- Reaction score
- 14.362
Καλημέρα παίδες..! Κ καλό μήνα να έχουμε!!

Εσύ μαρή κουζουλότουρτα με σύνχυσες αξημέρωτο...Eεε τόσες και τόσες παπαριές είχε πει ο μακαρίτης που διακήρυττε τον "σοσιαλισμό" αλλά επέλεξε να υπηρετήσει με συνέπεια την βαρβαρότητα....στα ενεργά θα κόλλαγε???![]()
Στοχευμένα και συνειδητά...Εσύ μαρή κουζουλότουρτα με σύνχυσες αξημέρωτο...![]()
Το οποίο ήτο?να συλλάβει την ουσία του πολιτικού προτάγματος του τιτανομέγιστου
Πνίγηκα με τον καφέ ρε συ!Ο σύντροφος Καστοριάδης
- CristΠνίγηκα με τον καφέ ρε συ!
Εσύ μαρή κουζουλότουρτα με σύνχυσες αξημέρωτο...![]()
Εκφράζω την καλησπέραν μου εις την αγαπητήν και εκλεκτήν παρέαν.Στοχευμένα και συνειδητά...![]()
Όχι εγώ , το γλυκό μου το στρουμφάκι!βγιάστηκες μάgλιστα να κgλειδώσεις και την αγγεgλία για να μη σου τα χώσουμε όπως έπρεπε.
Ένας...δεν τον ξέρεις...3 ώρες μου έλεγε στο τηλέφωνο τον πόνο του για τον καμένο marantz που του πούλησε μια λουγκρετα από το Ηράκλειο τσι Κρήτης...!Πχοιό αθώοθύμαμέλος φορτώθηκε το σαπάκι σου;
Και αιωνόβιο!Κόμματος (ένα είν΄ το Κόμμα)
Δεν υπάρχει λέμε πεδινή Γορτυνία..μόνο ορεινή!ορειgνής και πεδιgνής Γορτυgνίας.
Πιο ενεργός πεθαίνεις. Σαν τον ΚορνήλιοΟ Κορνήλιος πήρε ενεργά. Εσύ;
Ήντα μου λες μρε ἐπαΐουσα; Το ήζμπρωκσε τεgλικά ο Πίπιτζης ντο σαπχιομαραντζάκη του;;;;Ένας...δεν τον ξέρεις...3 ώρες μου έλεγε στο τηλέφωνο τον πόνο του για τον καμένο marantz που του πούλησε μια λουγκρετα από το Ηράκλειο τσι Κρήτης...!
Είναι απ' αυτό που βάζουν στα σιντί για να παίζουν καλύτερα??μελανι παντου
View attachment 111632
Είναι απ' αυτό που βάζουν στα σιντί για να παίζουν καλύτερα??
Καλημερες απο του ψυρρη!!!
Δεν έρχεσαι από δω ,δίπλα είσαι,θέλω ένα ρυθμισματακι ελαφρύ!!!
View attachment 111667
View attachment 111668
Εκφράζω την καλησπέραν μου εις την αγαπητήν και εκλεκτήν παρέαν.
Αγαπητέ νηματοθέτη και τιτανοτεράστιε Ζουπερμοντεράτορα, αξιοσέβαστε κύριε Αβουγουδού. Παρακαλώ δια την υμετέραν κατανόησιν και ανοχήν προκειμένου να αποκαλυφθεί η, εις βάρος μου, δολία κομμουνιστική συνωμοσία της δγιαβολικής Τουρτός. Υπόσχομαι να επανορθώσω τάχιστα αναρτώντας αρκούντως αποκαλυπτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα καλλίπυγων κορασίδων.
Ας μιgλήσουμε με χάρη για τον Χάρη...
GΛοιπόν, ο σύντροφος Χάρης-1308 δεν ήτο παιδιόθεν ο ένθερμος μαρκσιστολεgνιgνιστής ως παρουσιάζεται και δρα εντός του αβουσάϊτ. Τουναντίον, ήτο γόνος σεβαστής συντηρητικής οικογεgνείας και εβόσκαγε τα πρόβατά του εκεία παραπέρα στα κακοτράχαλα όρη της ορειgνής Γορτυgνίας, με τόπον κατοικίας τε και εργασίας το ειδυgλλιακό Λέτσοβο. Το δε όνομά του ήτο Χαράλαμπος Τουρτόπουλος, της γνωστής γεgνιάς των Τουρτοπουλαίων βεβαίως βεβαίως.
Σημείο καμπής της ταξικής αφυπgνήσεως του συντρόφου Χάρη-1308 στάθηκε η τυχαία συνάντησή του με τον διαβόητο προσηgλυτιστή και ινστρούχτορα του Κόμματος (ένα είν΄ το Κόμμα) Αλέξανδρο Χ. Φαντερόπουλο γεωγραφικώς υπεύθυνο για την στρατολόγηση νέων μελών εις την περιοχήν της ορειgνής και πεδιgνής Γορτυgνίας.
Ας παρακολουθήσωμεν μετά της δεούσης προσοχής μίαν δραματοποιημέgνην αναπαράστασιν (με αλλαγμένα τα ονόματα των πρωταγωgνιστών για ευνόητους λόγους) της μοιραίας εκείgνης συναντήσεως.
Ευτυχώς η πτώσιν εις τον γκρεμνόν του συντρόφου Αλέξανδρου Χ. Φαντερόπουλου δεν απέβη μοιραία, του προκάλεσε όμως κατακgλυσμιαία δγιαταραχή (ταξικής) συgνειδήσεως. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πgληροφορίες αρθρογραφεί εις άγνωστον ιστότοπον κυρήττοντας ενθέρμως ακραίες νεοφιλελεύθερες ιδέες υπό το ξεgνικόν καgλλιτεχνικόν πσευδώgνυμον "Xfader".
Ο δε πρώην Χαράλαμπος Τουρτόπουλος και gνυν Χάρης-1308 κάμgνει τον βίον αβίωτον εις τους αναξιοπαθούντες συμφορουμίτες του εφαρμόζοντας με υπερβοgλικόν ζήλον, τολμώ να είπω αγγίζοντας τα όρια του σαδιζμού, εξεgλιγμένες τεχgνικές διαλεκτικών βασαgνιζμών που διδάχθηκε σε σχολές της διαβόητης Καγκεμπέ και Στάζι. Ιδού μια γλαφυρή δραματουργική αναπαράσταση του τρόπου δράσης του συντρόφου Χάρη-1308:
ΥΓ: Χαρούgλη δγιαπίτωσα ότι ήζμπρωκσες εκείνο το σαπάκι, την κομμουgνιστική παραμορφωσιομηχαgνή και βγιάστηκες μάgλιστα να κgλειδώσεις και την αγγεgλία για να μη σου τα χώσουμε όπως έπρεπε. Πχοιό αθώοθύμαμέλος φορτώθηκε το σαπάκι σου;