melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.179
το κανάλι έχει ξεκολλήσει και κρέμασε
δωστε ιδεες , με σιλικονη ολο πεφτειτο κανάλι έχει ξεκολλήσει και κρέμασε
Θερμόκολλα ίσως κάνει δουλειά, τέτοια έχω βάλει εγώ και γενικά κρατάει.δωστε ιδεες , με σιλικονη ολο πεφτει
μα έτσι θέλει στην πραγματικότητα.. απόλυτο σκοτάδιΣτο βυθό, για το απόλυτο Immersive sound.
εμ δεν ακούςδωστε ιδεες , με σιλικονη ολο πεφτει
Μαρή κοτάρα...τι απέγινε το μπλουτακ σου?Οι θερμόκολλες ξεκολλούν χωρίς εξαίρεση μετά απο λίγα χρόνια. Πάνε σ' ένα μαγαζί με 3M, και πάρε automotive διπλής.
Απαιτείται όμως μεγάλος αυτοέλεγχος στην τοποθέτηση, γιατί αν βάλεις σε όλο το μήκος θα αφαιρεθεί μόνο μαζί με το ταβάνι.
Η κάθε χρήση απαιτεί το κατάλληλο υλικό.Μαρή κοτάρα...τι απέγινε το μπλουτακ σου?
γιααααα σήκωσε λίγο την κασετίνα από το βαλιτσάκι...μήπως βρούμε κανένα παταφιξ να γουστάρει ο γιατρόςΗ κάθε χρήση απαιτεί το κατάλληλο υλικό.
View attachment 111383
Για αυτή τη χρήση, το κατάλληλο (συγ)κολλητικό είναι αυτό:
View attachment 111384
Όλα τα πλακάζ του πλαισίου της οθόνης στηρίζονται σε λίγα κομματάκια απο 3M διπλής.
καναλάκι και συ?Μήτσε για στείλε λινκ ποια ακριβώς είναι γιατί χρειάζομαι και γω
https://www.3m.com/3M/en_US/company...2235&preselect=8710676+8710815+8710960&rt=rudΜήτσε για στείλε λινκ ποια ακριβώς είναι γιατί χρειάζομαι και γω
........ δεν εχω receiver για να τα δοκιμασω .
Μαλλον κατι που θα κανει θόρυβο ...
τι θα παρεις ωρε ;
Προβληματιζομαι εντονως
τι θα παρεις ωρε ;
Η κάθε χρήση απαιτεί το κατάλληλο υλικό.
View attachment 111383
Για αυτή τη χρήση, το κατάλληλο (συγ)κολλητικό είναι αυτό:
View attachment 111384
Όλα τα πλακάζ του πλαισίου της οθόνης στηρίζονται σε λίγα κομματάκια απο 3M διπλής.
Κακώς !!!Προβληματιζομαι εντονως