- Reaction score
- 11.119
Ναι. Τα εκθέματα όμως θα είναι κάτι τέτοιο:Δηλαδη,αν παω με το δισκο των Music Machine ανα χειρας και επιμεινω οτι εχουμε 1966,θα μπω δωρεαν;
https://www.oldradiorepairs.com/collection/wooden
Ναι. Τα εκθέματα όμως θα είναι κάτι τέτοιο:Δηλαδη,αν παω με το δισκο των Music Machine ανα χειρας και επιμεινω οτι εχουμε 1966,θα μπω δωρεαν;
60.000 έχει;;;πως περιμενετε να τραβηξετε την νεολαια στο αθλημα? με το Grand Utopia των 60,000 ευρω?
+1και γελανε και τα μπετα.
+1000...Αν εχετε την εντυπωση οτι απο τους μερικους χιλιαδες φιλους που αγοραζουν Ηχος$soundvision θα πανε να παρουν streamer 4500 ευρω η phono stage 3500 ευρω ειστε γελασμενοι παρτε το αλλιως το εργο ολο
θα καταντησετε να κανετε τεστ μονο για κινητα και ταμπλετ!!!
60.000 έχει;;;
Εγώ γιατί πλήρωσα 185.000;;;
[/QUOTE}
185.000???? Xριστος και Αποστολος!!!!
Όπως τα λες. Στην προηγούμενη έκθεση δεν μπήκα ούτε στα μισά δωμάτια για αυτό το λόγο. Μάλιστα γέλαγα μόνος μου σα το χαζό με αυτά που έβλεπα. Δωμάτια που χτύπαγαν πάνω από 200.000€, ίσως λέω και λίγα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, από τις εποχές που έβρεχε €€€€€€ στην Ελλάδα.Εγω λεω να αφησουμε την γκρινια και να λεμε και ενα ευχαριστω που σε χαλεπους καιρους πραγματοποιειται εκθεση ηχου και εικονας.
Πολλοι μπορουν να πανε για οφθαλμολουτρο, αλλοι για να αγορασουν
μηχανημα στο μελλον, αλλοι για να παρουν χαμπαρι τι τρεχει απο μηχανηματα στην πιατσα.
Αν το εισιτηριο εχει 2 ευρω απλα για την συμμετοχη δεν ειναι αξιο συζητησης.
Αυτο ομως που πρεπει να παρουν χαμπαρακι οι εκθετες ειναι οτι μηχανηματα των 72,000 ευρω και ενισχυτες του 10χιλιαρου και πηγες των 8520 ευρω για μενα δεν πρεπει καν να υπαρχουν στα ποστα τους.
Καταλαβετε για τα καλα μαγκες οτι οι εποχες με την τσεπη γεματη και την δευτερα θα εχουμε σιγουρα μεροκαματο και ζητω το πασοκ το ορθοδοξο εχουν περασει...Δεν θα βγαλει ο κοσμακης που δεν εχει να φαει της οικονομιες του απο την τραπεζα για να παει να παρει στερεοφωνικο.
Και απο την αλλη σας εβλεπα και περισυ και της πιο παλιες χρονιες στην εκθεση να βαζετε κοντρα πιο δωματιο και πιο ποστο εχει το καλυτερο συστημα αξιας 50,000 ευρω και ελεγα καλα ρε πανε καλα? Δεν ειδα ενα οικονικο προσιτο συστημα που θα συντροφευση τον μεσο ακροατη για χρονια, και να σας πω και και της εντυπωσης μου απο εκθεσεις συστηματα αρκετων χιλιαδων ευρω ΔΕΝ καταφεραν να παιξουν καλυτερα απο τα δικα μου και ελεγα καλα ρε τι ψαχνομαι ο μ@λ@κ@ς.
Θα ηταν μαγκια να διαγωνιζοσταν ποιος εκθετης θα εχει το πιο οικονομικο προσιτο συστημα για τον ελληνα που θα παιζει αξιολογα και θα μπορει να το αγορασει ,και κακα τα ψεματα αν θελετε να εχετε και πελατες τα επομενα χρονια πως περιμενετε να τραβηξετε την νεολαια στο αθλημα? με το Grand Utopia των 60,000 ευρω? πως θα δελεασεις τον πιτσιρικα να ξεκινησει να φτιαξει ενα συστημα πηγη-ενισχυτη-ηχεια οταν αυτα που του προτεινεις ξεπερνανε τα 5 χιλιαρικα για πλακα? και θες να τον πεισεις κιολας με το στανιο οτι αν πλευσει προς την οικονομικη λυση θα πεταξει τα λεφτα του.
