wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.643
Όσο για αυτό είμαι σίγουρος - όπως και για τις υπόλοιπες προδιαγραφές της κατασκευής, συνολικά.Δεν νομιζω να παιζει τοσο σημαντικο ρολο τι ειναι,οσο το να τηρηθηκε το βαρος/παχος που προτεινε ο Πανος.
Το συνεργείο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πάνο (άρα έχει ανάλογη εμπειρία), πριν την έναρξη της κατασκευής πήραν την μελέτη (εννοείται!), έγινε συνάντηση στο εργοτάξιο μεταξύ των τριών μερών (μηχανικός, συνεργείο κι εγώ) για διευκρινίσεις/επίλυση αποριών κτλ και πριν την οριστική έναρξη των εργασιών, ο υπεύθυνος του συνεργείου πήγε στο γραφείο του Πάνου για επιπλέον πληροφορίες/διευκρινίσεις και ρύθμιση λεπτομερειών.
Οπότε θεωρώ τη πιθανότητα απόκλισης από τα απαιτούμενα ελάχιστη.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Οπότε , όπως όλα δείχνουν, είναι πετροβάμβακας.ο πετροβάμβακας είναι βασικά ηχομονωτικός, ο υαλοβάμβακας βασικά θερμομονωτικός
Δεν είπα ότι υπονόησες κάτι. Σε ρώτησα μήπως γνωρίζεις κάτι περισσότερο. Η κατασκευή έχει πρωταρχικό στόχο την ηχομόνωση και μετά τη διάχυση.δεν υπονόησα κάτι....απλά το χερακλίθ απ όσο ξέρω...το βάζουν ως εξωτερική στρώση αντί γυψοσανίδας
και όχι μέσα.
όπως είπα...δεν υπονόησα κάτι...απλά δεν το έχω ξαναδεί-δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχει πατώντας με γυψοσανίδα
+ να ρωτήσω
την κατασκευή αυτή την κάνεις για ηχομόνωση ή ηχοαπορρόφηση?