Στάθμες αναπαραγωγής μελών

Τι ενισχυτές έχουμε για το μπάσο και σε τι μαξ εσπιέλ φτάνουν τα ηχεία μας στις μεσαίες συχνότητες

• Κλάση "άρχοντα": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 115 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 19 20,4%
  • Κλάση "θέλω κι άλλο": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 15 16,1%
  • Κλάση "για αρχή καλά είναι": <1 κιλοβάτ στο μπάσο και <110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 21 22,6%
  • Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.

Votes: 22 23,7%
  • Κλάση "λαμπάτου": εμένα μου φτάνουν 5 καλά βατ.

Votes: 11 11,8%
  • Αgάπη μόνο.

Votes: 7 7,5%

• Total voters
    93

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.134
Το συγκεκριμένο σαμπ που πήρες αγαπητέ άκαρδε, είναι στουντιακό και όχι για σπίτι, όπως λεν κάποιες γλώσσες ανάμεσά μας..

Αφού ρώτησε τη γνώμη μου, το ίδιο σαμπ πήρε κι ο αδερφός μου, εις διπλούν βεβαίως βεβαίως.

Δε του πολυγέμιζε το μάτι, καθότι μικρό και "άγνωστο" στους χώρους που συχνάζουν οι βλαμμένοι σαν κι εμάς, όπου άλλες επιλογές θεωρούνται πιο "ασφαλείς" και "δοκιμασμένες".

Παρασύρθηκε από την βεβαιότητά μου ότι θα έπαιζε "σωστά", ενώ βεβαίως ούτε το έχω "ακούσει" ούτε καν το έχω δει από κοντά.

Γρουν στο σακί. Η Νέμεσις των χαϊεντάδων, που αν δεν ακούσουν, πως να αγοράσουν;

Τες πα. Κι αυτός είναι σούπερ ικανοποιημένος από την απόδοση του ζεύγους αυτών των σαμπ. Και όσον αφορά τις στάθμες, και την έκταση και γενική ποιότητα, ότι μπορεί κανείς να καταλάβει στο μπάσο.

Τώρα τον ψήνω να πάρει ακόμα ένα ζευγάρι.
Είναι δύσκολο το έργο, διότι και μπάσο έχει, κι ικανοποιημένος είναι. Πώς να τον πείσει κανείς;
Εκτιμώ όμως ότι σιγοψήνεται. Πιθανώς πριν αλλάξει ο χρόνος, να του φέρει άλλα δγιό ο αγιοβασίλης.

Μετά πρέπει να διώξει τα μάγκνεπαν, που είναι τρελά δύσκολο, διότι του "αρέσουν" πολύ. Μάλλον θα του στείλω δώρο μια τριάδα πρισόνους s8 ενεργά, να τη φάει στο αναπάντεχο να κλείνει κι αυτός. 8-)

Reaction score
15.548
ναι ναι....μολις δωσει τα MG μπορει να γιομισει sub και s8 τον χωρο να μην μπορει να σταθει εκει μεσα....

δεν ειναι κακη ιδεα :party:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
...Αλλά δε θα κάτσω να σκάσω.
...
Σίγουρο είναι μόνο πως δεν θα...κάτσεις - ιδίως με τον επίμαχο καναπέ.:p
Το συγκεκριμένο σαμπ που πήρες αγαπητέ άκαρδε, είναι στουντιακό και όχι για σπίτι, όπως λεν κάποιες γλώσσες ανάμεσά μας..

Αφού ρώτησε τη γνώμη μου, το ίδιο σαμπ πήρε κι ο αδερφός μου, εις διπλούν βεβαίως βεβαίως.

Δε του πολυγέμιζε το μάτι, καθότι μικρό και "άγνωστο" στους χώρους που συχνάζουν οι βλαμμένοι σαν κι εμάς, όπου άλλες επιλογές θεωρούνται πιο "ασφαλείς" και "δοκιμασμένες".

Παρασύρθηκε από την βεβαιότητά μου ότι θα έπαιζε "σωστά", ενώ βεβαίως ούτε το έχω "ακούσει" ούτε καν το έχω δει από κοντά.

