Home Cinema στο "termatogazi''

Reaction score
6.554
Μιχάλη, πως τα έχεις κατανεμημένα στο χώρο, γράψε εάν θεςπ. Χ. Χ μπροστα, Χ πλάι, Χ πίσω να σε πω κάτι τι....

Reaction score
15.546
Μιχαλη ξερεις ποσα db παιζεις ;

δλδ στο test tone του av τα 75db που ειναι το volume ;
....και συνηθως που ακους τις νορμαλ εγγραφες ;

για να καταλαβω εντασεις ρωταω :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.368
Το σύστημά του το άκουσες καταρχήν;
Αν όχι, μη νομίζεις πως δεν υπάρχει μπάσο. Υπάρχει ατελείωτο και μάλιστα ποιοτικό.
Καθόλου σίγουρο δεν είναι ότι ένας χτιστός χώρος έχει περισσότερα να δώσει.

Στην πράξη τις πιο πολλές φορές μόνος βλέπει κανείς ταινία, και το πολύ με ακόμη έναν.
Σιγά μη χτίσει νέο σπιτάκι για τη σπάνια φορά που θα θελήσουν να τον επισκεφτούν πολλά άτομα μαζί για χαβαλέ.
όχι...δεν το έχω ακούσει και δεν χρειάζεται για αυτά που λέω...δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν παίζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
είμαι σίγουρος γι αυτό...ξηλώνει αρτηρίες !:o:D

απλά είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά που θέλει να επιτύχει θα τα είχε ήδη σε μία σταθερή κατασκευή(ίσως και με λιγότερο εξοπλισμό);)
ήδη έχει κάνει τα μπαλώματά του κατασκευαστικά και αναβαθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τις απαιτήσεις του...
όμως το μέλλον και η όρεξη του Μιχάλη μας οδηγούν αλλού;)

το αν ο χτιστός χώρος αποδώσει...συμφωνώ....αλλά...εξαρτάται από πολλά...όπως και αυτός ο χώρος δεν απέδιδε και τον σουλούπωσε
απλά άλλο να επενδύεις σε ένα ξυλόσπιτο και άλλο σε ένα οίκημα σταθερό;)

Σιγά μη χτίσει νέο σπιτάκι για τη σπάνια φορά που θα θελήσουν να τον επισκεφτούν πολλά άτομα μαζί για χαβαλέ.
αυτό το είπα για πλάκα φυσικά:)

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Μιχάλη, πως τα έχεις κατανεμημένα στο χώρο, γράψε εάν θεςπ. Χ. Χ μπροστα, Χ πλάι, Χ πίσω να σε πω κάτι τι....
τα 2 4645c μπροστα
1 re δεξια και ενα αριστερα της θεσης ακροασης
και 2 re πισω το ακριβως απο πισω απο τον καναπε κοιταει προς τον τοιχο και το αλλο προς την οθονη χωρις να χτυπαει πισω ακριβως απο τον καναπε
[DOUBLEPOST=1525268528][/DOUBLEPOST]
Μιχαλη ξερεις ποσα db παιζεις ;

δλδ στο test tone του av τα 75db που ειναι το volume ;
....και συνηθως που ακους τις νορμαλ εγγραφες ;

για να καταλαβω εντασεις ρωταω :)
ειχα μετρησει καποια στιγμη παλαιοτερα , νομιζω κορυφες λιγο πανω απο 115
στο test tone 75 εχω στο 0
ακουω απο -3 εως +3 αναλογα πως ειναι γραμμενη η ταινια στις περισσοτερες -3 εως 0

daharis666

Moderator
Reaction score
82.368
οταν λεω διαφοροι εννοω παιδια απο το forum και εκτος forum που το κατεχουν το θεμα
οκ τότε..αλλά εγώ επιμένω και σε μηχανικό-ήχου...είσαι σε άλλη πίστα ακόμα και για αυτό το φόρουμ:D8-)

και να απαντας στα πμ με σοβαροτητα
Θέλεις να δείξω σε όλους τι μου έστειλες...να διαλυθούν οικογένειες και να κλείσουν σπίτι τώρα?:headbang::p:roflmao::lol::lolsign:

Reaction score
5.597
Όχι απλά το σουλούπωσε, αλλά έγινε σύστημα αναφοράς.
Θα είναι τρελός να τα γκρεμίσει όλα και να χτίσει κάτι καινούριο, με αμφίβολα αποτελέσματα.
Πέρα από αυτό, το ξύλινο σπιτάκι είναι καλαίσθητο και διακριτικό από έξω.
Δεν έχει καμία λογική να χαλάσει αυτό που ήδη έχει πετύχει.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
..ξηλώνει αρτηρίες !:o:D
Ρε συ , την πρώτη φορά που ήρθε ο Μιχάλης και άκουσε με το 1. svs και 1. 4645c, μόνο,είπε οτι στο Μανώλη που καθόταν δίπλα οτι είχα πιο πολύ μπάσο απο αυτόν!:eek:
Δεν το δέχομαι ρε φίλε με τόσα RE που έχει ο Μιχάλης , φτιάξτε το!

