο "ασφαλείς" και "δοκιμασμένες".
Παρασύρθηκε από την βεβαιότητά μου ότι θα έπαιζε "σωστά", ενώ βεβαίως ούτε το έχω "ακούσει" ούτε καν το έχω δει από κοντά.
Γρουν στο σακί. Η Νέμεσις των χαϊεντάδων, που αν δεν ακούσουν, πως να αγοράσουν;
Τες πα. Κι αυτός είναι σούπερ ικανοποιημένος από την απόδοση του ζεύγους αυτών των σαμπ. Και όσον αφορά τις στάθμες, και την έκταση και γενική ποιότητα, ότι μπορεί κανείς να καταλάβει στο μπάσο.
Τώρα τον ψήνω να πάρει ακόμα ένα ζευγάρι.
Είναι δύσκολο το έργο, διότι και μπάσο έχει, κι ικανοποιημένος είναι. Πώς να τον πείσει κανείς;
Εκτιμώ όμως ότι σιγοψήνεται. Πιθανώς πριν αλλάξει ο χρόνος, να του φέρει άλλα δγιό ο αγιοβασίλης.
Μετά πρέπει να διώξει τα μάγκνεπαν, που είναι τρελά δύσκολο, διότι του "αρέσουν" πολύ. Μάλλον θα του στείλω δώρο μια τριάδα πρισόνους s8 ενεργά, να τη φάει στο αναπάντεχο να κλείνει κι αυτός.![]()
μιλαω φυσικα για 'μας τσι χαϊενταδες που κουρδιζουμε το συστημα με το αφτι
Ε μα ναι!Υπάρχουν αξεπέραστες αντικειμενικές δυσκολίες. Αλλά δε θα κάτσω να σκάσω.
Κάτσε ρε γιατρούλη...τι έτσι επειδή μας το λέει?@AKARL άλλαξες την ψήφο;
Αυτό, το ομοαξονικό.
Με το χωνί στο κέντρο.
View attachment 108646 View attachment 108647
Ηχειάρες!!!!
Και σε πολύ προσιτή τιμή!!!
ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης του στστηματος ειναι πολυ ευχαριστημενος με τραγανο ηχο και πολλες κλωτσιες μπασου ...
Αυτά λένε όλοι οι ιδιοκτήτες αυτών των ομοαξονικών στο γκιαρσλατζ.ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης του στστηματος ειναι πολυ ευχαριστημενος με τραγανο ηχο και πολλες κλωτσιες μπασου ...
<20 .... Μα ξάνοιγε,αληθεια, το τεμπλορ του νταλιμπαν ποσα κιλα ειναι ?
μεχρι ενα 20ακιλο το 'χω![]()
Γιαφτό το πήρα. Του φούστη, κάτι θα κσέρουν κι αφτοί οι έρμοι οι στουντιάδες.Το συγκεκριμένο σαμπ που πήρες αγαπητέ άκαρδε, είναι στουντιακό και όχι για σπίτι, όπως λεν κάποιες γλώσσες ανάμεσά μας.
Πάλι άστεγος είμαι ντόκτορ. Έχω ανήλικο σαμπάκι < 1 κβ και στάθμη στα μεσαία > 120 δΒ, δεν υπάρχει τέτχοια κατηγορία.@AKARL άλλαξες την ψήφο;
Πως φαίνεται το εκπαιδευμένο μάτι...Την μπουχάρα δεν την πρόσεξε κανείς;
Επιβεβαιώνω.Αφού ρώτησε τη γνώμη μου, το ίδιο σαμπ πήρε κι ο αδερφός μου, εις διπλούν βεβαίως βεβαίως.
Επιβεβαιώνω δις. Κι αν δείτε ('η, αν σας πω) πού τα τοποθέτησε ο "άσχετος", θα τρίβετε τα μάτια σας... και τα αυτά σας...Τες πα. Κι αυτός είναι σούπερ ικανοποιημένος από την απόδοση του ζεύγους αυτών των σαμπ. Και όσον αφορά τις στάθμες, και την έκταση και γενική ποιότητα, ότι μπορεί κανείς να καταλάβει στο μπάσο.
Επιβεβαιώνω τρις - περίπου. Εξηγούμαι: Σιγοψηνόταν όταν τα πήρε. Πλέον, είμαι 100% ότι έχει ήδη στείλει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη για να του φέρει άλλα δύο.Τώρα τον ψήνω να πάρει ακόμα ένα ζευγάρι.
Είναι δύσκολο το έργο, διότι και μπάσο έχει, κι ικανοποιημένος είναι. Πώς να τον πείσει κανείς;
Εκτιμώ όμως ότι σιγοψήνεται. Πιθανώς πριν αλλάξει ο χρόνος, να του φέρει άλλα δγιό ο αγιοβασίλης.
Αποκλείεται. Τα Magnepan τα αγαπάει, δεν του "αρέσουν" απλώς. Θα τολμήσεις να μπεις στη μέση μια μεγάλης αγάπης;Μετά πρέπει να διώξει τα μάγκνεπαν, που είναι τρελά δύσκολο, διότι του "αρέσουν" πολύ.
Προσφέρομαι να τα στείλεις σε εμένα, να τα "αποθηκεύσω", μέχρι να αποφασίσει ο αδερφός σου να προδώσει την αγάπη του...Μάλλον θα του στείλω δώρο μια τριάδα πρισόνους s8 ενεργά, να τη φάει στο αναπάντεχο να κλείνει κι αυτός.![]()