Γρουν στο σακί. Η Νέμεσις των χαϊεντάδων, που αν δεν ακούσουν, πως να αγοράσουν;

Τες πα. Κι αυτός είναι σούπερ ικανοποιημένος από την απόδοση του ζεύγους αυτών των σαμπ. Και όσον αφορά τις στάθμες, και την έκταση και γενική ποιότητα, ότι μπορεί κανείς να καταλάβει στο μπάσο.

Είναι δύσκολο το έργο, διότι και μπάσο έχει, κι ικανοποιημένος είναι. Πώς να τον πείσει κανείς;
Εκτιμώ όμως ότι σιγοψήνεται. Πιθανώς πριν αλλάξει ο χρόνος, να του φέρει άλλα δγιό ο αγιοβασίλης.

Μετά πρέπει να διώξει τα μάγκνεπαν, που είναι τρελά δύσκολο, διότι του "αρέσουν" πολύ. Μάλλον θα του στείλω δώρο μια τριάδα πρισόνους s8 ενεργά, να τη φάει στο αναπάντεχο να κλείνει κι αυτός. 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.134
ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης του στστηματος ειναι πολυ ευχαριστημενος με τραγανο ηχο και πολλες κλωτσιες μπασου ...
Αυτά λένε όλοι οι ιδιοκτήτες αυτών των ομοαξονικών στο γκιαρσλατζ.
Όλοι.

A

AKARL

Guest
αληθεια, το τεμπλορ του νταλιμπαν ποσα κιλα ειναι ? :angel:
μεχρι ενα 20ακιλο το 'χω :D
<20 .... Μα ξάνοιγε, :smg: :vinsent: :hunter:

Το συγκεκριμένο σαμπ που πήρες αγαπητέ άκαρδε, είναι στουντιακό και όχι για σπίτι, όπως λεν κάποιες γλώσσες ανάμεσά μας.
Γιαφτό το πήρα. Του φούστη, κάτι θα κσέρουν κι αφτοί οι έρμοι οι στουντιάδες. :D

Επίσης, όταν δεγκσέρεις ο ίδγιος τότε θα πρέπει να επιλέκσεις πχοιανού τη γνώμη θα εμπιστεφτείς: Του ρηβγιούερ με το πυκνό το τίμπρο και τσι χροιές; Το κολλητού σου που "κσέρει"; Του πωλητή που "θέλει το καλό σου"; Κάπχοιων "βλαμμένων" με μεγάλα αφτχιά, μπούτχια ή πόδγια; Στη ντύχη; :idk:

Εγώ διάλεκσα... ;)

@AKARL άλλαξες την ψήφο;
Πάλι άστεγος είμαι ντόκτορ. Έχω ανήλικο σαμπάκι < 1 κβ και στάθμη στα μεσαία > 120 δΒ, δεν υπάρχει τέτχοια κατηγορία. :(

Μήπως τα έκανε λίγο π0υτ@ν@ με τσι κατηγορίες ο συνάδελφός σου; :laugh:

Παραμένω, λοιπόν, χαϊεντάς και πσήφισα και Agάπη Μόνο. :D

Την μπουχάρα δεν την πρόσεξε κανείς;
Πως φαίνεται το εκπαιδευμένο μάτι... :thumbsup: :tongue:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
Επιβεβαιώνω.

Επιβεβαιώνω δις. Κι αν δείτε ('η, αν σας πω) πού τα τοποθέτησε ο "άσχετος", θα τρίβετε τα μάτια σας... και τα αυτά σας...8-)

Επιβεβαιώνω τρις - περίπου. Εξηγούμαι: Σιγοψηνόταν όταν τα πήρε. Πλέον, είμαι 100% ότι έχει ήδη στείλει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη για να του φέρει άλλα δύο.

Μετά πρέπει να διώξει τα μάγκνεπαν, που είναι τρελά δύσκολο, διότι του "αρέσουν" πολύ.
Αποκλείεται. Τα Magnepan τα αγαπάει, δεν του "αρέσουν" απλώς. Θα τολμήσεις να μπεις στη μέση μια μεγάλης αγάπης;:D

Μάλλον θα του στείλω δώρο μια τριάδα πρισόνους s8 ενεργά, να τη φάει στο αναπάντεχο να κλείνει κι αυτός. 8-)
Προσφέρομαι να τα στείλεις σε εμένα, να τα "αποθηκεύσω", μέχρι να αποφασίσει ο αδερφός σου να προδώσει την αγάπη του...:D:D:D:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo