- Reaction score
- 88.562
Δεν πάτε καλά
Προβλέπω το δισκάκι μέσα στο Oppo ν'ανοίγει μόνο του το πορτάκι και να το βάζει στα πόδια.
Μάλλον θα πάει να δεί ταινία στη γιαγιά πιο κάτω!![]()
και μη γεμίζεις τρύπιο πιθάρι.
Ήδη είναι home cinema αναφοράς, παγκοσμίου επιπέδου.Χτίσε ένα σωστό χώρο από την αρχή, σωστά σχεδιασμένο αν θες να πάρεις αυτά που ζητάς, και μη γεμίζεις τρύπιο πιθάρι.
αν είχε τέρμα ο Μιχάλης θα συμφωνούσα...Ήδη είναι home cinema αναφοράς, παγκοσμίου επιπέδου.
Στην κατηγορία των διαστάσεών του, σίγουρα θα έπαιρνε και βραβείο για τον ήχο του.
Δεν νομίζω πως αξίζει η πολύ υψηλή δαπάνη χτισίματος από την αρχή.
νομιζω 60 ποντους αλλα θα μετρησω για σιγουραΔεν κουβαλιούνται τα δικά μου RE για να τα δοκιμάζαμε.
Πόσο πλάτος έχουν τα δύο κενά δεξιά και αριστερά της οθόνης;
προφανώς κάπου υπάρχει λάθος.
Και συ, σαν σε εξωτερικό χώρο ακούς, απλώς φοράς καπέλο.
το να δαπανήσεις 5 max χιλιάρικα για να χτίσεις έναν χώρο (και γρήγορα) μεγαλώνοντας τον κιόλας... δεν το θεωρώ λάθος κίνηση
ίσα ίσα...αυτό αποτελεί την αρχική επένδυση για να φτάσει τα όριά του και κάποια στιγμή να σταματήσει να αναζητεί παραπάνω μπάσα![]()
συμφωνω και με τους δυοΟταν έχουμε 6 sub θηρία σε χώρο μικρότερο απο 20 τμ, και μεγάλα ηχεία για main, και άπειρη ισχύ από ενισχυτικά, αλλά θέλουμε κι άλλο, προφανώς κάπου υπάρχει λάθος.
Ποσό πολλαπλάσιο του 5 θα ήθελε για να χτίσει εξαρχής μεγάλο χώρο υψηλών προδιαγραφών και υλοποίησης.το να δαπανήσεις 5 max χιλιάρικα για να χτίσεις έναν χώρο (και γρήγορα) μεγαλώνοντας τον κιόλας...
για αλλη μια φορα τα μαθηματικα θα μας σωσουν:Οταν έχουμε 6 sub θηρία σε χώρο μικρότερο απο 20 τμ, και μεγάλα ηχεία για main, και άπειρη ισχύ από ενισχυτικά, αλλά θέλουμε κι άλλο, προφανώς κάπου υπάρχει λάθος.
Για μια κατασκευή με ytong μιλάμε...Ποσό πολλαπλάσιο του 5 θα ήθελε για να χτίσει εξαρχής μεγάλο χώρο υψηλών προδιαγραφών και υλοποίησης.
Συν τη φασαρία της όλης αλλαγής.
Και δεν το αποκλείω καθόλου να έχανε με το χτίσιμο το ποιοτικό μπάσο που έχει τώρα.
Μπουμπουνητό θα είχε πιο πολύ, καλύτερη ποιότητα αμφίβολο.
και εγω με ytong το σκεφτομουν αλλα διαφοροι μου το απετρεψαν , για να γινει σωστη δουλεια θελει τσιμεντο.[
Για μια κατασκευή με ytong μιλάμε...
και το τελευταίο μαντρί τέτοιο υλικό χρησιμοποιεί...δεν θα καλουπώσει να ρίξει πλάκα
+ έχει ΟΛΑ τα υλικά από το ήδη υπάρχων room treatment για να το επενδύσει
έτσι όπως το τοποθετείς είναι σαν να λέμε ότι μόνο τα ''λυόμενα'' μπορούν να αποδώσουν ήχο χωρίς ευπάθειες
το σίγουρο είναι ότι ένας χτιστός dedicated χώρος έχει πιο πολλά να δώσει στον Μιχάλη μακροπρόθεσμα και να σχεδιάσει την ηχητική εξελικτική του πορεία από αυτό που έχει τώρα
Υ.Γ. άσε που θα χωρά και περισσότερο κόζμο![]()
Το σύστημά του το άκουσες καταρχήν;[...το σίγουρο είναι ότι ένας χτιστός dedicated χώρος έχει πιο πολλά να δώσει στον Μιχάλη μακροπρόθεσμα και να σχεδιάσει την ηχητική εξελικτική του πορεία από αυτό που έχει τώρα
Υ.Γ. άσε που θα χωρά και περισσότερο κόζμο![]()
Να της πάρεις τα Alpine MusicSafe Pro....η γυναικα μου βαζει κουκουλες και μαξιλαρια στο κεφαλι της και μου χαλαει τις αντανακλασεις.
Aν τα ξεκινήσειςνομιζω ειμαι κοντα ... 5-6 sub ακομα και ειμαστε καλα
το διάφοροι δεν μου λέει τίποτα Μιχάλη...υπάρχουν επαγγελματίες για τέτοιες απορίες...δεν χάνεις να ρωτήσειςκαι εγω με ytong το σκεφτομουν αλλα διαφοροι μου το απετρεψαν , για να γινει σωστη δουλεια θελει τσιμεντο.
θα μείνεις μόνος λέμε στη ζωή!!τα χρόνια περνάν!!δεν θελω κοζμο , ολοι γκρινιαζουν και θελουν πιο σιγα.
δεν κανει , δεν κοβει χαμηλα.Το σύστημά του το άκουσες καταρχήν;
Αν όχι, μη νομίζεις πως δεν υπάρχει μπάσο. Υπάρχει ατελείωτο και μάλιστα ποιοτικό.
Καθόλου σίγουρο δεν είναι ότι ένας χτιστός χώρος έχει περισσότερα να δώσει.
Στην πράξη τις πιο πολλές φορές μόνος βλέπει κανείς ταινία, και το πολύ με ακόμη έναν.
Σιγά μη χτίσει νέο σπιτάκι για τη σπάνια φορά που θα θελήσουν να τον επισκεφτούν πολλά άτομα μαζί για χαβαλέ.
[DOUBLEPOST=1525267216][/DOUBLEPOST]
Να της πάρεις τα Alpine MusicSafe Pro.
οταν λεω διαφοροι εννοω παιδια απο το forum και εκτος forum που το κατεχουν το θεμαAν τα ξεκινήσεις...θα σου βγει και θα γουστάρεις πιο οικονομικά![]()
![]()
το διάφοροι δεν μου λέει τίποτα Μιχάλη...υπάρχουν επαγγελματίες για τέτοιες απορίες...δεν χάνεις να ρωτήσεις
θα μείνεις μόνος λέμε στη ζωή!!τα χρόνια περνάν!!![]()
και να απαντας στα πμ με σοβαροτηταAν τα ξεκινήσεις...θα σου βγει και θα γουστάρεις πιο οικονομικά![]()
![]()
το διάφοροι δεν μου λέει τίποτα Μιχάλη...υπάρχουν επαγγελματίες για τέτοιες απορίες...δεν χάνεις να ρωτήσεις
θα μείνεις μόνος λέμε στη ζωή!!τα χρόνια περνάν!!![]()