- Reaction score
- 1.381
A martfüi rém Ουγγρικεs,νεκροφιλικεs,ανωμαλιεs,στο σιδηρουν παραπετασμα......7/10.
Mission: Impossible - Fallout (2018)
View attachment 104863
Ταινία που απαιτεί κινηματογραφική εμπειρία. 6η ενσάρκωση του Ιθαν Χαντ από τον Τομ Κρουζ που στα 56 του συνεχίζει να δείχνει νέος και ανίκητος.
Σκηνοθεσία που καταφέρνει να περάσει τις ατελείωτες υπερβολές ως βαρετή ρουτίνα ενός μυστικού πράκτορα. 2,5 ώρες άψογα χορογραφημενης δράσης, σε όποιο περιβάλλον μπορεί κανείς να φανταστεί, με μουσική και ηχητική συνοδεία υποδειγματικής εκτέλεσης.
Οι κριτικοί βρήκαν και σινεφίλ στοιχεία, αφού όπως διάβασα ο χαρακτήρας του Ιθαν Χαντ είναι πιο ώριμος από ποτέ και οι σχέσεις του με τους ανθρώπους έδειξαν την ευαίσθητη πλευρά του... Κάτι έπρεπε να γράψουν κι αυτοί γιατι ντρεπόντουσαν να πουν ότι τους άρεσε η ταινία.
8/10
Epic με θεϊκό atmos σε μια καθηλωτική περιπέτεια 2+ ωρών που δεν θες να τελειώσει.Θεοί ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης!
9-/10
Zizikάκι, γιατί μόνο 7,5;
Τώρα θα τα ακούσεις απ' τον Μελίνα και τον Κεφάλα!9/10
κωζ δα σκριπτ σακς.Ντένζελ...γουάι?...
εντ μανι τοκς...κωζ δα σκριπτ σακς.
μη μου την μαυρίζεις ακόμα....την έχω για αύριο στο μπειμπισιτινγκMission: Impossible - Fallout (2018) 7/10
Πολυ ωραίος ήχος όπως και σκηνές αλλά για άλλη μια φορά μια από τα ίδια
Τίποτα καινούργιο,μια πρωτότυπη ιδέα κατι
Βλέπετε ευχάριστα
9 σου λέω, αβάδιστα. Και με atmos.μη μου την μαυρίζεις ακόμα....την έχω για αύριο στο μπειμπισιτινγκ
εγώ εσένα πιστεύω Γιαννούκο...οι άλλοι απλά ζηλεύουν τον Τομ9 σου λέω, αβάδιστα. Και με atmos.
τον Rambo με τον ''ασβό'' την είδα...δεν νιώθει...μέχρι -14db έχουμε φτάσειΜόνο δώσε λόγο γκάζι, πρέπει να στρώσει ο μπέμπης.
Double και Triple WOW!!!
Πες την γυναίκα ότι πας στις πτανες καλύτερα...δεν θα σε πιστέψειDouble και Triple WOW!!!
Πως δεν είχε υποπέσει στην "αντίληψίν" μου αυτό;;;
Τρέχω να βρω βιντεοκλάμπ!