Ήχος εικόνα show Athens 2018

Reaction score
5.413
Ο οποιος κυριολεκτικα εθαψε τα Harbeth shl5+. Κριμα, γιατι προκειται για εξαιρετικα ηχεια εφ' οσον σας αρεσει το ηχοχρωμα τους .
Μπήκα και μόλις άκουσα λίγα sec έκανα μεταβολή και δεν ξαναγύρισα!

Reaction score
5.826
Ο οποιος κυριολεκτικα εθαψε τα Harbeth shl5+. Κριμα, γιατι προκειται για εξαιρετικα ηχεια εφ' οσον σας αρεσει το ηχοχρωμα τους .
Συμφωνω,αλλα ο Παντελης δεν εχει κολληματα με το ειδος μουσικης που θα παιξει. Οσο ειμουν εκει εβαζε τις μουσικες που ζητουσε ο κοσμος.
Ναι τα Harbeth δεν επαιζαν σωστα με Sabbath.

Reaction score
24
Αν και φέτος η έκθεση ήταν χαμηλότερη των προσδοκιών μου θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες. Ξεχώρισα (με την σειρά που τα είδα) :

- το εξαιρετικό στήσιμο περιπτέρου και ήχου των Focal & Kii.
- τον εξαιρετικό ήχο των Wilson και στα δύο στησίματα τους (sabrina & sasha).
- το απόλυτα εναρμονισμένο με τον χώρο μικρό ενεργό της elac.

Αντε και του χρόνου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Συμφωνω,αλλα ο Παντελης δεν εχει κολληματα με το ειδος μουσικης που θα παιξει. Οσο ειμουν εκει εβαζε τις μουσικες που ζητουσε ο κοσμος.
Ναι τα Harbeth δεν επαιζαν σωστα με Sabbath.
Δυο λεπτα ακουσα, κυριως λογω περιεργειας, μα δυστυχως ο αντ/πος δεν υπο/στηριζει τα μηχανηματα του, ακομη και με τις μουσικες επιλογες: οποιος ακουει black sabath, μεταλλα κλπ σαματατζηδικα δεν θα τα ακουσει ποτε με harbeth!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.454
Μόλις γύρισα.

ΗΧΟΣ:
Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Βαρετό καταντάει το θέμα.
Ξεχώρισα τα ενεργά Elac και τις ηχομπάρες της JBL.

ΕΙΚΟΝΑ:
Τρομερή εικόνα οι LG. Τις θεωρώ καλύτερες από Samsung. Δεν ξέρω αλλά είναι πραγματικά κρίμα το δωμάτιο των Optoma & BENQ (το μεγάλο μοντέλο στα 7300€), να έχει καλύτερη εικόνα από αυτό της JVC. Εντελώς απροετοίμαστη κατάσταση.

Reaction score
53
Καλησπερα σε ολους,
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές και από μένα.
Προιοντα που μου αρεσαν:
Ηχεια: Kii three, Elac , Συστήματα της Chameleon Audio, JVC (projectors).

Ευχομαι το 2019 με περισσότερες συμμετοχές και προϊόντα....
Avsitekostas..

Attachments

Reaction score
23.449
Kii και elac για μένα

Και φυσικά τα ασύρματα κόλπα του αρβανικ
Αν ήμουνα ξανά 16-18 θα μάζευα λεφτά για το boombox η/και το όρθιο σκαμπουδακι με τα φώτα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.674
στο μεταξυ ολοι περιμενωνε το μινι τσι rosiiii .......
ρε κοπέλι...αυτό έγραφα τώρα και σε είδα
που είναι η @Rosinante με τσις μινάρες ? :p:lolsign:
[DOUBLEPOST=1543175089][/DOUBLEPOST]
αυτό αν λερώσει...στους πόσους βαθμούς το βάζεις ? :roflmao:

Reaction score
6.817
Εγω δεν πηγα και φετος......εχω πολλα χρονια να παω,οχι μονο λογο υποχρεωσεων αλλα κυριως γιατι θυμαμαι τις εποχες που η αντιστοιχη εκθεση ειχε πολλες συμμετοχες,πολλους επισκεπτες κλπ και αυτο σε συνδυασμο με κατι δικα μου θεματακια, με ριχνει πολυ
.Θα πω ομως ενα μπραβο και σε οσους συμμετειχαν (παρα την τραγικη οικονομικη κατασταση αλλα και τα τρομερα προβληματα που αντιμετωπιζει ο χωρος του hi-fi στη χωρα μας),αλλα και ενα μπραβο σε οσους εκαναν τον κοπο να την επισκεφτουν. Χωρις συμμετοχη απο τον κοσμο δεν θα υπαρχε η εκθεση,εστω σε αυτο το μεγεθος.Θα ευχηθω συντομα να φτιαξουν τα πραγματα,να εχουμε πολλες συμμετοχες,αυξηση προσελευσης απο τους φιλους του hi-fi και να καταφερω και εγω τον εαυτο μου να την επισκεφτει ξανα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM