Home Cinema στο "termatogazi''

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.626
Εκτός από κάποιους από εδώ μέσα..

http://acoustical.gr/portfolio/ilisia-cinema/

Είναι και στη Θεσσαλονίκη!
ααα καλαααα..αν κρίνω τη διαφήμιση που έχει για τα Ηλύσια στην Αλεξανδρούπολη...
πιστεύω μόλις τον βάλει ο Μιχάλης να ακούσει θα φύγει τρέχοντας :roflmao:
τα βλέπω τα σκ@τα γκραφίτι στη μοκέτα:lol::lolsign:

Reaction score
15.547
Πολύ παραπάνω παίζει. Θα πάω να μετρήσω.
να πας .....για σωστοτερη απεικονιση των db θελει βαθμονομιση ολων των ηχειων στα 82db
.....δλδ -20db απο το max 102db που πρεπει να εχουν σαν κορυφη στην θεση ακροασης .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.467
Ο μόνος τρόπος να αυξηθεί η στάθμη του χαμηλού, εκτός της αγοράς επιπρόσθετων σαμπ, είναι με εντοιχισμό των σαμπ στον εμπρός τοίχο.
Δηλαδή, χτίσιμο μόνο ενός τοίχου, του μπροστινού, κι εντοιχισμό (εκτός του δωματίου) των όγκων των σαμπ. Τσιμέντο.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
ααα καλαααα..αν κρίνω τη διαφήμιση που έχει για τα Ηλύσια στην Αλεξανδρούπολη...
μαπα το καρπουζι δηλαδη στα Ηλυσια?

daharis666

Moderator
Reaction score
82.626
μαπα το καρπουζι δηλαδη στα Ηλυσια?
Μέχρι και εγώ με το παλιό μου το klipschακι τους έπαίζα μπάλα:lolsign:

Υ.Γ.Δεν κατηγορώ τον άνθρωπο για τη δουλειά του...μπορεί να μην είχε μπάτζετ ..αλλά εκ του αποτελέσματος..απλά..δεν...

Reaction score
5.613
Ρε φίλε μετά το καλιμπράρισμα του Μανώλη πάνε και τα κάνουν putain πάλι .
Αυτοί που ξέρουν.
Όπως καλίμπραρε ο Μανώλης τα 2 Re, και μετά τα 4 RE, έτσι θα καλιμπράρει και τα 8 RE, μην ανησυχείς.

Timaras

Reaction score
2.153
Δεν παίζει καλά?

Φαντάζομαι ότι έχει τις γνώσεις να φτιάξει αυτό που θα του ζητήσει.
Δεν ξέρω κιόλας..
Λέω...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Όπως καλίμπραρε ο Μανώλης τα 2 Re, και μετά τα 4 RE, έτσι θα καλιμπράρει και τα 8 RE, μην ανησυχείς.
Όχι δεν ανησυχώ , απλά δεν είναι κοντά να τον έχεις όποτε θές.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.626
Δεν παίζει καλά?

Φαντάζομαι ότι έχει τις γνώσεις να φτιάξει αυτό που θα του ζητήσει.
Δεν ξέρω κιόλας..
Λέω...
απήντησα πιο πάνω..ότι δεν απευθύνομαι ειρωνικά ούτε στις γνώσεις του..ούτε στη δουλειά του...
γιατί όλα πάντα είναι θέμα μπάτζετ;)

αλλά αν κόψω εισιτήριο σπίτι και ανοίξω το dayton στα μισά θα χεστώ στο τάλιρο:dance2::D

Reaction score
5.613
Όσα περισσότερα ίδια σαμπ, τόσο πιο εύκολο το παιχνίδι νομίζω.
Κάτι που ήδη επιβεβαιώθηκε με τα τέσσερα RE.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.626
Όσα περισσότερα ίδια σαμπ, τόσο πιο εύκολο το παιχνίδι νομίζω.
Κάτι που ήδη επιβεβαιώθηκε με τα τέσσερα RE.
6 δεν είναι καλέ?:whistling::tongue::D

Reaction score
6.563
Καλα, ο κ@λος του καλιμπρατορα το ξερει εαν ειναι και ποσο ευκολο αλλιως ολοι θα χωναμε πολλα να διευκολυνομαστε..εκει μεσα οι αλληλοακυρωσεις καραδοκουν σαν τον .....
:D
εγω το θεωρω δυσκολο ...και ακομη ποιο δυσκολο να δωσεις να καταλαβει τι πραγματικα ζητας ,πολλες φορες μιλαμε νομιζοντας για το ιδιο πραγμα και αντιλαμβανομαστε τελιως διαφορετικα πραματα ο καθενας.μας ...:idk:

Reaction score
5.613
Στο "όλοι θα χώναμε πολλά" (σαμπ) διατηρώ τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο όλοι είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο. Η πλειοψηφία βάζει ένα, το πολύ δύο σαμπ.

Οικονομικοί και χωροταξικοί είναι οι λόγοι που δεν βάζουμε όλοι συστοιχίες από σαμπ, όχι από φόβο για το αποτέλεσμα.

Reaction score
6.563
Στο "όλοι θα χώναμε πολλά" (σαμπ) διατηρώ τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο όλοι είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο. Η πλειοψηφία βάζει ένα, το πολύ δύο σαμπ.