daharis666

Moderator
Reaction score
82.368
Όχι απλά το σουλούπωσε, αλλά έγινε σύστημα αναφοράς.
Θα είναι τρελός να τα γκρεμίσει όλα και να χτίσει κάτι καινούριο, με αμφίβολα αποτελέσματα.
Πέρα από αυτό, το ξύλινο σπιτάκι είναι καλαίσθητο και διακριτικό από έξω.
Δεν έχει καμία λογική να χαλάσει αυτό που ήδη έχει πετύχει.
Ρε συ , την πρώτη φορά που ήρθε ο Μιχάλης και άκουσε με το 1. svs και 1. 4645c, μόνο,είπε οτι στο Μανώλη που καθόταν δίπλα οτι είχα πιο πολύ μπάσο απο αυτόν!:eek:
@flash αυτό δεν σου λέει κάτι?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.563
Οι επόμενες κινήσεις πρέπει να ειναι
  • αντικατάσταση των υπολοίπων κλιπς με jbl για ομοιομορφία και
  • μείωση της απορρόφησης, αύξηση της διάχυσης.
  • Αν ειναι δυνατό να επεκτείνεις το σπιτάκι +τους εντοιχισμούς που έλεγες. Για καλύτερη κατασκευή ή ενίσχυση της υπάρχουσας μίλα με επαγγελματία. Τα στάσιμα παντως δεν ειναι προβλημα, με πολλα subs που ήδη εχεις και σωστές κατασκευές δεν υπαρχει θέμα
Μετά RMC-1.

Ορίστε, σου εκανα πλάνο 18μήνου.

Reaction score
15.546
ειχα μετρησει καποια στιγμη παλαιοτερα , νομιζω κορυφες λιγο πανω απο 115
στο test tone 75 εχω στο 0
ακουω απο -3 εως +3 αναλογα πως ειναι γραμμενη η ταινια στις περισσοτερες -3 εως 0
normal εισαι βρε γιατι σε λενε τρελο !!!

δυνατα ειναι αλλα δεν εισαι εκτος.....;)

Reaction score
6.554
Παρόλο που τα re παίζουν χαμηλά, δεν ξέρω κατά πόσο εάν αυτά που έχεις στο πλάι, τα τοποθετούσες ψηλά μπροστά στο ταβάνι αφορμή ότι είπε ο flash για αλλά δύο κάπου εκεί, συγνώμη δεν έχω και σαφή εικόνα, αλλά έτσι θα τα έχεις 4 σαμπ που αναπαράγουν τις ίδιες συχνοτητες - διαγωνια-αντικρυστα και όχι όλα κοντά στα μισά του δωματίου όλα μαζί....

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
  • Αν ειναι δυνατό να επεκτείνεις το σπιτάκι +τους εντοιχισμούς που έλεγες. Για καλύτερη κατασκευή ή ενίσχυση της υπάρχουσας μίλα με επαγγελματία. Τα στάσιμα παντως δεν ειναι προβλημα, με πολλα subs που ήδη εχεις και σωστές κατασκευές δεν υπαρχει θέμα
Μετά RMC-1.

προτεινετε καποιον ...
[DOUBLEPOST=1525269321][/DOUBLEPOST]
απο τοτε εχουμε ανεβει επιπεδα.
εχει ερθει δυο φορες ο Μανωλης και εχουν προστεθει και αλλα sub.
[DOUBLEPOST=1525269613][/DOUBLEPOST]
Παρόλο που τα re παίζουν χαμηλά, δεν ξέρω κατά πόσο εάν αυτά που έχεις στο πλάι, τα τοποθετούσες ψηλά μπροστά στο ταβάνι αφορμή ότι είπε ο flash για αλλά δύο κάπου εκεί, συγνώμη δεν έχω και σαφή εικόνα, αλλά έτσι θα τα έχεις 4 σαμπ που αναπαράγουν τις ίδιες συχνοτητες - διαγωνια-αντικρυστα και όχι όλα κοντά στα μισά του δωματίου όλα μαζί....
ετσι το σκεφτομαι αλλα θελει αλλες καμπινες
ετσι οπως ειναι τα re παιζουν flat ολα μαζι μεχρι τα ταρταρα.
[DOUBLEPOST=1525269672][/DOUBLEPOST]
Μετά RMC-1.

τα δυο πρωτα θα γινουν συντομα

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
προτεινετε καποιον ...
[DOUBLEPOST=1525269321][/DOUBLEPOST]
απο τοτε εχουμε ανεβει επιπεδα.
εχει ερθει δυο φορες ο Μανωλης και εχουν προστεθει και αλλα sub.
Στο χώρο αναφέρομαι εκεί που σηκώνει βελτίωση, αν τον σφραγίσεις μετά θα αφαιρείς τα περίσσια sub!
Για να τελειώνεις και δείς και καμιά ταινία ,όχι μόνο μπασίδικες σκηνές.:lolsign:

Reaction score
5.597
@flash αυτό δεν σου λέει κάτι?
Τίποτα δεν μου λέει.

Το μπουμπουνητό σε έναν κλειστό χώρο εύκολο είναι. Μπορεί να δώσει και την εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι και πιο δυνατό από το γρανιτένιο μπάσο του Μιχάλη.
[DOUBLEPOST=1525271321][/DOUBLEPOST]Θέλει κι άλλο όχι γιατί είναι λίγο, αλλά γιατί δεν χορταίνεται το ποιοτικό καθαρό μπάσο.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.368
Τίποτα δεν μου λέει.

Το μπουμπουνητό σε έναν κλειστό χώρο εύκολο είναι. Μπορεί να δώσει και την εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι και πιο δυνατό από το γρανιτένιο μπάσο του Μιχάλη.
[DOUBLEPOST=1525271321][/DOUBLEPOST]Θέλει κι άλλο όχι γιατί είναι λίγο, αλλά γιατί δεν χορταίνεται το ποιοτικό καθαρό μπάσο.
στον χώρο στου @stathis...μπουμπουνητό?
ντροπή καλέ! :p:roflmao::roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23