Συγνωμη αλλα και αλλες εκθεσεις γινονται για τα χομπυ μας πχ αυτοκιν/ μοτοσυκλετων εχει απο την πορσε μεχρι το yaris και το μικρο fiatακι και στης μοτοσυκλετων απο την 1000αρα μεχρι το 50αρι σκουτερ (γιατι και με το σκουτερακι πας στη δουλεια σου και οικονικα και αξιοπιστα) μονο που αντιστοιχο σκουτερ σε εκθεση ηχου δεν εχω δει ακομα....
Αυτα να τα ακουν και οι εκδοτες περιοδικων ηχου ενα προσιτο συστημα σε τεστ δεν εχουμε τοσα χρονια μονο μερικων χιλιαδων λες και μας ενδιαφερουν και θα τρεξουμε την αλλη μερα να εκταμιευσουμε 15 χιλιαρικα να παμε να παρουμε αντικραδασμικα και ρακ που αφαιρουν τον θορυβο φτιαχνουν το γρεζι σφιγγουν το μπασο και γελανε και τα μπετα.
Αν εχετε την εντυπωση οτι απο τους μερικους χιλιαδες φιλους που αγοραζουν Ηχος$soundvision θα πανε να παρουν streamer 4500 ευρω η phono stage 3500 ευρω ειστε γελασμενοι παρτε το αλλιως το εργο ολο
θα καταντησετε να κανετε τεστ μονο για κινητα και ταμπλετ!!!
Όχι όλοι αλλά η πλειοψηφία των εκθετών δεν το προσπαθεί καν. Έχουν σταθερούς πελάτες μιας κάποιας ηλικίας και μ' αυτούς πορεύονται. Για όσο κρατήσει....πως θα δελεασεις τον πιτσιρικα να ξεκινησει να φτιαξει ενα συστημα πηγη-ενισχυτη-ηχεια οταν αυτα που του προτεινεις ξεπερνανε τα 5 χιλιαρικα για πλακα? και θες να τον πεισεις κιολας με το στανιο οτι αν πλευσει προς την οικονομικη λυση θα πεταξει τα λεφτα του...
Αυτο ομως που πρεπει να παρουν χαμπαρακι οι εκθετες ειναι οτι μηχανηματα των 72,000 ευρω και ενισχυτες του 10χιλιαρου και πηγες των 8520 ευρω για μενα δεν πρεπει καν να υπαρχουν στα ποστα τους.
Καταλαβετε για τα καλα μαγκες οτι οι εποχες με την τσεπη γεματη και την δευτερα θα εχουμε σιγουρα μεροκαματο και ζητω το πασοκ το ορθοδοξο εχουν περασει...Δεν θα βγαλει ο κοσμακης που δεν εχει να φαει της οικονομιες του απο την τραπεζα για να παει να παρει στερεοφωνικο
εσύ μάλλον θα τα πήρες εποχή Πασόκ και σου πιάσαν τον κwλο...60.000 έχει;;;
Εγώ γιατί πλήρωσα 185.000;;;
Ουφ, ησύχασα! Και με ΣΥΡΙΖΑ...εσύ μάλλον θα τα πήρες εποχή Πασόκ και σου πιάσαν τον κwλο...
ακόμα Πασόκ έχουμε αφού...
Λιγα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παρακαλω . Το αυθεντικο, το ορθοδοξο δεν αντιγραφεται.ακόμα Πασόκ έχουμε αφού...
Πασόκ ρε μούτρο.ακόμα Πασόκ έχουμε αφού...
Λιγα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παρακαλω . Το αυθεντικο, το ορθοδοξο δεν αντιγραφεται.
π@π@ρια ΠΑΣΟΚ...με τα audio spectrum έχω ξεμείνειΠασόκ ρε μούτρο.