Οικονομικοί και χωροταξικοί είναι οι λόγοι που δεν βάζουμε όλοι συστοιχίες από σαμπ, όχι από φόβο για το αποτέλεσμα.
Αλήθεια; γιατί τον φωνάξτε τότε αφού ήταν εύκολο;

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Καλα, ο κ@λος του καλιμπρατορα το ξερει εαν ειναι και ποσο ευκολο αλλιως ολοι θα χωναμε πολλα να διευκολυνομαστε..εκει μεσα οι αλληλοακυρωσεις καραδοκουν σαν τον .....
:D
εγω το θεωρω δυσκολο ...και ακομη ποιο δυσκολο να δωσεις να καταλαβει τι πραγματικα ζητας ,πολλες φορες μιλαμε νομιζοντας για το ιδιο πραγμα και αντιλαμβανομαστε τελιως διαφορετικα πραματα ο καθενας.μας ...:idk:
το καλο στον χωρο μου ειναι οτι μετα τα 2 re και τα 2 jbl το 3ο και το 4ο re χωρις delay μονο προσθετουν db , θελω να πιστευω οτι το ιδιο θα γινει και με τα επομενα.
βασικα το μεγαλο προβλημα με τα re ειναι :
πρωτον θελουν πολλη ισχυ αρα μεγαλο και ακριβο ενισχυτη και
δευτερον θελουν μεγαλη καμπινα και γιαυτο δεν μπορω να τα βαλω μπροστα γωνια.
σκεφτομαι για 4-8 dayton με inuke μπροστα στις γωνιες , νομιζω οτι θα παρω γκαζι σε ολες τις συχνοτητες και ισως κοψω πιο χαμηλα τα re ωστε να παρουν και αλλα db χαμηλα.
[DOUBLEPOST=1525356849][/DOUBLEPOST]
Αλήθεια; γιατί τον φωνάξτε τότε αφού ήταν εύκολο;
οταν λεει ο flash ευκολο το παιχνιδι , εννοει για τον καλιμπρατορα.
οταν εχεις ενα sub και ο καλυτερος καλιμπρατορας του κοσμου μαγικα δεν μπορει να κανει , θα διαλεξει θεση, cross και delay και οτι βγει.
οταν εχεις πολλα sub συνηθως οταν μπαινουν αντιδιαμετρικα αλληλεπιδρουν με τον χωρο και smoothαρουν τις συχνοτητες για αυτο και λεμε οτι ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι. σε μενα η μεγαλη δυσκολια ειναι οτι εχω sub και sealed και ported αρα πρεπει να γινει και το integration μεταξυ των sub

Reaction score
6.563
Mιχαλη, πρεπει ολα αυτα χρονικα να δεσουν σωστα, πριν κανεις κατι ρωτα και δες το πριν ερθει καποιος να στα καλιμπραρει ...
Τωρα που αλλαξατε σημειο κρος θεσατε εκτος χρονου τα re...θελουν παλι χρονικα ευθυγραμμιση για να δεσουν με τα jbl...

Το εαν το τελικο αποτελεσμα ειναι καλυτερο δε σημαινει οτι ειναι και ευκολοτερο,ετσι οπως το ειπε ο Γιαννης μιλησε για ολους εμας ολοι εμεις δε ξερουμε να καταφερουμε το ενα,ποσο δε μαλλον περισσοτερα του ενος....φαντασου μια ορχηστρα χωρις καλο μαεστρο με πολλα οργανα, και ενα απλο τριο που απλα δε χρειαζεται καν μαεστρο...δεν εχει να κανει με τις νοτες αλλα με το χρονο...
Δεν εχει ομως καμια σημασια τι πιστευω εγω ή εσεις τελικα αλλα τι ο ιδιος φυσικα...:drinks:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Mιχαλη, πρεπει ολα αυτα χρονικα να δεσουν σωστα, πριν κανεις κατι ρωτα και δες το πριν ερθει καποιος να στα καλιμπραρει ...
Τωρα που αλλαξατε σημειο κρος θεσατε εκτος χρονου τα re...θελουν παλι χρονικα ευθυγραμμιση για να δεσουν με τα jbl...

Το εαν το τελικο αποτελεσμα ειναι καλυτερο δε σημαινει οτι ειναι και ευκολοτερο,ετσι οπως το ειπε ο Γιαννης μιλησε για ολους εμας ολοι εμεις δε ξερουμε να καταφερουμε το ενα,ποσο δε μαλλον περισσοτερα του ενος....φαντασου μια ορχηστρα χωρις καλο μαεστρο με πολλα οργανα, και ενα απλο τριο που απλα δε χρειαζεται καν μαεστρο...δεν εχει να κανει με τις νοτες αλλα με το χρονο...
Δεν εχει ομως καμια σημασια τι πιστευω εγω ή εσεις τελικα αλλα τι ο ιδιος φυσικα...:drinks:
αυτο ακριβως εκανε ο Μανωλης , τα εφερε χρονικα.
και με τα επομενα παλι ο Μανωλης θα ερθει.
τα ιδια πραγματα λεμε.
εχω τις ρυθμισεις του Μανωλη αποθηκευμενες και κανω ΑΒ μετα μετρησεων.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.306
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris