Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ο άλλος λέει τέσσερα 15αριακαι αυτος 15 χρονια ενα sub εχει μωρε....τωρα του ηρθε να βαλει 2-3 10αρακια και μας ταχει ζαλισει μαζι με τον αλλον
Παραριές Γιωργίτσα μου και τσουρέκια Τερκενλής.Δεν πρόκειται να κάτσω να δω το βιντεάκι του άσχετου, δεν θα με κάνει σοφότερο. Καλύτερα να δω τον καθηγηταρά του νταχάρη να μιλάει σε κατηχητικό για γεωπολιτική και απο κάτω 5-6 εκστασιασμένους καφενόβιους συνταξιούχος να τον θαυμάζουν.
Τα περί sub, τοποθέτησης και τα λοιπά τα έχουν εξηγήσει εδώ https://www.harman.com/sites/default/files/multsubs_0.pdf
Χρειαζόμαστε οσο περισσότερα subs οσα αντέχει η τσέπη μας, ο χώρος μας, η παντόφλα μας.
Οταν έχεις πολλά, δεν είναι απαραίτητο να είναι τεράστια (εκτός και αν έχεις χώρο -γήπεδο μπάσκετ), κάνουν και τα μικρότερα. Από την άλλη το πλεονέκτημα των πολλαπλών subs είναι η εξομάλυνση της απόκρισης σε πολλαπλές θέσεις και δευτερευόντως οι στάθμες.
Οποιος θέλει papers για διάβασμα, έχουμε.
Να βγει νόμος που να απαγορεύει την πώληση ενός σαμπ, παρά μόνο σε όποιον υπογράψει δήλωση νόμου 105 πως έχει και άλλο, με serial number.
αν είναι από τα τζαμπο...τι να κλαςΕγώ το λέω τι παντόφλα τη τρώω. Ναι μεν αλλά....
Ποιο έχεις τώρα;Τουλάχιστον το δικό μου hc ποτέ δεν έπαιξε καλύτερα από όσο τώρα με το ένα και καλό.
οποτε μην λεμε με την μια βαλε πολλα sub στον κοσμο.Κοιτα, το "ένα και καλό" μπορεί όντως να δουλέψει,....
Εσύ βρε κεφτέ που ακούς με τον καναπέ, βάλε 2 σαμπ στον πάτο του καναπέ σου και χέσε μας τώρα!οποτε μην λεμε με την μια βαλε πολλα sub στον κοσμο.
ας βαλουμε πρωτα 1 να δουμε και παμε στο δευτερο κ.λ.π.
θα ελεγα οτι 2 ειναι υπερακετα για τους καναπεδες μας
SVS PB-13Ποιο έχεις τώρα;
Κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, και μετά από διαβασμα, μόνο με τον ειδικό έκαναν δουλειά.Διάβασμα θέλει. Και λάθη θα γίνουν πολλά. Ειδάλλως τον καλιμπράτορα, και ξερό ψωμί.
Τον ειδικό. Σε όλα. Όπως καλή ώρα ο ντίζης, που έβαλε έναν ειδικό να του στήσει χώρο.
Τόσο απλά.
Ρε φίλε..Τί τραβάς και συ..Μου έβαλε χέρι η σύντροφός μου που έχουμε μόνο 2 και δεν υπάρχει ομοιογενής κατανομή των χαμηλών συχνοτήτων.
Να μην ξεχάσω: όσο περνάει ο χρόνος, τόσο λιγότερος διαθέσιμος υπάρχει*. Προτιμώ να τον περνάω απολαμβάνοντας, αντί να παιδεύομαι.
Σύμφωνα με την Χάρμαν, αυτή η λύση δουλεύει.Γιατρέ γιατρέ γιατρέ έχω θέση στη γυψοσανίδα του κρυφού να βάλω 4 δεκαιντσα στις γωνιές να κοιταν σακατ
Αφησε τον αν δεν θέλει υπάρχει Και pb 4.000Καλέ ήρωας.
ankokdogιε, αργείς και θα ψωνίσω απ' αλλού.
τελικά θα πάω σε περισσότερα από έναΚαλέ ήρωας.
ankokdogιε, αργείς και θα ψωνίσω απ' αλλού.