- Reaction score
- 6.554
Μιχάλη, πως τα έχεις κατανεμημένα στο χώρο, γράψε εάν θεςπ. Χ. Χ μπροστα, Χ πλάι, Χ πίσω να σε πω κάτι τι....
όχι...δεν το έχω ακούσει και δεν χρειάζεται για αυτά που λέω...δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν παίζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑΤο σύστημά του το άκουσες καταρχήν;
Αν όχι, μη νομίζεις πως δεν υπάρχει μπάσο. Υπάρχει ατελείωτο και μάλιστα ποιοτικό.
Καθόλου σίγουρο δεν είναι ότι ένας χτιστός χώρος έχει περισσότερα να δώσει.
Στην πράξη τις πιο πολλές φορές μόνος βλέπει κανείς ταινία, και το πολύ με ακόμη έναν.
Σιγά μη χτίσει νέο σπιτάκι για τη σπάνια φορά που θα θελήσουν να τον επισκεφτούν πολλά άτομα μαζί για χαβαλέ.
αυτό το είπα για πλάκα φυσικάΣιγά μη χτίσει νέο σπιτάκι για τη σπάνια φορά που θα θελήσουν να τον επισκεφτούν πολλά άτομα μαζί για χαβαλέ.
τα 2 4645c μπροσταΜιχάλη, πως τα έχεις κατανεμημένα στο χώρο, γράψε εάν θεςπ. Χ. Χ μπροστα, Χ πλάι, Χ πίσω να σε πω κάτι τι....
ειχα μετρησει καποια στιγμη παλαιοτερα , νομιζω κορυφες λιγο πανω απο 115Μιχαλη ξερεις ποσα db παιζεις ;
δλδ στο test tone του av τα 75db που ειναι το volume ;
....και συνηθως που ακους τις νορμαλ εγγραφες ;
για να καταλαβω εντασεις ρωταω![]()
οκ τότε..αλλά εγώ επιμένω και σε μηχανικό-ήχου...είσαι σε άλλη πίστα ακόμα και για αυτό το φόρουμοταν λεω διαφοροι εννοω παιδια απο το forum και εκτος forum που το κατεχουν το θεμα
Θέλεις να δείξω σε όλους τι μου έστειλες...να διαλυθούν οικογένειες και να κλείσουν σπίτι τώρα?και να απαντας στα πμ με σοβαροτητα
Ρε συ , την πρώτη φορά που ήρθε ο Μιχάλης και άκουσε με το 1. svs και 1. 4645c, μόνο,είπε οτι στο Μανώλη που καθόταν δίπλα οτι είχα πιο πολύ μπάσο απο αυτόν!..ξηλώνει αρτηρίες !![]()
Όχι απλά το σουλούπωσε, αλλά έγινε σύστημα αναφοράς.
Θα είναι τρελός να τα γκρεμίσει όλα και να χτίσει κάτι καινούριο, με αμφίβολα αποτελέσματα.
Πέρα από αυτό, το ξύλινο σπιτάκι είναι καλαίσθητο και διακριτικό από έξω.
Δεν έχει καμία λογική να χαλάσει αυτό που ήδη έχει πετύχει.
@flash αυτό δεν σου λέει κάτι?Ρε συ , την πρώτη φορά που ήρθε ο Μιχάλης και άκουσε με το 1. svs και 1. 4645c, μόνο,είπε οτι στο Μανώλη που καθόταν δίπλα οτι είχα πιο πολύ μπάσο απο αυτόν!
Δεν το δέχομαι ρε φίλε με τόσα RE που έχει ο Μιχάλης , φτιάξτε το!
normal εισαι βρε γιατι σε λενε τρελο !!!ειχα μετρησει καποια στιγμη παλαιοτερα , νομιζω κορυφες λιγο πανω απο 115
στο test tone 75 εχω στο 0
ακουω απο -3 εως +3 αναλογα πως ειναι γραμμενη η ταινια στις περισσοτερες -3 εως 0
Πολύ παραπάνω παίζει. Θα πάω να μετρήσω.normal εισαι βρε γιατι σε λενε τρελο !!!
