- Reaction score
- 84.032
Καταπληκτικό value for money (παθητικό) το GoldenEar Triton5.
Καταπληκτικό value for money (παθητικό) το GoldenEar Triton5.
Οπως και να τα βάλεις παίζουνΚι εδώ βλέπουμε 2 ηχεία τσακωμένα μεταξύ τους.
Δηλαδη δυο PA JBL, που εχουν σχεδιαστει ακριβως γι αυτη τη δουλεια και κοστιζουν πηνατς, δε θα εκαναν τη δουλεια; Απειρως καλύτερα;Βάλτε οποιοδήποτε ηχείο,ενεργό,παθητικό,υβριδικό,τρανσέξουαλ σε λόμπι ξενοδοχείου με 50+ άτομα να συζητάνε-γελάνε και κατηγορήστε το επειδή είναι ακριβό και κάπως
εντυπωσιακότερα ίσως...καλύτερα και φυσικότερα σαφώς όχι!!Δηλαδη δυο PA JBL, που εχουν σχεδιαστει ακριβως γι αυτη τη δουλεια και κοστιζουν πηνατς, δε θα εκαναν τη δουλεια; Απειρως καλύτερα;
Τελικά, τα μικρά ενεργά της ελακ, άρεσαν σ'όλους σας!Η μεγαλυτερη εκπληξη και εντυπωση ηταν τα ενεργα Elac που με κοστος 2000 ευρω κι ενα streamer, player Arcam 500 ευρω επαιξαν φανταστικα. ΕΠαθα πλακα! δεν περιμενα τοσο ωραιο αποτελεσμα κι ηχο!
Tην απόσταση την καθόρισε το καλώδιο ηχείων
Κι εδώ βλέπουμε 2 ηχεία τσακωμένα μεταξύ τους.
Δεν αγαπιούνται πιά. Διαζύγιο εδώ και τώρα.
επειδη δεν προκειται για προιον που εξυπηρετει βασικες μας αναγκεςΠαντα για το Pnoe ...ένα ηχειο είναι τοσο ωραιο οσο ωραια ακούγεται. Δεν εχω θεμα με την εικονα του. Φανταζομαι σε αναλογο χωρο και διακοσμηση μπορει να είναι υπεροχη εικονα. Εχω πρόβλημα με το ότι αντι να είναι σε μια αιθουσα 70-80 τμ με ένα ολιγοβατο λαμπατο και ένα καλο πικαπ ώστε να ακούσουμε πραγματικα τι βγαζει, ηταν στο φουαγιε με 100 ανθρώπους να μιλανε και να γελανε. Λες και δεν θελαν να ακουστει το συστημα αλλα απλα να το βλεπουν .
Τωρα η τιμη εχω πολύ σοβαρο θεμα.
Είναι κατασκευή plexiglass το οποιο σημαινει συγκεκριμενο κοστος που δεν μπορεις να ξεγελασεις. Και συγκεκριμένες μοναδες που επισης δεν μπορεις να θολώσεις τα νερα του κοστους.
Θα μου πειτε υπαρχει το κοστος αναπτυξης του σχεδιου. Συμφωνα με την εταιρεια τους πηρε 10 χρονια δοκιμων για να φτασουν στο αποτέλεσμα.
Συγνωμη αλλα αυτό είναι κατι τις περισσοτερο από το χρονο που θα χρειαστεί η μελετη για το διαστημοπλοιο που σχεδιααουν οι Αμερικανοι να στειλουν στον Αρη. 10 χρονια μελετη μιας κορνας?
Μετα η τιμη όταν βγηκε το 2011 στο 6moons στην κριτικη εγραφε τιμη 24000 ευρω. Μετα από τις καλες κριτικες η τιμη ανεβηκε στα 68000 ευρω? Γιατι τοσο γραφει στο σαιτ τους. Και στην εκθεση σε αλλους διναν τιμη 78000 σε αλλους 100000 και σε αλλους 105000?
Κατι δεν μου παει καλα σε όλα αυτά...εχω αδικο?
Λαθος εννοω fiberglass..Είναι κατασκευή plexiglass
Μπορεί να έπαιζαν άλλη μουσική.Tην απόσταση την καθόρισε το καλώδιο ηχείων
Το μυαλό αποφασίζει με το μάτι, οπότε αυτό που βλέπεις είναι και αυτό που ΘΕΣ να καταλάβεις. Εφόσον η εικόνα προηγείται της λογικής είσαι κατά 95% προκατειλημμένος και η απόφαση έχει παρθεί πριν καν αρχίσει το "show".Μια άλλη διαπίστωση είναι ότι όσο καλά και να παίζει ένα ηχείο (ενεργό ή παθητικό) με μικρά γουφεράκια, δεν μπορεί με τίποτε να σου δώσει τον όγκο, την ατμόσφαιρα και την δυναμική ηχείων με 12-ιντσα ή 15-ιντσα γούφερ!! Ακόμη και αν τα ακούς από 1 μέτρο. Το μέγεθος μετράει!