- Reaction score
- 76.688
Το αυτοκίνητο μέσα σε τρία λεπτά είχε πάνω απο 15 ωραίες βυσσινί κουτσουλιές.Γιατι δε βγηκες?
Το αυτοκίνητο μέσα σε τρία λεπτά είχε πάνω απο 15 ωραίες βυσσινί κουτσουλιές.Γιατι δε βγηκες?
Τι πεζος? Του Χιτσκοκ δυσκοιλια ηταν?Το αυτοκίνητο μέσα σε τρία λεπτά είχε πάνω απο 15 ωραίες βυσσινί κουτσουλιές.
A δλδ τα στα ψαρόνια είναι βυσσινί; γιατί στα περιστέρια όταν τρώνε ελιές (είναι και λαίμαργα) χ3ζουν πίσσα πάνω σε μάρμαρο!Το αυτοκίνητο μέσα σε τρία λεπτά είχε πάνω απο 15 ωραίες βυσσινί κουτσουλιές.
κότα!Μαμά με 7-8 παιδάκια, που καθόλου δεν μας φοβήθηκαν. Έκανε μια-δυο κινήσεις προς εμένα η γουρούνα, οπότε πήρα τη Leeloο αγκαλιά κι εξαφανιστήκαμε σχεδόν τρέχοντας.
μακάρι! 2 μήνες κερασμένα στον Κίτσουλα θα είχατεΝαι, ας το έβλεπες το τέρας να σε κοιτάζει στα 10 μέτρα...
όχι καλέ γαλοπούλεςαγριογούρουνα;
δατς δε σπίριτ...αλλά αυτά είναι κατευθείαν για σούβλα τα γλυκούλια μου.
μη του δείχνεις τέτοια καλέ....θα μας τρελάνει στα ''κοντινά'' και θα μας και λέει πόσο ατρόμητος είναι
Έχω μια βαρβάτη καραμπίνα που είχε πάρει ο παππούς μου για εκφοβισμό στο εξοχικό τους, αλλά δεν νομίζω να έχει πυροβολήσει ποτέ.άντε πάρε και ένα οπλάκι τώρα!
εκτροφείου είναι καλέ...Αγριογούρουνα με τέτοιο χρώμα Ελλάδα δεν.....
για άλλα και άλλα κατεβαίνεις κάτω στον πολιτισμό...Έχω μια βαρβάτη καραμπίνα που είχε πάρει ο παππούς μου για εκφοβισμό στο εξοχικό τους, αλλά δεν νομίζω να έχει πυροβολήσει ποτέ.
Κανένας εθελοντής για δοκιμή;