argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.878
....................
Προσπαθούσα να γλιτώσω το χωρισμό μόλις ανέφερα το σενάριο.Δεν απανταει.
Μάλλον συσκευάζει!!!!
ήταν βλέμμα ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝ. παρέδωσα όπλα αμέσως.Μην ξύνεσαι. Σκίσε τη γάτα. Τι άντρας είσαι; Πούλα τα παιδιά. Να της στείλω κι ένα δώρο.
Τελείωνεεεεεε!
Αφού έμεινε στο βλέμμα μόνο προχωρά.....Προσπαθούσα να γλιτώσω το χωρισμό μόλις ανέφερα το σενάριο.
είναι μικρούλια της λέω θα τα βάλω στις γωνίτσες. θα φύγει το μπαούλο.
δεν θέλατε να δείτε το βλέμμα.
Θα στο στείλει με προϋπόθεση να δεις το conjuring 2 με αξιοπρέπη ήχο.Κότα.
εγώ κότα? σε ένα χρόνο έχω αλλάξει και τις έχω φέρει 15 διαφορετικά ηχεία - sub - tv - av.Κότα.
Δάκρυσα λίγο. Μεγάλη κότα.και πολλά έχει ανεχθεί.
Αμααααν σε έχει καταφέρει να έχεις και τύψεις!εγώ κότα? σε ένα χρόνο έχω αλλάξει και τις έχω φέρει 15 διαφορετικά ηχεία - sub - tv - av.
και πολλά έχει ανεχθεί.
χαχαχ. κάνα καλό δικηγόρο έχουμε εδώ?Δώσε τηλέφωνο να της μιλήσει ο Zizik
και όσο θα μιλάνε εσύ ψάχνε μάρτυρες για το διαζύγιο
μόνο τύψεις? εγώ κοιτάω να φτιάξω έπιπλο και εκείνη για καινούρια τραπεζαρία μπουφέ.... με 4 που θα τα βάλει τα έπιπλά της....Αμααααν σε έχει καταφέρει να έχεις και τύψεις!
Εγώ να δεις που πρέπει να ικανοποιήσω 3.χαχαχ. κάνα καλό δικηγόρο έχουμε εδώ?
[DOUBLEPOST=1543667537][/DOUBLEPOST]
μόνο τύψεις? εγώ κοιτάω να φτιάξω έπιπλο και εκείνη για καινούρια τραπεζαρία μπουφέ.... με 4 που θα τα βάλει τα έπιπλά της....
το έχω πάρει ζεστά το θέμα. ακόμη τώρα έκλεισα 2 χρόνια σε δικό μου σπίτι.Κι αυτό είναι το μέσο Hi-Fi ελληνικό γίγνεσθαι.
Έχω την πρώην να με κυνηγάει με δικαστήρια,την νυν να μην τις φτιάξω το χαλασμένο σαλόνι,και την κόρη να λέει αααααα αυτό δεν είναι ωραίο χρώμα..Εγώ να δεις που πρέπει να ικανοποιήσω 3.
Να βάψω και λίγο τον τοίχο σκούρο να φαίνεται ωραία το ξύλο του επίπλου.Έχω την πρώην να με κυνηγάει με δικαστήρια,την νυν να μην τις φτιάξω το χαλασμένο σαλόνι,και την κόρη να λέει αααααα αυτό δεν είναι ωραίο χρώμα..
Και εγώ το χαβα μου.Να κλείσω λίγο το σαλονακι να παίξει καλά,να βάλουμε αυτό εδώ,να σου πάρω κουρτινουλα βελούδο για το χειμώνα και καλά .
Τρέλα σου λέω.
Αχ και να ημουν Αμερικανός .