δυνατα ειναι αλλα δεν εισαι εκτος.....![]()
η αληθεια ειναι εχω τσιμπημενα τα μπασα απο το dirac 5 dbnormal εισαι βρε γιατι σε λενε τρελο !!!
δυνατα ειναι αλλα δεν εισαι εκτος.....![]()
προτεινετε καποιον ...Οι επόμενες κινήσεις πρέπει να ειναι
Μετά RMC-1.
- αντικατάσταση των υπολοίπων κλιπς με jbl για ομοιομορφία και
- μείωση της απορρόφησης, αύξηση της διάχυσης.
- Αν ειναι δυνατό να επεκτείνεις το σπιτάκι +τους εντοιχισμούς που έλεγες. Για καλύτερη κατασκευή ή ενίσχυση της υπάρχουσας μίλα με επαγγελματία. Τα στάσιμα παντως δεν ειναι προβλημα, με πολλα subs που ήδη εχεις και σωστές κατασκευές δεν υπαρχει θέμα
Ορίστε, σου εκανα πλάνο 18μήνου.
απο τοτε εχουμε ανεβει επιπεδα.Ρε συ , την πρώτη φορά που ήρθε ο Μιχάλης και άκουσε με το 1. svs και 1. 4645c, μόνο,είπε οτι στο Μανώλη που καθόταν δίπλα οτι είχα πιο πολύ μπάσο απο αυτόν!
Δεν το δέχομαι ρε φίλε με τόσα RE που έχει ο Μιχάλης , φτιάξτε το!
ετσι το σκεφτομαι αλλα θελει αλλες καμπινεςΠαρόλο που τα re παίζουν χαμηλά, δεν ξέρω κατά πόσο εάν αυτά που έχεις στο πλάι, τα τοποθετούσες ψηλά μπροστά στο ταβάνι αφορμή ότι είπε ο flash για αλλά δύο κάπου εκεί, συγνώμη δεν έχω και σαφή εικόνα, αλλά έτσι θα τα έχεις 4 σαμπ που αναπαράγουν τις ίδιες συχνοτητες - διαγωνια-αντικρυστα και όχι όλα κοντά στα μισά του δωματίου όλα μαζί....
τα δυο πρωτα θα γινουν συντομαΟι επόμενες κινήσεις πρέπει να ειναι
Μετά RMC-1.
- αντικατάσταση των υπολοίπων κλιπς με jbl για ομοιομορφία και
- μείωση της απορρόφησης, αύξηση της διάχυσης.
- Αν ειναι δυνατό να επεκτείνεις το σπιτάκι +τους εντοιχισμούς που έλεγες. Για καλύτερη κατασκευή ή ενίσχυση της υπάρχουσας μίλα με επαγγελματία. Τα στάσιμα παντως δεν ειναι προβλημα, με πολλα subs που ήδη εχεις και σωστές κατασκευές δεν υπαρχει θέμα
Ορίστε, σου εκανα πλάνο 18μήνου.
Στο χώρο αναφέρομαι εκεί που σηκώνει βελτίωση, αν τον σφραγίσεις μετά θα αφαιρείς τα περίσσια sub!προτεινετε καποιον ...
[DOUBLEPOST=1525269321][/DOUBLEPOST]
απο τοτε εχουμε ανεβει επιπεδα.
εχει ερθει δυο φορες ο Μανωλης και εχουν προστεθει και αλλα sub.
Τίποτα δεν μου λέει.@flash αυτό δεν σου λέει κάτι?
Εκτός από κάποιους από εδώ μέσα..προτεινετε καποιον ...
στον χώρο στου @stathis...μπουμπουνητό?Τίποτα δεν μου λέει.
Το μπουμπουνητό σε έναν κλειστό χώρο εύκολο είναι. Μπορεί να δώσει και την εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι και πιο δυνατό από το γρανιτένιο μπάσο του Μιχάλη.
[DOUBLEPOST=1525271321][/DOUBLEPOST]Θέλει κι άλλο όχι γιατί είναι λίγο, αλλά γιατί δεν χορταίνεται το ποιοτικό καθαρό μπάσο.
Ρε φίλε μετά το καλιμπράρισμα του Μανώλη πάνε και τα κάνουν putain πάλι .