Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.810
:roflmao::roflmao:

Όχι να πνιγούν, δεν είναι σωστό. Δεν είχα και το θεϊκό ψωμί της Αντωνίτσας.

Reaction score
15.469
Όχι να πνιγούν, δεν είναι σωστό.
Εγω τα πετω στα βαθια :D
και μετα κανω το κολπο που πινω το ζουμι απο το πιατο-με το πιατο ...
οι μισοι αμαχοι με ξανοιγουνε με θαυμασμο
οι αλλοι μισοι μ' απογοητεψη ...
:drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.554
Όταν είμαι μόνος μου ή με το Ντολμαδάκι, εννοείται οτι το κάνω. :D Παρουσία τρίτων ντρέπομαι. :(
Σε άλλους τόπους και λαούς δεν έχουν θέμα με το κλανιδι τη ώρα του φαγητού...Εσύ ντρέπεσαι να ρουφήξεις από το πιάτο???
Στα καλά εστιατόρια ότι θέλει χέρι το βάζω και με το παραπάνω....Εγώ γελάω με τους δίπλα με τις πετσέτες τύπου γραβάτα και αυτοί γελάνε με τη δική μου γουρουνιά....Καλά περνάμε όλοι:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.955
Στα καλά εστιατόρια ότι θέλει χέρι το βάζω και με το παραπάνω....Εγώ γελάω με τους δίπλα με τις πετσέτες τύπου γραβάτα και αυτοί γελάνε με τη δική μου γουρουνιά....Καλά περνάμε όλοι:D
:o

Χέρι; Ο @Zizik; :confused:

Ποτέ! :D

Reaction score
15.469
Καλα, αυτα τα χοουμσινεμα δε τα θωρειτε στα σκοταδια ?
Πως θωρει ηντα τρωει ?

παραξενα πραματα ...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.810
Ε καλα τωρα , αμα καθεται στη χοουμσινεμαρα του , τη πιτσα πως τη τρωει ? με το μαχαιροπιρουνο ?
Ποτέ, ποτέ, μα ποτέ δεν πιάνω τίποτα εκτός ψωμιού (και popcorn) με τα χέρια. :p

Πως θωρει ηντα τρωει ?
Έχουμε 2 μικρά LED φωτάκια στον πάγκο φαγητού πίσω απ' τον καναπέ που μένουν αναμμένα όσο τρώμε.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.554
Ε καλα τωρα , αμα καθεται στη χοουμσινεμαρα του , τη πιτσα πως τη τρωει ? με το μαχαιροπιρουνο ?
Άκου τώρα εδώ ένα κουλό, τη πίτσα τη τρώω πάντα με μαχαιροπιρουνο, είτε σπίτι είτε σε χώρο εστίασης.
Όλα τα κομμάτια τα σφαζω με συγκεκριμένο τρόπο, πρώτα τη μύτη από κάθε κομμάτι, όπου είναι ζουμερό, μετά κόβω κατά μήκος στη μέση όλο το κομμάτι και στο τέλος τρώω τη σκέτη ξεροψημένη ζύμη.
Έτσι μόνο ευχαριστιέμαι μια πίτσα....
Γενικότερα όμως μπορώ να φάω τη φασολάδα με τα χέρια, με τη πίτσα παίζει μια ψυχαναγκαστική ιεροτελεστία:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.655
Πέρα από την σιχαμάρα να φάω την πίτσα με τα χέρια, είναι και το θέμα της ταχύτητας στη μέση: Με μαχαιροπίρουνο καθυστερώ κάπως και το απολαμβάνω περισσότερο. Με τα χέρια θα έκανα μία μπουκιά το κάθε κομμάτι. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON