- Reaction score
- 2.324
να υποθεσω οτι δε το 'χες λαδωμενο ακομη ...
Εγω τα πετω στα βαθιαΌχι να πνιγούν, δεν είναι σωστό.
Όταν είμαι μόνος μου ή με το Ντολμαδάκι, εννοείται οτι το κάνω.και μετα κανω το κολπο που πινω το ζουμι απο το πιατο-με το πιατο ...
Σε άλλους τόπους και λαούς δεν έχουν θέμα με το κλανιδι τη ώρα του φαγητού...Εσύ ντρέπεσαι να ρουφήξεις από το πιάτο???Όταν είμαι μόνος μου ή με το Ντολμαδάκι, εννοείται οτι το κάνω.Παρουσία τρίτων ντρέπομαι.
![]()
Στα καλά εστιατόρια ότι θέλει χέρι το βάζω και με το παραπάνω....Εγώ γελάω με τους δίπλα με τις πετσέτες τύπου γραβάτα και αυτοί γελάνε με τη δική μου γουρουνιά....Καλά περνάμε όλοι![]()
Ε καλα τωρα , αμα καθεται στη χοουμσινεμαρα του , τη πιτσα πως τη τρωει ? με το μαχαιροπιρουνο ?
Ποτέ, ποτέ, μα ποτέ δεν πιάνω τίποτα εκτός ψωμιού (και popcorn) με τα χέρια.Ε καλα τωρα , αμα καθεται στη χοουμσινεμαρα του , τη πιτσα πως τη τρωει ? με το μαχαιροπιρουνο ?
Έχουμε 2 μικρά LED φωτάκια στον πάγκο φαγητού πίσω απ' τον καναπέ που μένουν αναμμένα όσο τρώμε.Πως θωρει ηντα τρωει ?
Άκου τώρα εδώ ένα κουλό, τη πίτσα τη τρώω πάντα με μαχαιροπιρουνο, είτε σπίτι είτε σε χώρο εστίασης.Ε καλα τωρα , αμα καθεται στη χοουμσινεμαρα του , τη πιτσα πως τη τρωει ? με το μαχαιροπιρουνο ?
Και που βρισκεται αυτη η Αντωνιτσα?
Όχι να πνιγούν, δεν είναι σωστό. Δεν είχα και το θεϊκό ψωμί της Αντωνίτσας.