Βρε για τις ανάγκες της φωτογράφισης το λέω...Ακολούθησε και δεύτερο πιάτο, εκει εβαλα λιγότερο .
Πειναωωωωωω!!![]()
Μετά βάλε όσο θελεις!
Βρε για τις ανάγκες της φωτογράφισης το λέω...Ακολούθησε και δεύτερο πιάτο, εκει εβαλα λιγότερο .
Πειναωωωωωω!!![]()
Είμαι κυριακάτικα στη δλειά, σιγά μη τους φτιάξω το τραπέζι....Το παρατήρησες και εσύ?
Ένα χαρτονάκι διπλωμένο κάτω από το πόδι στην πλευρά που γέρνει βρε φετούλη μου!
Αφού πεινάω σε λέω....τι? Θα τρέχω πέρα δώθε να φάω....βαριέμαι!!Βρε για τις ανάγκες της φωτογράφισης το λέω...
Μετά βάλε όσο θελεις!![]()
ειναι γνωστο βρε παιδια πως οι σουπα τρωγεται στη σουπιερα, τι τυραννιεστε με τα πιατακια ...είτε θα πρέπει να αγοράσεις μεγαλύτερες γαβάθες
Λέπια θα βγάλεις μάνα μ'. Έχεις ξεκληρίσει τις αφρικανικές ψαρότρατες.Θα έφτιαχνα μακαρόνια μοσχάρι κοκκινιστό, αλλά πέτυχα ένα τόνο...
Το βράδυ ένα λιιθρίνι.
Φωτό λέιτερ...
Αυτός ο τόνος, έσκασα ειλιρινά, είχε...3 ευρώ!!!Λέπια θα βγάλεις μάνα μ'. Έχεις ξεκληρίσει τις αφρικανικές ψαρότρατες.![]()
![]()
Θα σας δώσω μια εικόνα λοιπόν....Δηλαδή για χοιρινό ή μοσχάρι, να μην το συζητήσουμε...![]()
Οldy στις πατάτες δοκίμασε να ρίξεις και ρίγανη και σκορδόσκονη. Ίσως και λίγο καρότο πολύ ψιλά τριμμένοβραστες πατατες με λαδι και λεμονι
Και που όλα αυτά;Θα σας δώσω μια εικόνα λοιπόν....
Χοιρινό, δεν υπάρχει, παρά μόνο κτψ Δανίας συσκευαμένο, τιμή περίπου 50 ευρώ/κιλό.
Μοσχάρι υπάρχει ντόπιο, αγελάδα βέβαια, με τιμή περίπου 7-8 ευρώ/κιλό, ανεξαρτήτως κομματιού (ότι βρεις).
Δεν είναι άνοστο, αλλά τόσο σκληρό, που ακόμα μου πονάει εδώ και καιρό μια ρίζα από τραπεζίτη...
Μακαρόνια Κινέζικα (δεν τα πλησιάζεις) 0,5 ευρώ το πακέτο, ενώ Barilla (Αραβικής προέλευσης), 5 ευρώ το πακέτο.
Λάδι Ισπανίας (της πλάκας) 12 ευρώ/800 ml,
Ντοματάκια τύπου κονκασέ Ιταλίας , 4 ευρώ το κουτάκι, (υπάρχει και Κίνας στο 20%).
Ρύζι σε συσκευασία...2 κιλών, (η μικρότερη δυνατή) Basmati Iνδίας, περίπου 13 ευρώ.
Ζάχαρη ντόπια (εξαιρετική) 3 ευρώ το κιλό.
Γάλα εβαπορέ Ολλανδίας 2 ευρώ το κουτί.
Τυρί Έμενταλ Ελβετίας...45-50 ευρώ /κιλό.
ΜΙσθός ενός υπαλλήλου σούπερ μάρκετ...50 ευρώ/μήνα.
Δάσκαλου, 100 ευρώ το μήνα
Αστυνομικού, περίπου από 600-700 ευρώ το μήνα, ενώ....
Μηχανικού στην εδώ..."ΔΕΗ" με 10 χρόνια υπηρεσία, 2.000 ευρώ το μήνα...
Ο απόλυτος τρίτος κόσμος, όπου μπορείς να βρεις πολλά, αλλά ελάχιστοι μπορούν να αγοράσουν...