- Reaction score
- 78.800
Δανδής με γούστα. 
Το γράφουν τουλάχιστον, και αυτό είναι πραγματικά καλό!!Μιας και λέμε για γκουρμεδιές δείτε τι μέλι πουλάνε στα σούπερ μάρκετ...
Μου αρέσει που λέει ότι το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό αντί να πει στα ...σκουπίδια.
View attachment 111998
Σίγουρα έτσι είναι. Και θα βρεθούν και αρκετοί που θα τους αρέσει κιόλας.Το γράφουν τουλάχιστον, και αυτό είναι πραγματικά καλό!!
Μπορεί ο καταναλωτής να το επιλέξει για την τιμή του, αλλά ο παραγωγός που πουλά ακριβότερα, γιατί έχει καλύτερο προιόν, να ξέρει ότι δεν θα πρέπει να τα παρατήσει γιατί θα έχει το δικό του κοινό, και θα ανταγωνιστεί ισότιμους παίκτες...
Είναι και θέμα νοοτροπίας καταναλωτή.Μα βρωμάει ο τόπος στο καλό μέλι. Είναι τόσο φθηνότερο;![]()
Μιας και λέμε για γκουρμεδιές δείτε τι μέλι πουλάνε στα σούπερ μάρκετ...
Μου αρέσει που λέει ότι το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό αντί να πει στα ...σκουπίδια.
View attachment 111998
Πήραμε το καλοκαίρι απο μονή και ήταν σούπερ. Το μέλι, όχι η τιμή.Μη γελάς zizik, γιατί άχτι το έχω να βρω κάτι από ένα μοναστήρι ή μια μονή, που να θέλεις να το αγοράσεις, έτσι για να τους ενισχύσεις, και να έχει μια..."λογική-Θεάρεστη" τιμή...
Αυτό το πωστολεν που είναι για να καθαρίζουν τις κυψέλες και να παίρνουν όλο το μέλι νομίζω οτι έχουμε τη μεγαλύτερη κατανάλωση εδώΘέμε γκρηκ χάνυ κυρά μου, τι ζόρι τραβάς; Χωρίς αυτό που βάζουν μέσα, δε θυμάμαι πωστολέν.
Πάντως στο συγκεκριμένο μέλι τι είναι αυτό που σας χαλάει; Το οτι αναφέρει Βουλγαρία και Βιετνάμ; Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι εκεί οι μελισσες δεν κάνουν καλό μελι ανθέων; ή μήπως πιστεύετε οτι ο Έλληνας μελισσοκόμος δεν μετέρχεται πρακτικών ακατάλληλων για τη συλλογή του μελιού;
Γιατί τα μπλέκεις όμως;Πάντως δεν βλέπω να ανησυχούμε και πολύ για τον θάνατο των μελισσών από τα φυτοφάρμακα.
Αν βρούμε όμως κανένα σκυλί σκοτωμένο, ξεσηκώνονται τα πλήθη.
View attachment 112006 View attachment 112007
Στις σοβαρές χώρες το βλέπουν σοβαρά.New Πάντως δεν βλέπω να ανησυχούμε και πολύ για τον θάνατο των μελισσών από τα φυτοφάρμακα.
https://valueforlife.gr/free-time/t...meiosi-tou-plithysmou-tous-pou-apeilei-kai-toοι μέλισσες είναι ζωικό κεφάλαιο.
Δεν πιστεύω να υποννοείς ότι δεν είμαστε σοβαρή χώρα ε;Στις σοβαρές χώρες το βλέπουν σοβαρά.